Opinie o French Press RAFAELLA 600 ml

  • Elegancki zaparzacz Rafaella o pojemności 600ml. Idealnie się sprawdzi do przygotowywania nie tylko wyśmienitej kawy ale również herbaty czy ziół. Wytrzymałe materiały zapewnią mu dużą trwałość, w szczególności na wysokie temperatury.
Kod produktu: 5904134622211
Producent: AMBITION

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bielsko-Biała
2021-01-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Żywiec
2020-12-30
Bardzo dobry sprzęt w dobre cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2020-11-30
Fajny zaparzacz do kawy w dobrej cenie. Wygląda bardzo estetycznie i jest idealny do zaparzenia 2 kubków kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, NOWA SÓL
2020-11-23
Naczynie oceniam na 5/5, podstawkę gumową również, jednak najważniejsza część, czyli sitko z tłokiem jest słabej jakości. Siteczko, które bezpośrednio dotyka naczynia jest bardzo wiotkie i nierówne, przez co, przy przeciskaniu zdarzyło mi się, że fusy przez lukę w sitku przedostały się do naparu. Ogólnie, mimo wszystko, kupiłbym ponownie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, NOWA SÓL
2020-11-21
Naczynie, jak i podstawka 5/5, jednak samo sitko, czyli najważniejsza część, jest zbyt miękkie i przez to czasem przy wciskaniu tłoka z którejś strony fusy znajdują ujście i przelatują do czystego naparu. Cena bardzo fajna, więc sumarycznie 4/5 :) tak czy siak kupiłbym go ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radom
2020-11-06
wszystko sprawnie i terminowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2020-10-04
jestem bardzo zadowolona z tego zaparzacza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Orzysz
2020-09-07
Zaparzacz bardzo w porządku. Ogromny plus za możliwość mycia w zmywarce. Dla 1-2 dwóch osób rozmiar bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Jaworzno
2019-04-18
Dzbanek spełnił oczekiwania. Praktyczna podstawka dzięki której się nie ślizga oraz ładny design.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-04-18
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warzymice
2016-09-28
Bardzo dobry produkt i w ekspresowej dostawie. Kontakt ze sklepem wzorcowy. Polecam z ogromną satysfakcją zakupu. Grażyna, Warzymice k/Szczecina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Szczecin
2016-02-27
Również jestem bardzo zadowolona z zakupu tego zaparzacza, jakościowo-super. Znajomi pozazdrościli ;-) Ceny przystępne, szybka realizacja. Naprawdę warte polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-01-12
Bardzo fajny zaparzacz, dobrze wykonany :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-01-10
Jestem bardzo zadowolona z tego zaparzacza, nauczyłam się już, ile potrzebuje kawy, a ile wody ,żeby kawa była jak lubię.Polecam cena przystępna, dostawa szybka i nie droga. Kasia
Opinia naszego klienta w
    pixel