Opinie o Filtr do ekspresu Krups F088 - zamiennik

  • Wysokiej jakości filtry producent Filter Logic do wszystkich ekspresów marki Krups. Zapewniają właściwą filtrację wody przedłużając tym samym żywotność ekspresów. Ponadto, filtry uzyskały certyfikat Polskiego Zakładu Higieny.
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sandomierz
2020-05-29
Tańszy odpowiednik oryginalnego filtra do mojego ekspresu KRUPS, działa bez zarzutu polecam wszystkim szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Łódź
2018-12-27
Tańszy odpowiednik oryginalnego filtra do mojego ekspresu KRUPS, działa bez zarzutu. Po zakupach na konesso.pl czuję się dopieszczona :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2018-10-01
filtr jak filtr. dobra cena. polecam sklep za expresowa obsługę!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kraków
2018-07-19
Produkt jak najbardziej ok, tańsza alternatywa dla oryginału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wejherowo
2018-03-16
Pasuje do ekspresu i nie jest drogi, ale nie mam pojęcia, czy spełnia swoją rolę. Smak kawy jest taki sam z filtrem jak bez filtra. Pozostaje wiara i nadzieja, że działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2018-03-12
jestem bardzo zadowolona, dobra jakość i cena:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2017-01-09
Filtr ok. obsługa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-10-06
Dobra cena i dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mielec
2016-09-16
Świetny zaminennik który stosuję do swojego Krupsa od długiego czasu. Dobra cena - zwłaszcza w pakietach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2016-08-07
Filtr pasuje do ekspresu Siemens TK 69009. Przed montażem koniecznie należy zanurzyć w wodzie na ok.1 godz. / zgodnie z instrukcją/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ząbki
2016-03-08
pasuje w miejsce w oryginału, różni się tylko kolorem obudowy od oryginału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olsztyn
2015-10-08
robi to co powinien czyli filtruje wodę a do tego atrakcyjna cena nic dodać nic ująć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2015-09-29
Zamiennik, który świetnie zastąpił filtr oryginalny w moim ekspresie. Dobrze dopasowany, także do mojej kieszeni ;). Jedyna wada to brak możliwości ustawienia daty wymiany bezpośrednio na filtrze (oryginał ma taką możliwość) i trzeba sprawdzać w menu ekspresu.
Opinia naszego klienta w
    pixel