Opinie o French Press RAFAELLA 350 ml

  • Rafaella to zaprzacz do kawy marki Ambition. Jest niezwykle prosty w obsłudze, dzięki czemu bezproblemowo będziesz w stanie zaparzyć kawę o wyjątkowym smaku. Do produkcji użyto żaroodpornego szkła oraz wysokiej jakości stali nierdzewnej. Pojemność: 350ml
Kod produktu: 5904134622204
Producent: AMBITION

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bładnice Dolne
2021-01-08
bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2020-12-05
Zadziwiająco dobrze wykonane jak na produkt w tej cenie, działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków
2020-11-23
Kolejny zaparzacz kupiony i kolejna dobra opinia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Głogów
2020-10-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jowita, Warszawa
2020-10-18
Wszystko super, towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kroczyce
2020-10-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rzeszów
2020-10-04
Świetny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wrocław
2020-06-11
Solidnie wykonany, nic nie lata. Można nim ubijać mleko. Bardzo ładnie się prezentuje. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tarnów
2020-06-02
Długa wybierałam i porównywałam od różnych producentów i na różnych stronach internetowych, ale ten zaparzacz jest super pod każdym względem, używam też do spieniania mleka a do tego cena... To jedna z najtańszych opcji a jakość rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Warszawa
2020-03-07
Zaparzacz jest wysokiej jakości produktem, co stwierdzam po miesiącu intensywnego używania. Wykończenie elementów i dopracowanie takich detali, jak gumowa podstawka (co okazało się bardzo przydatne) również wpłynęło na moją wysoką ocenę. Sklep zapakował zaparzacz w skutecznie chroniący przed zniszczeniem sposób. Cena zaparzacza jest mocno konkurencyjna. Zarówno produkt, jak i sklep serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Prosty i funkcjonalny, idealny na jeden kubek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2019-02-08
Niedrogi, idealnie spełnia swoje zadanie. Polecam produkt i zarazem sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków
2018-12-28
Zaparzacz świetnie się spisuje. Dobra jakość produktu. Skleo Konesso rewelacja. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Rybnik
2018-06-28
Estetyczny, tani, lecz niezbyt trwały, po paru tygodniach ostrożnego używania mocowanie siateczki do pręta/trzpienia co chwilę puszcza. Nie wiem, ile jeszcze pożyje...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2018-03-10
Taki zaparzacz jest przydatny , jeżeli szybko chcemy wypić kawę. Prosty sposób na zaparzenie kawusi. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sanok
2017-12-07
Polecam sklep, produkt również super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2017-12-02
Korzystam z zaparzacza już od miesiąca i sprawdza się znakomicie. Polecam produkt i sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2017-09-10
Tani, bardzo dobry produkt, spełnia swoje zadanie. Prosty sposób na niezłą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warzymice
2016-09-28
REWELACJA !!!. Polecam wszystkim i każdemu z osobna. Zdaje bardzo egzamin na wyjeździe poza domem. Grażyna, Warzymice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2016-01-08
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Przesyłka została dostarczona szybko i w nienagannym stanie. Produkt spełnia oczekiwania. Myślę, że nadal będę klientem tego sklepu i będę polecał go innym.Janusz, Wrocław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2015-09-16
Bardzo dobry produkt. Używam od dłuższego czasu. Kawa ma niepowtarzalny smak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel