Opinie o Filtr do ekspresu KRUPS Claris F088

  • Oryginalny filtr KRUPS Claris F088 pasuje do wszystkich ekspresów Krups dostępnych na rynku. Dzięki swojemu działaniu usuwa nadmiar kamienia i przedłuża żywotność ekspresu do kawy. Znacząco poprawia jakość i smak wody.
Kod produktu: 0010942120247
Producent: KRUPS

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 104 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Milanówek
2021-11-21
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa. Ogólnie Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Toruń
2021-11-09
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Nowa Sól
2021-11-07
Super sprzedawca polecam kupuję od dłuższego czasu produkt ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, KOŚCIELNA WIEŚ
2021-11-06
POLECAM!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Leszno
2021-11-04
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2021-11-02
Bardzo dobry, oryginalny filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mińsk Mazowiecki
2021-11-01
Polecam tylko oryginalne filtry. Świetna jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gliwice
2021-10-25
Dobre i tanie filtry b dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Toruń
2021-10-24
Pierwszy raz używam. Jestem zadoiwolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Wrocław
2021-10-21
Zdecydowanie polecam. Kupowałam zamienniki tego produktu , ale było z nimi różnie , nie zawsze idealnie pasowały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Lębork
2021-10-18
Jest to filtr zalecany przez producenta mojego ekspresu. Spełnia swoje zadanie. Ekspres działa. Jestem zadowolony. Otrzymałem zgodnie z zamówieniem "to czysta przyjemność"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Piecki
2021-10-17
Wszystko wg.opisu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Biłgoraj
2021-10-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pyskowice
2021-10-13
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2021-10-11
Wszystko dobrze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Olszyny
2021-10-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-09-18
Produkt zgodny z opisem, oryginalny, odpowiednio zapakowany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Mniów
2021-09-13
Jestem bardzo zadowolona z transakcji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamilla, Nowogard
2021-09-12
Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Nowa Sól
2021-09-06
Jak zawsze super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Złotów
2021-08-28
Wszystko poszło sprawnie.Polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wola
2021-08-22
Polecam ten sklep zamowienia sa dostarczane dobrej jakosci oraz w terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Tychy
2021-08-20
Wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wieliszew
2021-07-23
Zamówienie przebiegło bez żadnych problemów. Produkt zgodny z opisem. Mega szybka przesyłka. Na drugi dzień zamówione produkty były już u mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-07-20
Bardzo polecam, błyskawiczną wysyłka, towar najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wołomin
2021-07-20
Mogę polecić. Oryginalne filtry. A dostawa natychmiastowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubostroń
2021-07-12
dobry filtr, znacząco poprawia smak kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tychy
2021-07-06
produkt oryginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Nowa Sól
2021-06-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-06-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-06-08
szybka obsługa, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2021-05-28
Polecam , ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Cerekwica
2021-05-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lipsk
2021-05-13
Świetnie się sprawdzają, radzą sobie z naprawdę paskudnie zakamienioną wodą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Reda
2021-05-13
Szybko i sprawnie .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Opole
2021-05-11
Oryginalny zgodnie z zamowieniem, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2021-05-11
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-05-09
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kiełczygłów
2021-05-08
Towar oryginalny, szybka dostawa. Jestem 100% usatysfakcjonowana. Planuję kolejne zakupy w Konesso. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-05-01
Jak zwykle wszystko supy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Straszydle
2021-05-01
Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Zamość
2021-04-29
Profesjonalna obsługa klienta. W 100% polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Ostrowiec
2021-04-17
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rumia
2021-04-05
Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-04-04
Filtry oryginalne. Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bieruń
2021-04-02
Towarzystwo zgodny z oczekiwaniami i to w bardzo dobrej cenie. Bardzo szybka dostawa. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Prudnik
2021-03-25
Bardzo szybko i sprawnie. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-03-19
Produkt zgodny z opisem, oryginalny, szybka wysyłka,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bartoszyce
2021-03-12
Super zgodnie z opisem i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łask
2021-03-08
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Lublin
2021-03-07
Chyba działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2021-03-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gajków
2021-03-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lublin
2021-02-28
pOlecam filtry i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Przecław
2021-02-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2021-02-25
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Starogard Gdański
2021-02-20
Towar zgodny z opisem.Polecam bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Cerekwica
2021-02-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Ostróda
2021-02-15
Sklep działa bez zarzutu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdynia
2021-02-15
Bardzo dobry sprzedawca, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tychy
2021-02-15
szybko ,sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2021-02-15
Super jakość .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2021-02-07
Realizacja zamówienia oceniam na 5 +
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-02-04
Filtry zostały bardzo sprawnie i szybko dostarczone, co było dla mnie bardzo ważne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lipsk
2021-02-01
Dobry produkt za dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Smardzowice
2021-01-31
Goraco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Sułkowice 105
2021-01-20
Duży plus wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2021-01-10
Polecam Wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2021-01-05
Mega super Sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bydgoszcz
2021-01-03
Spełnia swoją rolę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Starogard Gdański
2020-12-25
Super sprzedawca,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , KOZIEGŁOWY
2020-12-22
Szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Olsztyn
2020-11-21
Szybko i bez problemów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WODZISŁAW ŚL
2020-11-21
produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bytom
2020-11-13
Produkt całkowicie zgody z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arlena, Gniewowo
2020-11-10
Szybka przesyłka . Starannie zapakowane. W gratisie mały drobiazg bardzo miło . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Siemianowice Śląskie
2020-11-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lipsk
2020-10-26
Stosuje je od początku i jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Garwolin
2020-10-18
Super filtr do wody. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-10-01
Bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Łódź
2020-09-26
Filtr do expressu dotarł szybko i sprawnie. Serdecznie polecam każdemu tego sprzedawcę .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2020-09-22
Jestem zadowolona z szybkiej dostawy, ceny .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tomice
2020-09-18
towar zgodny z opisem, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Płock
2020-09-16
towar zgodny z zamówieniem , szybka dostawa , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Lublin
2020-09-14
Filtr oryginalny, bardzo dobrze się spisuje. Dziekuje za ofertę atrakcyjną cenowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pyskowice
2020-09-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Brodnica
2020-09-10
Wszystko zgodne ze standardem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, OLEŚNICA
2020-09-04
szybko, sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Czernikowo
2020-08-21
Towar zgodny z opisem. Szybka transakcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworzno
2020-07-06
bardzo dobre filtry i szybko dotarły na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Skawina
2020-07-03
Szybka i sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Benedykt, Radzyń Podlaski
2020-05-21
Super jestem stałym klientem sklepu i polecam wszystkim zainteresowanym, szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Radom
2020-05-05
Filtry oryginalne Krups są nie do zastąpienia zamienniki się nie sprawdzają tyLKO ORYGINAŁ .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-04-03
Polecam oryginale filtry Krups. Zamiennik niewiele tańszy, a miałem problemy z wkręceniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-01-04
polecam wszystkim użytkownikom ekspresów Krups.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2019-01-09
Co oryginalny filtr to oryginalny. Mój Krups EA 8010 jest tak wrażliwy, że boję się używać zamiennika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Mińsk Mazowiecki
2017-03-21
Filtr muszę wymieniać dosyć często, ale warto zainwestować w oryginał. Wszystko świetnie pasuje. Wysyłka szybka i bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Seweryn, Dzierżoniów
2017-02-10
Wszystko ok. Chcesz pić smaczna kawę to nie oszczędzaj na oryginałach. Oryginał to oryginał i tyle w temacie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2017-01-12
od teraz będę używać jedynie oryginalnego filtra; zamienniki kosztowały mnie za dużo nerwów i pieniędzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ząbki
2016-03-08
pasuje bez problemu w końcu oryginał :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bydgoszcz
2015-10-04
Używam do EA8422 - orginał to orginał.. raz użyłem zamiennik i zaczęły się dziać dziwne rzeczy z ekspresem.
Opinia naszego klienta w
    pixel