Opinie o Sos Fabbri Lavazza Czekoladowy

Sos Fabbri Lavazza Czekoladowy - opinie w konesso.pl
  • Sos do kawy Fabbri Lavazza o intensywnym czekoladowym smaku. Nada przygotowywanym napojom intensywną czekoladową nutę. Dodany do napojów kawowych jak latte macchiato czy cappuccino może zastąpić cukier. Pojemność: 950g
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Rzeszów
2018-10-16

Polecam tak sos jak i sklep.

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2018-03-06
Bardzo słodki i gęsty, konsystencja smoły więc lepiej rozcieńczać :D w kawie mało wyczuwalny, ale do naleśników nadał się już lepiej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Brzeg Dolny
2017-10-29
bardzo gęsty sos ale po wymieszaniu z mleczna kawką doskonały smak:-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Czekolada zdecydowanie słodsza od konkurencyjnego Monina ale trzeba przyznać, że ma w sobie to coś! Polecam ją do moki albo... na kanapkę zamiast kremu czekoladowego (jeżeli ktoś oczywiście to lubi:) Wracając do napojów - dobrze rozpuszcza się w gorącej kawie i mleku. Jako minus wymieniłbym system dozowania, który grubym strumieniem aplikuje czekoladę - pod tym względem Monin lepiej przemyślał sprawę. W podsumowaniu jednak i tak przydzielę 5* bo produkt jest wysokiej jakości, o dobrym składzie i doskonale komponuje się z kawą.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-01-21
Świetny dodatek do kawusi, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowy Targ
2015-05-05
Sos idealny do kawy, do latte art i jako dodatek do deserów. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-07-03
Smaczny sos nie tylko do kawy ale i do deserów:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-05-28
Bardzo dobry sos nie tylko do kawy ale tez do lodów. Pyszna gorzka czekolada. Dodając do kawy trzeba dokładnie wymieszać
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-03-24
Doskonały sos - świetnie nadaje się do ciast, kawy, deserów. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2014-03-20
Sos znakomity m.in. Do latte art. . Obsluga sklepu, szybkosc pierwsza klasa! Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bytom
2013-11-16
fajny dodatek nie tylko do kawy, gęsta, deserowa czekolada, polecam serdecznie :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rzeszów
2013-11-03
Ciekawy smak, niezbyt słodki, gęsty i ciekawy dodatek do kawy, dla osób którzy poszukują czegoś więcej aniżeli wyłącznie smak kawy. Osobiście polecam!!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-10-31
Świetny do rysowania na kawie z racji konsystencji, jednak konieczna do tego inna butelka. Smak dobry, nie rewelacyjny ale najlepszy jaki znalazłem na polskim rynku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2013-09-19
Niezdecydowanym polecam - mniam mniam :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Piaseczno
2013-09-11
fajna gęsta konsystencja i smak prawdziwej czekolady, fajnie komponuje się z syropem cynamonowym - świetny i solo, i z syropem do deserów lodowych
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2013-05-29
Genialny! Tyle mogę o tym sosie powiedzieć. Zaskoczyła mnie jego gęsta konsystencja i smak. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Chojnice
2013-03-28
Pyszna gęsta czekolada:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-02-26
Strasznie pyszna a sklep rewelacja :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Wyszków
2012-11-10
Jestem bardzo zadowolona, wszystko ładnie zapakowane i produkt dobrej jakości :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2012-11-01
Znakomity! Latte wykonane z tym sosem wywoła uśmiech na twarzy każdego amatora mleczno-słodkich napojów kawowych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sokołowsko
2012-08-20
Doskonały sos o głębokim czekoladowym smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-03-26
Wspaniały gęsty sos, do kawy, lodów i innych deserów - pycha.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel