Opinie o Lavazza - filiżanka ze spodkiem do kawy Cappuccino 160ml

Lavazza - filiżanka ze spodkiem do kawy Cappuccino 160ml - opinie w konesso.pl
  • Filiżanka do kawy cappuccino z logo Lavazza. Pojemność: 160ml
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica
2018-11-23

Super na małą białą lub cappuccino. Dobre wykonanie.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Maków Mazowiecki
2017-07-14
Filiżanka cudna, zebrałam cały komplet, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2017-06-19
Kupowane po raz kolejny - POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-12-16
Elegancka porcelana :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2016-12-02
Jak to u produktów spod znaku Lavazza - Znakomita jakość, znakomite wykonanie. Nieodzowny element mojej zastawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-10-03
Zgrabna i wytrzymała.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2016-09-11
Filiżanka super. Bardzo ją lubię
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-05-26
Bardzo dobra filiżanka do codziennej kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdańsk
2015-06-01
taka filiżanka to wyśmienite dopełnienie dobrej kawy...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olsztyn
2015-05-26
bardzo dobre filiżanki, odpowiednia wielkość do kawy, solidna porcelana made in portugal
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2015-03-10
Solidna, idealna do codziennej kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-02-07
Filiżaneczka extra; podkreśla wysublimowany smak mojej ulubionej kawy Lawazza, polecam ją, niezależnie od ilości posiadanych już innych filiżanek.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2014-12-27
ładna,solidna z grubej porcelany,wygląda ok polecam ładdnie się prezentuje
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-09-22
Doskonała filiżanka do kawy, grubsza porcelana dobrze trzyma ciepło. Ładne wykonanie, szybka przesyłka, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Sandomierz
2014-06-02
Ładna filiżanka z grubej porcelany -polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otmuchów
2014-02-13
solidna, ciężka a wygląda bardzo estetycznie. Dobrze się z niej pije poranną kawę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Mrowino
2014-01-29
super
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-09-24
filizanka bardzo fajna polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nysa
2013-08-21
wszystko fajnie gdyby nie pęknięcie koło uchwytu i uszczerbienia na podstawie filiżanki i samym uchwycie , niestety zawiodłam się :( ale widać tu ewidentne zaniedbanie producenta !!!!! nie sklepu !!!! sklep polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-08-09
Filiżanka cudna, pijąc z niej kawę przypomiał mi sie urlop w Chorwacji gdzie codziennie pilismy kawę w takich filiżankach :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2012-07-14
Wytrzymała, gruba porcelana. Do codziennego użytku, jak znalazł.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel