Opinie o 3x Filtr do ekspresu Krups F088 - zamiennik

  • Zestaw trzech zamienników filtrów do ekspresów Krups. Filtry nie tylko pasują do wszystkich dostępnych na rynku ekspresów marki Krups ale posiadają również certyfikat PZH. Filtry wody są potrzebne przy prawidłowej konserwacji i użytkowaniu ekspresu.
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oskar, Zabrze
2020-11-09
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pyrzyce
2020-10-05
Piękna, wzorowa obsługa, dobrze zapakowana paczka, szybka dostawa. Polecam. Anna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-09-12
super zamiennik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2019-09-23
Filtry pasują Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Chodzież
2019-01-18
Pasuje do ekspresu Krups. Przystępna cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wieliczka
2018-09-12
W pełni dopasowany do ekspresu (Krups), spisuje się dobrze. Super cena .Dorota z Wieliczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zalasewo
2018-05-28
Filtr ok, spełnia swoje zadanie. Mam jedno zastrzeżenie, to zakończenie filtra - nie jest kompatybilne z przejściówką oryginalną do odkręcania... Ale dzięki poćwiczeniu zwinności własnych dłoni - montaż i demontaż jest wykonalny. ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mielec
2016-09-16
Świetny zaminennik który stosuję do swojego Krupsa od długiego czasu. Dobra cena - zwłaszcza w pakietach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-04-17
Filtry idealnie pasują i spełniają swoje zadanie. Dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Kupiłem jako zamiennik filtra NIRF700 do Nivony 757. Niestety nie jest w pełni kompatybilny, mimo że producent zapewnia, że będzie pasował. Nie polecam Nivony 757.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2015-10-08
Filtry ok. Obsługa również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2015-09-29
Dobra cena, szczególnie w zestawie. W pełni dopasowany do ekspresu (Krups), spisuje się dobrze. Jedyna wada to brak możliwości ustawienia daty wymiany bezpośrednio na filtrze - oryginał ma tę funkcję.
Opinia naszego klienta w
    pixel