Opinie o Biała czekolada z truskawkami i wanilią

  • Zakosztuj czekolady od mistrza polskich cukierników! Przyjemnie mleczno-kremowa biała czekolada z zatopionymi kawałkami truskawek i wanilią. Waga: 85g
Kod produktu: 5902768996135

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sandomierz
2022-04-19
Obsługa w porządku produkty niezmiennie pyszne wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2022-03-13
Moja ulubiona biała czekolada
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Suwałki
2022-02-23
bardzo dobra czekolada. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2022-02-20
Syn uwielbia tą czekoladę , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2022-01-07
Czekolada cudowna ! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Skórzewo
2021-12-20
Przepyszna czekolada, polecam każdemu spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Gościeradów
2021-11-11
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sandomierz
2021-06-06
Uwielbiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-05-22
Bardzo pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sandomierz
2021-05-03
Najpyszniejsz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sandomierz
2021-04-08
Najlepsza z czekoladą moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Wancerzów
2021-03-30
Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2021-03-14
Jeśli mój syn wspomina smak tej czekolady i pyta kiedy ją zamówię , świadczy to o tym , że czekolada warta uwagi , mega słodka dlatego tak lubiana przez dzieci
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2021-02-27
wspaniałe połączenie wanilii, truskawki i białej czekolady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Sochaczew
2021-02-18
Coś wspaniałego!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-01-15
Czekolada ręcznie wyrabiana, wspaniałe doznania smakowe i estetyczne!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agata, Jaszkowo
2021-01-02
Smaczna, ale dziwnie łamliwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2021-01-01
Dobra. Dla koneserów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-05-20
Biała czekolada z naprawdę dobrym składem. Wielki plus za to. Delikatna w smaku, z wyczuwalną wanilią, w świetnym połączeniu z truskawką. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Rogowiec
2020-02-17
czekolada idealna na prezent, pięknie zapakowana i smaczna. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALDONA, CZOSNÓW
2019-10-24
Moja ulubiona czekolada,delikatna w smaku truskawki i wanilia dodają jej dodatkowych walorów smakowych. Idealna na prezent POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2018-10-23
Tylko dla największych miłośników białej czekolady. Truskawki niesmaczne, miękkie, trudne do pogryzienia, wanilia niewyczuwalna. Może się nie znam, ale mi nie smakowała, nawet jej nie zjadłam do końca, a jestem miłośnikiem czekolady różnych gatunków i smaków :(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-05-06
Sama słodycz, kompozycja cukierkowa, ale czasami tak trzeba :)
Opinia naszego klienta w
    pixel