Opinie o Kapsułki Lavazza A Modo Mio Espresso Intenso 16szt

  • Doskonała mieszanka arabiki i robusty, zapakowaną w szczelne kapsułki które pasują wyłącznie do ekspresów systemu Lavazza A modo Mio. Kawa ma charakterystyczne wyczuwalne korzenne nuty i długotrwały posmak. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-11-07
Doskonała jakość. Wielokrotnie zamawiałem tą kawę i nadal jestem jej koneserem. To bardzo mocna w smaku kawa dla koneserów, i niezwykle aromatyczna. Nadal brak w niej kwaśnego posmaku (którego w kawie nie akceptuję). Doskonale mocna! Dla wymagających zdecydowanego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGENCJA REKLAMOWA PAWO, Jasienica
2020-09-18
Towar na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, ŻELECHÓW
2020-03-30
Wybór kaw i herbat duży. Jakość super. Obsługa i terminowość dostaw na wysokim poziomie. Polecam smakoszom. Marek, były mieszkaniec Stalowej Woli (1974 - 1979).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kraków
2019-12-09
Bardzo dobra kawa. Intensywna i smaczna. Polecam sklep. Obsługa sprawna i szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Palędzie
2018-07-26
Naprawdę intensywna i smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Cieszyn
2016-04-14
Kawa rewelacyjna, Bardzo wysoka jakość obsługi klienta. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stare Babice
2016-01-04
Pyszna kawa, natychmiastowa obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARLENA, NIETKÓW
2014-12-10
polecam sklep, szybko, sprawnie, bez niespodzianek ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ada, Chodzież
2014-08-08
kawa moja ulubiona, obsługa handlowa ok. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Krosno
2014-08-02
Kawa jedna z najlepszych jakie piłem ... ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zamość
2014-01-06
Dla mnie jedna z najlepszych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2013-08-23
SUPER KAWA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Solec Kujawski
2013-08-01
Zdecydowanie polecam. Jej smak zachwyca nawet naszych włoskich kontrahentów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świebodzin
2013-07-22
Mocna i bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wieluń
2013-07-13
po wypróbowaniu wszystkich A Modo Mio jestem fanka Intensamente... jest mocna, intensywna, pyszna!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sergio, Warszawa
2013-07-01
chyba moja ulubina :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-03-22
baardzoo intensywna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Płock
2012-10-23
Pyszna kawa :) REWELACYJNA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2012-10-19
polecam kawe a modo mio jest rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chodzież
2012-09-06
Zgodze sie z powyzsza ocena, godne uwagi sa rowniez Magicamente i Divinamente. Jest jeszcze jedna nowosc Tierra Intenso, jest drozsza ale pyszna i daje te sama nutke jak Intensamente.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wołomin
2012-09-03
dość mocna ale pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WODZISŁAW ŚL
2012-08-10
bardzo mocna, intensywna kawa. Prawdziwe esspresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2012-04-10
Najciekawszy jak dotąd wariant A Modo Mio, którego próbowałem, a próbowałem już większość - polecam zdecydowanie!
Opinia naszego klienta w
    pixel