Opinie o Hario V60-02 Range Server Clear 600ml

  • Dzbanek do przygotowywania kawy ręcznymi metodami zaparzania. W dzbanku zmieści się do 600 ml naparu. Wykonany jest z hartowanego szkła odpornego na wysokie skoki temperatur. Server może być używany w mikrofalówkach i z produktami Hario z serii V60.
Kod produktu: 4977642730632
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2024-02-16
Bardzo sympatyczny serwer, elegancki i łatwy w utrzymaniu w czystości. Jak wiadomo jest szklany więc wymaga nieco ostrożności. Wieczko (szklane z silikonową uszczelką) przylega ściśle i nie przecieka przy rozlewaniu zaparzonej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Siemianowice Śląskie
2024-01-14
Cudowny produkt!!! Ten serwer to spełnienie moich marzeń. Korzystam z niego codziennie i muszę przyznać, że aspekt wizualny to nie jest jego jedyną zaleta; jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użyciu. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Jastrzębie Zdrój
2023-10-30
Mam wersję z plastikową rączką no ale czegoś mi brakowało jednak gdy w kawiarni podano mi całkowicie szklany serwer. Zdecydowałem się na niego i jest świetny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2023-09-03
Produkt zgodny z opisem. W połączeniu z ceramicznym dripem Hario umożliwia zaparzenie świetnej kawy. Bardzo sprawna obsługa w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, WARSZAWA
2023-02-13
znakomity dzbanek, który nie tylko jest praktyczny, ale i pięknie się prezentuje. Wysoka jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Trzciana
2023-01-16
Ładne i użyteczne. Szkło jest wysokiej jakości. Bardzo przyjemnie się korzysta. Gumka do drippera jest bardzo sensowna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wałbrzych
2022-10-03
Serwer akurat na dwie kawy lub 3 mniejsze. Zastąpił u mnie chemex. Świetna jakość, łatwo się czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2022-08-27
Najładniejsza wersja serwera Hario. Dobrze, że poprzedni się stłukł, więc mogłem bez wyrzutów sumienia kupić nowy. Taki, który mi się podoba. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Opole
2022-07-15
Wspaniały zestaw. Kawa smakuje wyśmienicie. Szkło prezentuje się wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Warszawa
2022-05-06
Bardzo sprawna i miła obsługa, jak zawsze zresztą. Zdecydowanie polecam! Sam Hario dotarł w idealnym stanie. Produkt dla alternatywnych metod parzenia kawy wręcz idealny. Pozwala wydobyć z kawy smaki bardziej owocowe, lekkie niż przy klasycznych metodach parzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Warszawa
2022-03-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zdzieszowice
2021-12-28
Ładny dzbanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Konin
2021-12-19
Świetny dzbanek , dopełnienie do całości zestawu. Praktyczny i cieszy oko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-10-11
Bardzo dobra jakość!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-09-03
Wybrałem serwer ze szklaną rączką bo po prostu wygląda ładniej (wg mojej opinii) niż serwery z plastikową rączką. Bez problemu pomieści 700ml. Do dwóch sobotnich kaw w sam raz. Trochę szybko traci temperaturę ale to nie termos.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-08-09
Bardzo ładny i praktyczny serwer. Świetnie wygląda z dripperem i młynkiem V60 z tej serii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Poznań
2021-05-21
Super się sprawdza w zastawie z dripperem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poznań
2021-04-08
Rozmiar w sam raz dla dwóch osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jelenia Góra
2021-04-04
Wiele jest na świecie szklanych serwerów, ale ten jest wyjątkowy, zarówno pod względem jakości materiałów i wykonania, jak i niezaprzeczalnej urody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Drohiczyn
2020-09-29
Poręczny,nowy rozdział po 0,5l słoiku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-05-06
Świetny dzbanek, stosunkowo mały, bez kapania dozowania.
Opinia naszego klienta w
    pixel