Opinie o Gorzka czekolada z trawą żubrówkową, grejpfrutem i malinami

  • Zakosztuj czekolady od mistrza polskich cukierników! Wspaniała gorzka czekolada o wysokiej zawartości zachodnioafrykańskiego kakao i z dodatkiem trawy żubrówki, grejpfrutem i malin. Waga: 85g
Kod produktu: 5902768996043

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-03-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Suwałki
2022-02-23
bardzo dobra czekolada. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2022-02-20
Czekolada wytrawna :) jak się jest na keto i od wielkiego dzwonu chcesz sobie pozwolić na czekoladę to polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Suszec
2022-01-19
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-12-18
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-05-31
Niestety - pełne rozczarowanie. Dobra gorzka czekolada oklejona z jednej strony suchymi, kolorowymi i całkowicie bez smaku i aromatu wiórkami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2021-01-21
Czekolady nie próbowałam, ale inne tej marki były bardzo dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Kraków
2021-01-01
Pyszna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bau-Serwis, Pruszcz Gdański
2020-12-31
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2020-12-27
Idealna kompozycja dla miłośniczek bardziej wytrawnych smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tczew
2020-11-15
Pychota
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-10-04
cud miód malina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2020-04-24
Bardzo dobra czekolada, gorzkosc złamana dodatkami, sądzę że będzie smakować także osobom, które nie są fanami czekolad gorzkich
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2020-02-09
Czekolada wysokiej jakości. Gorąco polecam. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana i szybko dotarła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2020-01-11
Czekolada obłędna... Spróbuję także innych smaków :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Rewelacja! Czekolada na wysokim poziomie zarówno pod względem smakowym jak i wizualnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2018-06-08
Przyznam, że gorzkie czekolady nie są moimi ulubionymi, ale ta jest bardzo dobrze wyważona. Owoce w niej zawarte to bardzo dobry zestaw na pyszną łakoć do kawki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2018-04-28
Pyszna, polecam smakoszom:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-10-09
Doskonała czekolada, cudowny smak
Opinia naszego klienta w
    pixel