Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Pienaroma 1kg

Kawa ziarnista Lavazza Pienaroma 1kg - opinie w konesso.pl
  • Kawa Lavazza Pienaroma to 100-procentowa arabika, a jej rewelacyjny smak to efekt odpowiednio dobranej mieszanki ziaren, pochodzących z Brazylii i górskich części centralnej Ameryki. Lavazza Pienaroma to doskonała kawa ziarnista. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070023017
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 96Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Toruń
2018-09-24

Polecam kawę a także sklep. Jak dla mnie idealnie zbalansowany aromat i smak kawy.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Śmigiel
2018-08-16

Kawa Lavazza Pienaroma jest naszą ulubioną kawą ze względu na łagodny smak i aromat od kilku lat. Smakuje zaparzana w ekspresie, kawiarce jak i po turecku. W sklepie Konesso (dawniej Kawy włoskie) kupowałem kilkakrotnie. W ostatnim czasie mniej, ponieważ odstrasza mnie cena wyższa niż u konkurencji o 25zł za 1kg. Ostatni zakup był udany bo natrafiłem na promocję za 65,50zł. Kawa była świeższa niż w ofercie i za to należy się duży Plus. Jeżeli Komuś nie przeszkadza cena to polecam zakup w tym sklepie.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Lipków
2018-06-11
Bardzo przyjemna i delikatana kawa (słabasza w porównaniu do Crema e Aroma, którą miałem wcześniej).
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2017-06-23
Kawa nie doskonała, ale bardzo dobra. Sklep super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2017-05-08
Jedna z lepszych kaw, ostatnio stała się naszą ulubioną, a gościom też smakuje. Zdradziliśmy Marfisę:) Kawa jest aromatyczna, nie wyczuwa się goryczki ani kwasowości których nie lubię. Smaczna jest zarówno z mlekiem jak i bez niego. Na pewno z gatunku tych, który warto polecić. Cena też nie jest wygórowana, tym bardziej zachęcam niezdecydowanych do spróbowania. Nawet jeśli nie będzie Waszym numerem jeden, to żałować nie powinniście.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-01-04
Jedna z moich ulubionych kaw. Delikatna, aromatyczna, bez kwasowości i goryczy. Chyba najlepszy stosunek jakość/cena wśród kaw, które do tej pory przetestowałem. Kawę polecam, a sklep bardzo polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-12-31
Dobra kawa. Bardzo aromatyczna, bez kwaskowatości ze śladem goryczy. Warto.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2016-12-06
Jedna z ulubionych prze ze mnie kaw. Często robię mieszankę z crema. Jest smaczna z dużą pianką.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2016-11-05
Obecnie: najlepsza kawa jaką piłem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-10-06
Bardzo aromatyczna kawa o głębokim smaku. Doskonała z mlekiem jak i bez.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2016-08-25
Doskonały zbalansowany smak i aromat z obfitą kremą. W smaku raczej łagodna, dla wyrafinowanych smakoszy. Gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Katowice
2016-07-28
Lavazza Pienaroma - wspaniała kawa - chyba najlepsza od Lavazzy. Delikatna w smaku, nie czuć gorzkawego czy kwaskowatego smaku. Wyśmienicie smakuje z pianką jak i z samym cukrem. Sklep także godny polecenia, kawa była dobrze zapakowana a sama przesyłka przyszła w błyskawicznym tempie - gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-07-10
Bardzo dobra kawa,polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2016-07-02
Bardzo dobra. Godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Milanówek
2016-06-10
zapach kawy po otwarciu roznosi sie po całej kuchni. smak rewelacyjny
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, CELESTYNÓW
2016-03-26
Kawa bardzo smaczna,godna polecenia.Szybka dostawa, POLECAM.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2015-12-06
Świetna crema, mocno palona kawa z wyraźną goryczką bez nuty kwasowości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2015-11-20
Kawa bardzo smaczna. Dostawa ekspresowa, bez problemu. Polecam i kawę i sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2015-10-08
Kawa bardzo dobra, obsługa bez zastrzeżeń. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-06-21
Spodziewałem się jakiegoś odkrycia, ale to po prostu bardzo dobra kawa :D. Szkoda, szukam dalej swojej ulubionej ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-04-09
Jest to kawa, która posiada bardzo bogaty smak. Jest słodycz, goryczka jest też to co poranna kawa mieć powinna czyli pobudzający smak. Sklep to najlepszy z najlepszych. Fachowo doradzą przesyłka bez zbędnego czekania błyskawicznie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2015-03-19
świetny aromat polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2015-03-02
Kawa bardzo dobra, smaczna. Szybka realizacja, sprawna dostawa. Sklep godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2015-02-11
Jedna z lepszych propozycji Lavazza. Kawa wyważona, doskonała do espresso, dobra z mlekiem. Wyrazista goryczka, bez cienia kwasowości. Jedna z szybciej znikających kaw w naszej firmowej "kawiarni".
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rzeszów
2015-02-10
Kawę smakuje - jest niezła. Sklep warty polecenia. Szybko, sprawnie i z klasa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2014-11-18
Kawa rewelacyjna. Sklep godny polecenia. Błyskawiczna przesyłka i wszystko super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kielce
2014-11-13
Jakość super, podobnie jak obsługa klienta
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-10-28
Polecam, szybka wysyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2014-10-17
Kawa bardzo dobra, przesyłka jak zawsze ekspresowa szczerze polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DUSZNIKI
2014-10-16
Kawa super z małą zawartością kofeiny ,bardzo smaczna a sklep super szybka dostawa bez problemów .Gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2014-10-07
Kawa o delikatnym smaku. W miarę aromatyczna. Obsługa doskonała Eugenia Katowice
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2014-09-23
Pyszna, delikatna i pozbawiona kwaśnego posmaku kawa. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2014-08-26
Kawa godna polecenia! Delikatna z bardzo długo utrzymującą się pianką, aromatyczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Osielsko
2014-07-08
Kawa bardzo dobra. Dostawa ekspresowa. polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2014-06-10
świetna delikatna kawa, ekspresowa przesyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2014-05-16
Jak zwykle świetna kawa - szybko dostarczona w profesjonalnym opakowaniu. Polecam zakupy w tym sklepie. Andrzej
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-05-06
dobra kawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-04-25
Kawa bardzo dobra. Dostawa ekspresowa. polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2014-02-24
Pyszna kawa, niezawodnie szybka wysyłka.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bydgoszcz
2014-02-06
Moim zdaniem najsmaczniejsza kawa LAVAZZA. Poza tym super obsługa i błyskawiczna dostawa .Polecam!!! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-01-15
Delikatna kawa o dość mocnym aromacie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Oborniki Śląskie
2014-01-14
Jedna z ulubionych kaw delikatna i jednocześnie mocno aromatyczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wodzisław Śl.
2013-12-09
Najlepsza LAVAZZA z wszystkich.Super obsługa.Dostawa expresowa.Polecam!!! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Dziekanowice Gm.Łubowo
2013-12-03
Zamówiona kawa jest zgodna z opisem. Po raz pierwszy zamowiłam kawę na tej stronie:kawywłoskie.pl. Jestem zachwycona szybkim dostaczeniem kawy, bez problemów. Odtąd bedę kupować kawe korzystając z tej strony. Polecam ją wszystkim moim znajomym -stronę i oczywiście kawę!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2013-11-25
Kawa Ok dostawa bez zarzutu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-11-04
Dobra kawa o delikatnym, typowo włoskim smaku. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2013-10-15
Szybka przesyłka, paczka dobrze zapakowana a sama kawa bardzo smaczna. Śmiało mogę polecić sprzedawcę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Bogatynia
2013-10-14
Super kawa, szybka wysyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2013-10-07
Kawa bardzo dobra, pachnąca.Obsługa sklepu wzorowa - bardzo szybka wysyłka. POLECAM !!!!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dąbrowa Górnicza
2013-09-26
Najlepsza kawa Lavazz-y pod warunkiem że klient preferuje kawę łagodną z małą zawartością kofeiny. Sklep jest wzorcem sprawnej obsługi.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2013-09-24
Profesjonalna i błyskawiczna obsługa, kawa bardzo dobra, ale bardziej smakuje mi Lavazza Espresso
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-09-20
Kawa pyszna ,obsługa sklepu rewelacja polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2013-09-09
Polecam!!! Kawa pyszna, dostawa ekspresowa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-08-08
pyszna kawa !!! sklep super !!!!!!!1
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Oświęcim
2013-07-29
bardzo dobra ,delikatna o słodkawym posmaku godna uwagi najbardziej wybrednych smakoszy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-07-01
Kawa bardzo dobra, pachnąca. Zakupy bardzo szybko i sprawnie zrealizowanie. Polecam paczkomaty, super wygodnie i tańsza przesyłka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Śrem
2013-06-13
Kawa znakomita a przesyłka wzorowa. Jedno mam z głowy - szukać sklep z kawą :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2013-06-11
Naprawdę dobra kawa delikatny smak ,jednym słowem ekstra.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Rzeszów
2013-06-04
Super kawa, tak jak pisze 100% arabika, mocna, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stargard Szczeciński
2013-05-23
Jedna z najlepszych kaw. Szybka przesyłka i bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-04-17
kawa o głębokim smaku, jedna z najlepszych
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2013-04-15
5 gwiazdek, obsługa na najwyższym poziomie, a dostawa dzień po dokonaniu płatności! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2013-04-10
Kupuję tylko w tym sklepie, kawa rewelacyjna a przesyłka expresowa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2013-04-06
Bardzo dobra kawa o delikatnym smaku i wspaniałym aromacie, zawsze świeża i ekspresowo dostarczona. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, CHOJNICE
2013-04-06
Najlepsza kawa jakość-cena, ale za to najlepszy sklep który ją sprzedaje w Polsce !!!!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Świebodzice
2013-04-02
Kawa wyśmienita - bardzo delikatna bez odrobiny goryczy. U mnie na pewno w pierwszej trójce ulubionych kaw. Obsługa sklepu wzorowa - bardzo szybka wysyłka no i przede wszystkim świetna cena. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Głubczyce
2013-04-01
Bardzo dobra kawa, błyskawiczna wysyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-03-29
Swietny smak, sklep profesjonalny,godny polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2013-03-20
Kawa pyszna. Obsługa wspaniała. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dąbrowa Górnicza
2013-03-04
Pyszna kawa. Super sklep polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Brzostek
2013-02-27
delikatna i pyszna kawa! idealna zarówno do esspresso jak i cappuchino :) obsługa sklepu + dostawa na najwyższym poziomie ! pełen profsjonalizm :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bliżyn
2013-02-22
Kawa bardzo dobra w smaku, delikatna. Nadaje się i do espresso jak i do cremy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2012-12-15
Uwielbiam tą kawę. Nie zawiodłam się na jakości i szybkości w realizowaniu zamówienia. Gorąco polecam smakoszom dobrej kawy i amatorom.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Tryszczyn
2012-12-10
Jak zwykle kawa pyszna, polecam. Jestem zadowolona również z dbałości o jakość zapakowania kawy do wysyłki. Paczka dotarła nienaruszona i paczki kawy nie zostały rozszczelnione.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Skwierzyna
2012-12-02
Bardzo dobra kawa. Pełny, głęboki,delikatny smak z czekoladową nutą. Nie wyczuwam kwasowości ( i dobrze!). Dostawa błyskawiczna. Polecam ten sklep. Takie zakupy to sama przyjemność.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bełchatów
2012-11-20
Kupilismy ją pierwszy raz i było warto. Smak i zapach godny polecenia, a i cena atrakcyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Kielce
2012-11-09
Kawa jedna z najlepszych jeśli chodzi o Lavazza, jeśli ie najlepsza. POLECAM, PS obsługa sklepu znakomita, pełen profesjonalizm, zamówiłem kawę okuło 13.oo i była na miejscu kurierem na drugi dzień rano niesamowite !!!! I taniej w porównaniu ze sklepami nawet po dodaniu kosztów kuriera.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Chrzanów
2012-10-29
Super smak polecam , bez goryczki, bez kwasowości super lekko słodkawy smak rewelacja. Super szybka dostawa -Halina polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2012-10-24
Lavazza i to wystarczy. Pienaroma dla mnie najlepsza z mlekiem i taką polecałbym wszystkim. Dodam jeszcze że dostałem ją do domu tak szybko jakbym zadzwonił do sklepu obok domu. Wielki szacunek dla obsługi sklepu bo działa niezwykle profesjonalnie i błyskawicznie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Szczecin
2012-08-24
Super kawa- polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wroclaw
2012-08-09
Jedna z lepszych kaw jakie miałem przyjemność pić. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-07
wspaniała, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2012-07-30
kawa rewelacyjna . Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2012-07-14
Super kawa. Jedna z najlepszych marki Lavazza, delikatna i subtelna a jednocześnie w kategorii 100% arabika jest jedną z tańszych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Bielsko-Biała
2012-07-12
Wyśmienity produkt dla smakoszy.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wołów
2012-06-28
Bardzo dobra kawa, super , POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2012-06-24
Bardzo dobra kawa, super cena i dłuuuuga trwałość, POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Konin
2012-06-16
Delikatny smak, bardzo aromatyczna, idealna do cappuccino lub espresso. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-05-28
rewelacja, idealny kompromis między ceną a jakością
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wólka Kosowska
2012-04-30
Bardzo dobra kawa. Delikatna w smaku. Według mojej opinii najlepsza z rodziny Lavazza. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-04-15
Kawa dobra w smaku, dość delikatna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-04-13
Kawa znakomita, codziennie rano przygotowane z niej latte macchiato, cappuccino czy espresso sprawia, że dzień rozpoczynamy z radością:-) GORĄCO POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2012-04-11
Bardzo dobra kawa - polecam koneserom amatorom.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-04-06
Super smak . POLECAM.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel