Opinie o French Press BARIST 350 ml

  • French Press wykonany z wysokiej jakość stali nierdzewnej, żaroodpornego szkła z plastikową rączką. Zaparzacz do kawy Barist o pojemności 350 ml to proste w użyciu urządzenie dzięki, któremu w domowym zaciszu będziesz w stanie przygotować pyszną kawę.
Kod produktu: 5904134943996
Producent: AMBITION

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.78
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Łódź
2020-05-25
Bardzo dobry zaparzacz! szybka wysyłka. Kupiłam go na urodziny mojego chłopaka, jest z niego bardzo zadowolony. Pięknie wygląda ;) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kowary
2019-06-15
Szczerze już jakiś czas używam tego do zaparzania kawy i puki co świetnie się sprawdza, więc jeśli ktoś miewa zbyt wygórowane wymagania, to sprzęt nie dla niego, mnie się świetnie sprawdza i jestem z niego zadowolony. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2019-04-25
Zaparzacz nie używany prezentował się bardzo elegancko i wydawał się solidnie wykonany. Jednak po ok. 2 tygodniach użytkowania stal nierdzewna okalająca szkło zaczała rdzewieć od wewnętrznej strony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2018-07-05
Świetny do zaparzenia 1-2 filiżanek. Stosunek jakości do ceny - doskonały. Marka Ambition broni się sama. Do polecenia na prezent bądź alternatywa do innych sposobów parzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2018-05-14
Świetna jakość i estetyczne wykonanie za promocyjną cenę, żona jest bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mielec
2018-03-12
Zaparzacz kupiony na prezent - obdarowana zadowolona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2017-08-24
Dobry do kawy i herbaty. Solidne wykonanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Szczerców
2017-01-24
Najlepszy jaki do tej pory posiadałem :) idealny dla jednej osoby :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-12-06
Piękny i świetnie wykonany zaparzacz, umożliwia w szybki i prosty sposób na przygotowanie smacznej kawy. Obsługa sklepu jak zawsze profesjonalna, zamówienie otrzymałem błyskawicznie, w przesyłce dodatkowo życzenia świąteczne i kupon z rabatem, bardzo dziękuję.
Opinia naszego klienta w
    pixel