Opinie o Syrop LAVENDER MONIN 0,7 L - Lawendowy

  • Lawendowy syrop Monin jest wspaniałym dodatkiem dla osób poszukujących intensywnego kwiatowego aromatu jak i nietuzinkowej barwy. Doskonale się nadaje do napojów, koktajli, deserów jak i smoothiesów.
Kod produktu: 3052911117442
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Toruń
2023-01-05
Szczerze polecam. Cały zakup przebiegal bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2022-12-29
Uwielbiam zapach i smak lawendy. Syrop idealnie spełnia oczekiwania, ponieważ smak i aromat jest taki, jak suszonych kwiatów lawendy, a nie syntetyczne zamienniki. Idealne do mlecznej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-11-02
Piękny, intensywny kolor. Idealnie pasuje do drinków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Skórzewo
2022-09-03
Kupiłem składniki do zrobienia lemoniady, wyszła przepyszna!!! Gorąco polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2022-08-18
Pyszny! Woda gazowana, cytryna/limonka i gin, jeśli jest to pare listków mięty, (a dorzucić do środka borówki to dopiero moc!) wychodzi prosty, delikatny drink. Bardzo lubię ten smak i zapach. Nie rozczarowałam się :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Żyrardów
2022-06-28
Mój ulubiony syrop! piję z nim kawę i lemoniadę cytrynowo - lawendową. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Pruszków
2022-05-30
Syrop tak pyszny, że szybko znika. Pasuje idealnie do kawy, ale i do deserów :-) Obsługa sklepu fantastyczna - mega profesjonalne podejście do klienta i bardzo sympatyczna ekipa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Toruń
2022-02-28
Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2021-10-21
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-09-30
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa (Ursynów)
2021-08-30
Idealny do drinkow!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bytom
2021-07-16
Super syrop do lemoniad jak i wody czy drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Piława Dolna
2021-06-07
Bardzo dory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Poznań
2021-01-09
Wszystko zgodne z opisem, pięknie zapakowane, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2020-11-05
Świeży aromat, skorzystałem z przepisu na latte lawendowo-wanioliowe - smak nieziemski!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Warszawa
2020-11-05
Świetny syrop do przeróżnych napojów, a także wypieków. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sebastian, Dzierżoniów
2020-10-18
dobry,mógłby być bardziej wyrazisty,ale jest dobry i aromatyczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Kutno
2020-05-10
Uwielbiam lawendę, a dzięki temu syropów mogę cieszyć się zarówno kawą lawendową i zrobić pyszną lemoniadę lawendową z rozmarynem. Idealnie sprawdza się również jako aromat do ciasteczek lawendowych. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel