Opinie o Filtr do ekspresu KRUPS Claris F088

  • Oryginalny filtr KRUPS Claris F088 pasuje do wszystkich ekspresów Krups dostępnych na rynku. Dzięki swojemu działaniu usuwa nadmiar kamienia i przedłuża żywotność ekspresu do kawy. Znacząco poprawia jakość i smak wody.
Kod produktu: 0010942120247
Producent: KRUPS

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Olsztyn
2020-11-21
Szybko i bez problemów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WODZISŁAW ŚL
2020-11-21
produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bytom
2020-11-13
Produkt całkowicie zgody z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arlena, Gniewowo
2020-11-10
Szybka przesyłka . Starannie zapakowane. W gratisie mały drobiazg bardzo miło . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Siemianowice Śląskie
2020-11-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lipsk
2020-10-26
Stosuje je od początku i jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Garwolin
2020-10-18
Super filtr do wody. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-10-01
Bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Łódź
2020-09-26
Filtr do expressu dotarł szybko i sprawnie. Serdecznie polecam każdemu tego sprzedawcę .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2020-09-22
Jestem zadowolona z szybkiej dostawy, ceny .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tomice
2020-09-18
towar zgodny z opisem, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Płock
2020-09-16
towar zgodny z zamówieniem , szybka dostawa , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Lublin
2020-09-14
Filtr oryginalny, bardzo dobrze się spisuje. Dziekuje za ofertę atrakcyjną cenowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pyskowice
2020-09-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Brodnica
2020-09-10
Wszystko zgodne ze standardem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, OLEŚNICA
2020-09-04
szybko, sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Czernikowo
2020-08-21
Towar zgodny z opisem. Szybka transakcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworzno
2020-07-06
bardzo dobre filtry i szybko dotarły na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Skawina
2020-07-03
Szybka i sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Benedykt, Radzyń Podlaski
2020-05-21
Super jestem stałym klientem sklepu i polecam wszystkim zainteresowanym, szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Radom
2020-05-05
Filtry oryginalne Krups są nie do zastąpienia zamienniki się nie sprawdzają tyLKO ORYGINAŁ .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-04-03
Polecam oryginale filtry Krups. Zamiennik niewiele tańszy, a miałem problemy z wkręceniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-01-04
polecam wszystkim użytkownikom ekspresów Krups.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2019-01-09
Co oryginalny filtr to oryginalny. Mój Krups EA 8010 jest tak wrażliwy, że boję się używać zamiennika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Mińsk Mazowiecki
2017-03-21
Filtr muszę wymieniać dosyć często, ale warto zainwestować w oryginał. Wszystko świetnie pasuje. Wysyłka szybka i bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Seweryn, Dzierżoniów
2017-02-10
Wszystko ok. Chcesz pić smaczna kawę to nie oszczędzaj na oryginałach. Oryginał to oryginał i tyle w temacie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2017-01-12
od teraz będę używać jedynie oryginalnego filtra; zamienniki kosztowały mnie za dużo nerwów i pieniędzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ząbki
2016-03-08
pasuje bez problemu w końcu oryginał :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bydgoszcz
2015-10-04
Używam do EA8422 - orginał to orginał.. raz użyłem zamiennik i zaczęły się dziać dziwne rzeczy z ekspresem.
Opinia naszego klienta w
    pixel