Opinie o Ekspres do kawy Nivona 842 - aż 3 lata gwarancji

  • Ekspres Nivona 842 to wysoce funkcjonalne urządzenie, które idealnie sprawdzi się w każdym domu. Dzięki systemowi Koneser Cappuccino możemy według preferencji przygotować kawę, a następnie mleczną piankę lub odwrotnie.
Kod produktu: 4260083468425
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Goleniów
2021-01-13
Bardzo dobry wybór. Korzystna cena i wydłużona gwarancja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Izbicko
2021-01-10
Funkcjonalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Żelistrzewo
2021-01-07
Towar spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ruda Śląska
2021-01-06
Długo zastanawiałem się nad wyborem ekspresu. Już miałem skłonić się do zakupu ekspresu kolbowego Nuova Simonelli Oscar II lecz troszeczkę zniechęcała mnie cena. Postawiłem sobie poprzeczkę do maksimum 3000 zł i skłoniłem się na pełny automat, myślę że jednak wygrała wygoda. W pracy przerabialiśmy różne marki z których do końca nie byłem zadowolony więc postanowiłem zakupić coś innego do domu i powiem szczerze że nie żałuję. Ekspres jest wykonany z wysokiej jakości materiałów, parzy pyszną esencjonalną kawę. Przyrządzam głownie espresso jak i cappuccino. Mleko jest pięknie spienione. Szoty równie dobre. Jedynym minusem jest pojemność zbiornika na wodę - mogła by być większa ponieważ przy cyklu płukania spieniacza jak i całego układu schodzi sporo wody. Menu jest intuicyjne, opcja statystyk równie przydatna. Ekspres przypomina o wszystkim poprzez przyjazny interfejs. Bałem się jak sprawdzi się układ czyszczenia spieniacza lecz niepotrzebnie! Metalowy młynek chodzi cichutko. Ogólnie poziom hałasu jest niski jak na ten typ urządzenia. Dodatkowo w Konesso otrzymujemy rozszerzoną do 3 lat gwarancję, gdzie konkurencja karze sobie za to słono płacić. Polecam niezdecydowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Opole
2021-01-04
Wprawdzie ekspres mam niedługo ale jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Susanne, Świerklany
2020-12-31
Co prawda jest to mój pierwszy ekspres automatyczny(miałam jedynie kolejowy) , aczkolwiek po miesiącu użytkowaniu mogę powiedzieć że jest super. Łatwy w użytkowaniu, intuicyjny. Brakuje mi jedynie możliwości ustawienia temperatury do "mojej kawy", ale wydaje mi się, ze w tej klasie cenowej jest to sztos ekspres. Pozdrawiam! ***** ***
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Konstantynów Łódzki
2020-12-29
Ekspres świetny. Użytkujemy go od miesiąca. Piję kawę kilka razy dziennie, do tej pory robiłem to z wykorzystaniem kawiarki, więc rytuał wciągał dużo czasu. Obecnie w między czasie mogę sobie robić kawę i w dodatku pyszną mleczną. Utworzyłem swój rodzaj z niewielką ilością mleka i z dużą ilością kawy - boska, uzależnia:) Jest jeden minus nie samego ekspresu, a dorzuconych akcesoriów do niego. Nie miałem pojęcia o potrzebnym płynie do płukania spieniacza, aż do momentu w którym wyskoczyła mi informacja o potrzebie wyczyszczenia go, przejrzałem wszystko w pudełku i brak takiego specyfiku. Są jedynie tabletki, które do tego nie służą. Nie chodzi nawet o koszt tego specyfiku, bo wolałbym zapłacić za pierwszym razem 100zł więcej i mieć wszystko, przynajmniej w ilościach startowych, czyli do pojedynczego wykorzystania. Tak żebym nie był tak jak teraz zaskoczony, że czegoś nie mam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: OLGA, GOŁDAP
2020-12-28
Zakupu jesteśmy bardzo zadowoleni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Opoczno
2020-12-25
Pełen profesjonalny zarówno sprzęt jak i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emila, Trzebiatów
2020-12-18
Polecam szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Legnica
2020-12-10
Bardzo dobry ekspres. Wszystko zgodne z opisem. Super kontakt i szyba wysyłka. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Trzebownisko
2020-12-04
Miła obsługa wszytsko przebiegło pomyślnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2020-12-03
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Pruszcz
2020-11-27
Jestem zadowolony.Miła obsługa. Ekspres do kawy bardzo ładny i dobry. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Harsz
2020-11-27
Ekspres bez zarzutu. Bardzo dobra jakosc, swietna kawa, dodatkowo musze zaznaczyc, ze obsluga sklepu wysmienita. Szybka dostawa. Wszystko na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Kościan
2020-11-27
Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z tego ekspresu. Dziennie średnio robimy cztery kawy. Kawa wychodzi wyśmienita - na co znaczący wpływ ma jakość użytych ziaren kawy. Ekspres jest w miarę cichy i łatwo się go czyści. Świetnie spienia mleko. Jedyny minus, to szybko zapełniająca się tacka wodą z płukania urządzenia. Ten ekspres bardzo dobrze sprawdza się w warunkach domowych oraz w niewielkiej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2020-11-20
Długo zastanawiałem się który ekspres wybrać. Jestem bardzo zadowolony z ostatecznej decyzji. Nivona 842 robi pyszną kawę oraz świetnie pieni mleko. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tomaszów Mazowiecki
2020-11-19
Super wygląd, pyszna kawa, super cichy młynek, duży wybór kaw, możliwość skomponowania własnych kaw. Jak dla mnie zbiornik na wodę powinien być dużo większy ale ogólnie jest super Jest to mój drugi express Nivona i z przyjemnością mogę polecić tą firmę !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Mosty
2020-11-15
Ekspres rewelacyjny, cicho chodzi, i robi dwie kawy mleczne za jednym czekaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, SOCHACZEW
2020-11-07
Wszystko na piątkę:-))kawa też.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Chrzanów
2020-02-02
Zakup tego produktu to bardzo dobra decyzja. Kawa cappuccino super a od mlecznej pianki trudno oderwać dzieci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Doskonała jakoś wykonania. Bardzo intuicyjna obsługa menu, predefiniowane oraz własne przepisy można dowolnIe dostosować nawet już w trakcie parzenia kawy. Nie wiem czy to kwestia mojego egzemplarza ale tackę ociekową muszę opróżniać bardzo często. Świetny stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Zabrze
2020-01-04
Bardzo fajny ekspres w rozsądnej cenie. Powiem Wam, że Latte z niego to bajka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Olsztyn
2019-12-31
Ekspres użytkuję zaledwie od miesiąca, ale bardzo intensywnie(ponad 300 napojów). Prosty w obsłudze - wybór napojów, konserwacja, do tego można "pogrzebać" w przepisach i ustawić ulubioną kawę, a kawę parzy doskonałą (oczywiście po wsypaniu odpowiedniej jakości ziarna). Świetnie spienia mleko. Nie jest zbyt głośny. Jeśli można na coś narzekać, to na umiejscowienie włącznika (dlaczego nie w górnej, łatwiej dostępnej części obudowy?). Wielbiciele kaw mlecznych powinni rozważyć dokupienie pojemnika na mleko, bo wężyk automatycznie czyszczony jest tylko od środka, a mycie z zewnątrz wymaga wymontowania, co jest bardzo proste, jednak nieco irytujące. Tak czy inaczej urządzenie godne polecenia, zwłaszcza w cenie bliższej 3 tys.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kostrzyn Nad Odrą
2019-12-16
Ekspres rewelacyjny. Mieliśmy wiele innych, w pracy używamy również innych firm, ale szczerze mówiąc żaden nie dorównuje temu. Dlatego serdecznie polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Choczewo
2019-11-14
Ekspres Nivona 842 zakupiłam dwa miesiące temu . Długo szukałam ekspresu i ten model jest dla mnie idealny. Parzy wyborną kawę oczywiście wszystko zależy od jakości kawy.Kawy mleczne bajka ,funkcje czyszczące proste i intuicyjne i układ mleczny z wężykiem to wygoda bez niepotrzebnego czyszczenia dodatkowego pojemnika.Gdybym miała wybierać ponownie wybrałabym Nivona 842 .Zapomniałam dodać 3 lata gwarancji to dodatkowa zaleta panel przedni który jest matowy bezproblemowy jeżeli chodzi o utrzymanie czystości.Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Stanisław, Gajków
2019-07-03
Jeden tego typu ekpres używaliśmy w biurze w pracy, zrobił ponad 1500 kaw w niecały rok i to bez żadnej awarii - dlatego skusiłem się i kupiłem sobie podobny do użytku domowego (znacznie mniejsze zapotrzebowanie na kawę) jednak po dwóch tygodniach ekspres przestał robić normalne kawy (tolerował jedynie kawy mleczne) bo przy normalnych kawach po mniej więcej 20ml słychać było puszczenie ciśnienia i wszystko łało się do tacy wewnątrz ekspresu. Produkt wysłany do reklamacji, serwisant wykonał ponad 20 kaw bez żadnych zatrzeżeń, ekspres wraca dalej jako sprawny. Będę dalej testował. Dobrze, że ekres posiada 3-letnią gwarancję. Ale mam już swoje obawy co do jakości ekresów Nivona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świdnik
2019-05-13
Użytkuję ekspres dość krótko bo ok. 2 m-cy, ale mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona. Ekspres spełnia wszystkie moje wymagania, jeśli chodzi o funkcjonalność i wygodę użytkowania. Robi pyszną kawę i napoje mleczne. Jest dość duży, umiarkowanie głośny, ale doceniam prostotę dizajnu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2019-04-29
Zakup tego ekspresu okazał się być bardzo dobrą decyzją. Po przeczytaniu wielu recenzji byliśmy pewni, że spełni nasze oczekiwania. Jest łatwy w obsłudze, pięknie wygląda, jest ozdobą w naszej kuchni, a przede wszystkim przyrządza wyśmienite kawy. Podczas świat ustawiała się do niego długa kolejka i każdy mógł wybrać kawę najlepszą dla siebie :) Wielką zaletą ekspresu jest również system czyszczący oraz duży pojemnik na wodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2018-05-21
Nivona to doskonałe ekspresy do każdego domu.Nie mają sobie równych jeśli chodzi o domowe przygotowanie kawy. Model 842 wygląda pięknie i majestatycznie prezentuje się w moim domu. Kawa Bazzara wychodzi w nim świetnie i chyba zostanę przy niej na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2018-02-27
Idealny ekspres do domu, który robi znakomitą kawę. Kolor srebrny był strzałem w dziesiątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Skarżysko-Kamienna
2017-11-13
Dość długo szukałam ekspresu odpowiedniego do domu. Warto było czekać na to urządzenie. Cena nie odstrasza, ale jakość jest zadziwiająca. Brawo Nivona.
Opinia naszego klienta w
    pixel