Opinie o Uszczelki Bialetti do kawiarek aluminiowych 3 i 4 filiżanki

  • Gumowe uszczelki do aluminiowych kawiarek Bialetti. Uszczelki pasują do kawiarek o pojemności 3 lub 4 filiżanek. .
Kod produktu: 8006363010405
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Pszczyna
2020-12-14
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-11-25
Mercedes wśród uszczelek do kawiarek! Bardzo chwalę sobie ten produkt/model - zarówno komfort użytkowania jak i funkcjonalność...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zabrze
2020-11-22
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-11-15
Nowe życie starych kawiarek dobrze się czyszczą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa (Bielany)
2020-10-25
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Głogów
2020-10-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Krasnopol
2020-10-19
Bardzo zyczliwe podejscie do klienta. Prosilam o zamianę towaru, bardzo dobrze zostalam potraktowana. Dziekuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Konin
2020-10-06
Wssystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mielec
2020-01-11
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2019-01-14
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Pomiary zajęły dłuższą chwilę ale udało się trafić. Uszczelka pasuje do mojej starej stalowej kawiarki, dostała nowe życie, mogę dalej się cieszyć smakiem parzonej w niej kawy. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Łomża
2018-04-13
Obsługa szybka i fachowa, uszczelka dokładnie dopasowana do kawiarki, produkt ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2017-04-13
Oryginalna uszczelka z kawiarki Allegra, jest bardziej miękka, jakby silikonowa, a powyższy produkt wydaje się bardziej gumowy/kauczukowy.
Opinia naszego klienta w
    pixel