Opinie o French Press RAFAELLA 600 ml

  • Elegancki zaparzacz Rafaella o pojemności 600ml. Idealnie się sprawdzi do przygotowywania nie tylko wyśmienitej kawy ale również herbaty czy ziół. Wytrzymałe materiały zapewnią mu dużą trwałość, w szczególności na wysokie temperatury.
Kod produktu: 5904134622211
Producent: AMBITION

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Porąbka, Bielski, ŚLĄSKIE
2022-06-20
super french press, nie mam zastrzeżeń :) lekki, wygodny, sitko działa jak należy, żadne drobinki kawy nie dostają się do napoju (używam od miesiąca)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Pszów
2022-05-25
Używam jako spieniacza do mleka, kilka razy w tygodniu. Raz mi się rozleciał ale łatwo było go znowu połączyć. Ogólnie ładnie wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2022-04-14
Bardzo dobrze się sprawdza pierwszy przyszedł uszkodzony ale dostałam kolejny już ok bardzo profesjonalne podejście sklepu za co dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michalina, Toruń
2021-11-22
Okazyjna cena, łatwy w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Wrocław
2021-09-16
Klasyczny frenchpress. Już mam taki tylko mniejszy, dlatego teraz po dłuższym użytkowaniu zdecydowałam się na większy rozmiar. Łatwo się go czyści, nie psuje aromatu kawy, bo jest zrobiony z dobrego surowca. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, WARSZAWA
2021-06-22
Bardzo poręczna kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Jastrzębie-Zdrój
2021-04-22
Może być, choć mogłoby być lepiej spasowane. Ale działa jak należy i to jest najważniejsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Warszawa
2021-04-03
bardzo zadowalająco zaparza kawę, wygodny w myciu, tylko może pokrywka zaparzacza mogłaby ściślej przylegać do dzbanka, podobnie jak gumowa, zdejmowana podstawka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łagiewniki Nowe
2021-03-06
Bardzo dobrze wykonany french press. Idealna pojemność, można zaparzyć zarówno jedną lub trzy filiżanki kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bielsko-Biała
2021-01-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Żywiec
2020-12-30
Bardzo dobry sprzęt w dobre cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Chotomów
2020-11-30
Fajny zaparzacz do kawy w dobrej cenie. Wygląda bardzo estetycznie i jest idealny do zaparzenia 2 kubków kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, NOWA SÓL
2020-11-23
Naczynie oceniam na 5/5, podstawkę gumową również, jednak najważniejsza część, czyli sitko z tłokiem jest słabej jakości. Siteczko, które bezpośrednio dotyka naczynia jest bardzo wiotkie i nierówne, przez co, przy przeciskaniu zdarzyło mi się, że fusy przez lukę w sitku przedostały się do naparu. Ogólnie, mimo wszystko, kupiłbym ponownie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, NOWA SÓL
2020-11-21
Naczynie, jak i podstawka 5/5, jednak samo sitko, czyli najważniejsza część, jest zbyt miękkie i przez to czasem przy wciskaniu tłoka z którejś strony fusy znajdują ujście i przelatują do czystego naparu. Cena bardzo fajna, więc sumarycznie 4/5 :) tak czy siak kupiłbym go ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radom
2020-11-06
wszystko sprawnie i terminowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2020-10-04
jestem bardzo zadowolona z tego zaparzacza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Orzysz
2020-09-07
Zaparzacz bardzo w porządku. Ogromny plus za możliwość mycia w zmywarce. Dla 1-2 dwóch osób rozmiar bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Jaworzno
2019-04-18
Dzbanek spełnił oczekiwania. Praktyczna podstawka dzięki której się nie ślizga oraz ładny design.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-04-18
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warzymice
2016-09-28
Bardzo dobry produkt i w ekspresowej dostawie. Kontakt ze sklepem wzorcowy. Polecam z ogromną satysfakcją zakupu. Grażyna, Warzymice k/Szczecina
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Szczecin
2016-02-27
Również jestem bardzo zadowolona z zakupu tego zaparzacza, jakościowo-super. Znajomi pozazdrościli ;-) Ceny przystępne, szybka realizacja. Naprawdę warte polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-01-12
Bardzo fajny zaparzacz, dobrze wykonany :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-01-10
Jestem bardzo zadowolona z tego zaparzacza, nauczyłam się już, ile potrzebuje kawy, a ile wody ,żeby kawa była jak lubię.Polecam cena przystępna, dostawa szybka i nie droga. Kasia
Opinia naszego klienta w
    pixel