Opinie o Ekspres do kawy Saeco Lirika One Touch Cappuccino

  • Saeco Lirika OTC to automatyczny ekspres do kawy dzięki któremu będziesz w stanie przygotować kawowe specjały mleczne takie jak cappuccino czy latte po naciśnięciu dosłownie jednego przycisku. Saeco Lirika OTC to doskonałą propozycja dla małych biur.
Kod produktu: 8710103747666
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Turbia
2022-06-29
Niezła jakość w stosunku do ceny. Eksploatuję sprzęt dwa m-ce bezawaryjnie. Polecam go wszystkim lubiącym dobrą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2022-05-09
Świetny ekspres w bardzo dobrej cenie. Szybka realizacja zamówienia. Polecam zarówno produkt jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bielsko-Biała
2021-12-10
Bardzo dobry produkt, szybka realizacja zamówienia, w pełni jestem zadowolony. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, PRZEMYŚL
2021-11-19
JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z EKSPRESU . KAWUSIA MNIAM.... OBSŁUGA I PRZESYŁKA SUPER. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, WROCŁAW
2021-10-25
Ekspres jest bardzo prosty w obsłudze, idealnie nadaje się do małej gastronomii. Towar zgodny z opisem. Zakup przebiegł pomyślnie; pełen profesjonalizm, ekspresowa przesyłka,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Racibórz
2021-08-01
Osprzęt - dysza do mleka zepsuła się po dwóch tygodniach, zobaczymy jak będzie z reklamacją..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Prudnik
2021-07-19
spełnia moje oczekiwania, bardzo funkcjonalny, intuicyjna obsługa urządzenia, pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2021-01-05
Sam proces zamówienia i dostawy przebiegł bez problemów i w bardzo krótkim czasie ekspres do nas dotarł. Za to ogromny plus! Sam ekspres działa póki co bez zarzutu - jest to nasz pierwszy sprzęt tego typu, więc nie mamy porównania z innymi modelami;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Kalisz
2020-10-05
Ekspres mało skomplikowany - przyjemny w użytkowaniu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, GŁUBCZYCE
2020-03-02
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-04-13
Dobra kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Przemyśl
2017-03-31
Ekspres świetnie sprawdza się w naszym biurze, codziennie parzy około 20 kaw i nie ma z nim żadnych problemów. Prosta obsługa, łatwe czyszczenie i dobra kawa to z pewnością plusy o których koniecznie trzeba wspomnieć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-01-16
Ekspres bardzo łatwy w użytkowaniu- intuicyjny, przygotowana kawa jest bardzo aromatyczna. Łatwy w czyszczeniu. Świetnie sprawdza się w 5 osobowym biurze.
Opinia naszego klienta w
    pixel