Opinie o French Press BARIST 350 ml

  • French Press wykonany z wysokiej jakość stali nierdzewnej, żaroodpornego szkła z plastikową rączką. Zaparzacz do kawy Barist o pojemności 350 ml to proste w użyciu urządzenie dzięki, któremu w domowym zaciszu będziesz w stanie przygotować pyszną kawę.
Kod produktu: 5904134943996
Producent: AMBITION

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łowicz
2022-04-13
Bardzo dobry french press. Dobrze wykonany, poręczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-11-12
Bardzo dobrze się sprawdza. Części pracujące (tłoczek filtrujący i docisk) wykonane z metalu - niezawodne. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białystok
2021-09-16
Bardzo dobra jakość. Uwielbiam ten sklep za szybkość dostawy i możliwość kupienia wszystkiego, czego potrzeba do parzenia kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zielona Góra
2021-07-12
super, pojemność na dwie filiżanki w sam raz do pracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Chorzów
2021-05-21
French press spełnia moje oczekiwania, dobrze spienia mleko i dobrze robi się w nim kawę. Oczywiście nieporównywalnie lepsza kawa z ekspresu, ale w warunkach domowych, a także na wyjazdach, french press spełnia swoją rolę Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Poznań
2021-02-26
zakupiony French Press Barist to nieporozumienie. Pierwsza dostawa produkt niezbyt profesjonalnie zapakowany, dostarczony zupełnie rozbity. Reklamacja bardzo szybko zrealizowana. Sam zaparzacz bardzo ładnie prezentuje się, ale nie spełnia swej funkcji. Tłok jest zupełnie niedopasowany, po próbie sprowadzenia go na dół, kawa rozpryskuje się . Nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Łódź
2020-05-25
Bardzo dobry zaparzacz! szybka wysyłka. Kupiłam go na urodziny mojego chłopaka, jest z niego bardzo zadowolony. Pięknie wygląda ;) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kowary
2019-06-15
Szczerze już jakiś czas używam tego do zaparzania kawy i puki co świetnie się sprawdza, więc jeśli ktoś miewa zbyt wygórowane wymagania, to sprzęt nie dla niego, mnie się świetnie sprawdza i jestem z niego zadowolony. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2019-04-25
Zaparzacz nie używany prezentował się bardzo elegancko i wydawał się solidnie wykonany. Jednak po ok. 2 tygodniach użytkowania stal nierdzewna okalająca szkło zaczała rdzewieć od wewnętrznej strony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2018-07-05
Świetny do zaparzenia 1-2 filiżanek. Stosunek jakości do ceny - doskonały. Marka Ambition broni się sama. Do polecenia na prezent bądź alternatywa do innych sposobów parzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2018-05-14
Świetna jakość i estetyczne wykonanie za promocyjną cenę, żona jest bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mielec
2018-03-12
Zaparzacz kupiony na prezent - obdarowana zadowolona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2017-08-24
Dobry do kawy i herbaty. Solidne wykonanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Szczerców
2017-01-24
Najlepszy jaki do tej pory posiadałem :) idealny dla jednej osoby :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-12-06
Piękny i świetnie wykonany zaparzacz, umożliwia w szybki i prosty sposób na przygotowanie smacznej kawy. Obsługa sklepu jak zawsze profesjonalna, zamówienie otrzymałem błyskawicznie, w przesyłce dodatkowo życzenia świąteczne i kupon z rabatem, bardzo dziękuję.
Opinia naszego klienta w
    pixel