Opinie o Lavazza - filiżanka ze spodkiem do kawy Cappuccino 260ml

Lavazza - filiżanka ze spodkiem do kawy Cappuccino 260ml - opinie w konesso.pl
  • Filiżanka do kawy cappuccino, americano z logo Lavazza. Pojemność: 260ml
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Toruń
2017-12-31
Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wałbrzych
2017-09-29
Filiżanka świetna, dokupiłem do moich aktualnych które mam już chyba z 8 lat. Te mają trochę cieńsze ścianki, ale za to uchwyt jest większy i wygodniej się trzyma. Sklep polecam w 100%, pomimo że jeden spodek był pęknięty, dostałem dzień później kolejna filiżankę ze spodkiem, obsługa sklepu pierwsza klasa :)))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2017-06-19
Kupowane po raz kolejny - POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Białystok
2016-11-03
Zakupiłam do kompletu z kubkiem LAVAZZA, z którego jestem bardzo zadowolona - i... duet jest idealny :-) Zawsze wygodnie i poręcznie - w pracy sprawdza się na szóstkę z plusem! ;-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2016-05-09

Filiżanka super, użytkuję ponad dwa lata i wygląda jak nowa. Jedyna UWAGA to, że 260ml to się zmieści wody i filiżanka jest pełna po brzegi (menisk wypukły) ... ja tak parzę kawę z ekspresu nivona: 180ml kawa + 20ml mleko + 20ml pianka z mleka i filiżanka jest pełna

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Świdnica
2016-01-11
Ładna, tania i funkcjonalna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2015-06-27
Wygodna i ładna filiżanka. Transakcja przebiegła szybko. Polecam !!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Szczecin
2015-01-07
Filiżanka bardzo solidna, z grubej porcelany, dobrze trzyma ciepło. 260 ml to idealna wielkość. Wprawdzie jest to filiżanka do cappuccino, ale ja robię w niej zwykłą kawę. Miła obsługa sklepu. Miałam kilka dodatkowych pytań i bardzo szybko otrzymałam odpowiedź. Towar idealnie zabezpieczony przed stłuczeniem. Polecam zarówno filiżanki jak i sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-10-31
Duża pojemność , w sam raz na poranną kawę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Oświęcim
2014-08-31
Bardzo solidna porcelana, duża pojemność filiżanki, produkt idealnie zabezpieczony przed stłuczeniem, szybka dostawa. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2014-08-27
Filiżanka urocza i dobrze wykonana. Wysyłka świetnie zabezpieczona. Jedyna uwaga, iż do filiżanki 260 ml wchodzi tak naprawdę 200 ml kawy.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: KATARZYNA, BEŁCHATÓW
2014-07-17
Duża pojemność i ładny design...może tylko małe zastrzeżenie do jakości materiału z którego jest wykonana...no ale cena też niska więc widać coś kosztem czegoś....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-06-19
Lubie design tych filiżanek od zawsze (uszko jest wzruszające), ładnie trzymają ciepło, a 260ml to dla mnie idealna wielkość. Szkoda, że nie ma wersji bez logo, ale i tak od razu ją polubiłem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2014-05-29
Piękna filiżanka o dużej pojemności. Bardzo wygodny uchwyt i cudowne wzornictwo. Sama transakcja jak zwykle przebiegła w tempie formuły 1. Polecam !!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-11-21
Bardzo ładne filiżanki, dość grube i ciężkie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Góra Kalwaria
2013-11-14
Bardzo solidna filiżanka idealna do kawy polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-10-25
Duża pojemność. Wygodny uchwyt, moim zdaniem ładna i "ciepła"
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-09-30
Przepiekna filizanka , picie z niej kawy to prawdziwa przyjemność gorąco polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nysa
2013-08-21
Uwielbiam z niej pić mój rodzynek wśród filiżanek duża podstawka na ciacho mniam !! pasuje jak ulał :) Jestem zmuszona dokupić jeszcze jedną na zmianę :))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-05-16
Piękna i elegancka, sam raz na cappuccino, do kawy american - większej czarnej lub carznej z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, łódź
2012-11-11
Wygodna, ładna i solidna daje wiele przyjemności w czasie picia kawy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gorzów Wielkopolski
2012-04-14
Witam filiżanka super solidnie wykonana ładne wzornictwo
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KATOWICE
2012-02-13
Duża pojemność. Wygodny uchwyt. Minusem może byś dość duży talerzyk
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel