Opinie o Młynek do kawy Eureka Mignon - Srebrny

  • Srebrny młynek Eureka Mignon to doskonała propozycja dla osób poszukujących zgrabnego, kompaktowego młynka do espresso. Stalowe żarna 50 mm zapewniają równy i odpowiednio drobny przemiał do przygotowania espresso.
Kod produktu: 8056746342944
Producent: EUREKA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAKUB, Szubin
2021-12-20
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Mińsk Mazowiecki
2021-10-30
Świetne urządzenie, zależało mi na młynku mielącym drobno do espresso i to jest właśnie to.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-08-10
Absolutnie świetny młynek! Myślę, że bez problemu dałby radę w kawiarni, ale ze względu na małe gabaryty i wielkie możliwości, to idealnie sprawdza się domu! Mieli bardzo drobno, nawet na pył, więc do espresso bez problemu. Płynna, bezstopniowa regulacja grubości mielenia na pewno pozwoli dobrać idealny przemiał na własne potrzeby. Trochę trudno na początku ustawić timer, bo jest bardzo delikatne pokrętło, ale jak już się uda, to jest z tym spokój ;) Nie jest głośny i pewnie są cichsze, ale to na prawdę nie jest problem przy kilku sekundach mielenia. Ogólnie BARDZO POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-06-21
Znakomity młynek!!! Jedna, jedyna wada to taka, że przy nastawieniu czasu mielenia raz na jakiś czas mieli dwie porcje na raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Zabrze
2021-05-16
Polecono mi zakup tego mlynka do ekspresu Lelit Anna. I choc na poczatku bylam sceptyczna, by wydac tyle pieniedzy na mlynek, to bardzo szybko w duchu dziekowalam doradcom z Konesso. Znalezienie odpowiedniego ustawienia mielenia wymaga chwili i kilku probnycj kaw, ale ile radosci, gdy sie uda! Ten mlynek ma jedna niezaprzeczalna zalete-jest wystarczajaco cichy, by nie obudzic dzieci spiacych za sciana. Bezcenna cecha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-05-10
Dobra jakość przemiału kawy, bardzo dobry młynek nawet do wymagającego espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Katowice
2021-03-27
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Szczecin
2021-01-29
Polecam. Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sopot
2021-01-28
Młynka używam od ponad miesiąca w zestawie z niedrogim ekspresem. Poprzednio korzystałem z innego młynka żarnowego, ale przy ustawienia go na przemiał pod espresso, efekt był słaby - sporo pyłu i w rezultacie utrudnione parzenie kawy. Teraz nie mam tego problemu, młynek Eureka mieli ziarna bardzo równomiernie. Zakres mielenia ustawia się płynnie, można uzyskać bardzo drobny przemiał. Pobawiłem się również z ustawieniem masy mielonej kawy tak, aby za każdym razem do zaparzania używać tej samej jej ilości. Jest to ciut uciążliwe, bo pokrętełko jest małe i czułe na najmniejszy obrót. Niemniej po jednorazowym wyregulowaniu, młynek powtarzalnie mieli taką samą ilość kawy. Wygląd to rzecz gusty, mi Mignon podoba się i fajnie prezentuje się obok ekspresu (załączam zdjęcie), głośność akceptowalna. Reasumując, wydatek jest spory, ale dla tych którzy szukają solidnego młynka, który zmieli kawę pod espresso zdecydowanie wart polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2020-11-22
Pokrętło jest bardzo wrażliwe ale z czasem można nabrać wprawy. Idealny do domowych warunków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Siemianowice Śląskie
2020-11-16
Młynek działa bardzo dobrze i pozwala na precyzyjną regulację stopnia zmienielnia kawy. Prostota jest jego wielkim atutem. Eureka świetnie prezentuje się w kuchni, a jej industrialne wzornictwo jest ponad czasowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakubowski, Radom
2020-11-07
Dobrze wypełnia swoje zadanie , możliwości wyboru funkcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-10-03
Nie dostrzegam wad. Solidny, dobrze się prezentuje. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków
2020-08-24
Dobry mlyn. Cena też. Ozdobi każdą kuchnię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2018-01-18
Mieli idealnie, nie jest zbyt głośny, można ustawić czas mielenia (chociaż nie da się tego zrobić idealnie - pokrętło nie reaguje precyzyjnie i trudno jest wycelować w czas, który zapewni oczekiwaną ilość zmielonej kawy) - ale i tak dobrze, że jest timer. Wydawać by się mogło, że jak na młynek w tej cenie to jest super. Szkoda tylko, że kawa rozsypuje się podczas mielenia. Nie mam doświadczenia z innymi młynkami tego typu, ale do szału doprowadza mnie rozsypująca się kawa. Może otwór wylotowy jest za duży? Dla mnie to największa wada tego młynka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Katowice
2017-11-20
Młynek idealny do domu. Robi niesamowite wrażenie. Super zmielona kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel