Opinie o Kapsułki Lavazza A Modo Mio Passionale

Kapsułki Lavazza A Modo Mio Passionale - opinie w konesso.pl
  • Lavazza a Modo Mio jest idealnie zmieloną i szczelnie zapakowaną kapsułką do ekspresów w systemie A Modo Mio. Passionale łączy w sobie nuty bakalii i intensywnej słodyczy. Ciemne palenie nadaje jej głęboki smak z nutkami karmelu. Skład: 100% Arabica
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Koszalin
2017-06-09
Ekspresowa obsługa,wygodne miejca odbioru, no i pyszna kawa :-) Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Sedziszów Małopolski
2016-12-17
Super kawa. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2016-10-06
Kawa bardzo dobra. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Cieszyn
2016-04-14
Kawa rewelacyjna, Bardzo wysoka jakość obsługi klienta. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stare Babice
2016-01-04
Pyszna kawa, natychmiastowa obsługa. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARLENA, NIETKÓW
2014-12-10
polecam sklep, szybko, sprawnie, bez niespodzianek ;-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2014-11-26
znakomita
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-11-25
wspaniały smak i aromat i super obsługa szybko i sprawnie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jastrzębie-Zdrój
2014-01-28
Kawa aromatyczna, super smak, sklep zdecydowanie polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2013-09-05
Nie ma lepszej kawy. W Euro jej zabrakło więc kupiłem tu i dalej będę kupował, ponieważ wygodnie mogę odebrać w paczkomacie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2013-08-23
SUPER KAWA
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2013-07-30
Kawa o doskonałym smaku i aromacie. Bardzo wysoka jakość obsługi klienta.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wielun
2013-06-11
Kawa rewalacyjna...sklep rowniez polecam goraco..v
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2013-06-02
Wyborna kawa, intensywna w smaku.. a obsługa jak zwykle błyskawiczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-03-22
przepyszny smak
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Olsztyn
2013-03-21
Pyszna kawa, natychmiastowa obsługa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Golina
2013-02-11
Kawa rewelacyjna, sklep też - ekspresowa dostawa, kawa dobrze zapakowana - to były moje pierwsze zakupy ale na pewno nie ostatnie - polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, łódź
2012-09-24
polecam,wspaniała obsługa natychmiastowa dostawa DZIĘKI
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2012-08-31
Kawa super, szybka i sprawna obsługa. Polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rzgów
2012-07-17
najsmaczniejsza ?stąd kłopoty z nabyciem,może się unormuje dystrybucja
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Milanowek
2012-06-21
Bardzo smaczne są te kawy - polecam także sklep - szybko i sprawnie :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2012-04-10
Podstawowy smak serii A Modo Mio, intensywny smak kawy, pełny aromat, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Lublin
2012-03-28
Według mnie najciekawsza z kaw z serii A Modo Mio, cieszy się największym powodzeniem i najszybciej schodzi z magazynów. Zdecydowanie polecam!
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel