Opinie o Uszczelka Bialetti do kawiarek aluminiowych 3 i 4 filiżanki

  • Silikonowa uszczelka do aluminiowych kawiarek Bialetti. Uszczelka pasuje do kawiarek o pojemności 3 lub 4 filiżanek.
Kod produktu: 8006363034043
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Szczecin
2022-08-08
Przesyłka zgodna z zamówieniem dotarła bardzo szybko. Zamówiony produkt w pełni spełnił moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2022-06-07
Bardzo profesjonalna i szybka realizacja zamowienia. Kawiarka (i dobra kawa) uratowana!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-05-16
Zamówienie zostało zrealizowane szybko. Produkt jest dobry. Jestem zadowolony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Oleszyce
2022-04-21
Dziękuję za udany zakup, uszczelka pasuje do mojej kawiarki Illy. Dostawa szybka i sprawna, obsługa zakupu świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2022-03-07
Produkt zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kielce
2022-02-11
Wszystko ok. Dobry opis, dobra współpraca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2022-02-03
Przykro mi. W opisie zamawianego produktu były uszczelki silikonowe, niestety otrzymałem gumowe. Nie dokonałem zwrotu z uwagi na nieopłacalność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2022-01-25
Wszystko super, polecam Robert
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Będków
2022-01-01
Super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kadzidło
2021-12-06
Transakcja przebiegła pomyślnie.Produkty zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Puławy
2021-10-29
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2021-10-28
Dobra jakość. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Lublin Turka oś.Borek
2021-10-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-09-12
Idealne!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zabrze
2021-08-12
Brakujące ogniwo do uzyskania pysznej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kościerzyna
2021-08-11
Bardzo dobry produkt, jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Piastów
2021-07-03
Bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliina, Chrzanów
2021-06-16
super pasują do kawiarki.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdańsk
2021-06-15
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nataliia, Wrocław
2021-06-07
bardzo szybka dostawa, zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Gliwice
2021-05-28
Szybka dostawa, uszczelki ok., mam nadzieję, że o długiej żywotności. Obsługa klienta godna polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Nowe Aleksandrowo
2021-05-21
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2021-04-26
Bardzo szybka dostawa, towar bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kołaki
2021-04-25
Solidny sorzedawca, zamówienie dociera b. szybko. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Janowiec
2021-04-20
Jeszcze nie używałam, ale sądzę, że przyda się...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Łódź
2021-04-18
Towar bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Łuszczanów
2021-04-14
Uszczelki pasują. Firma podchodzi profesjonalnie do klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zula, Łazy
2021-04-08
Bardzo porządne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Gorzów Wielkopolski
2021-04-01
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, cena ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2021-03-29
Sitka jak sitka. Aczkolwiek sklep godny polecenia zawsze !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wołomin
2021-03-11
Warto wymienić uszczelkę smak kawy zmienił się na lepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, LUBIN
2021-03-06
Wszystko super!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2021-03-01
Towar oryginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Przybiernów
2021-02-26
Szybka przesyłka. Wszystko w należytym porządku. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Serhii, Łódź
2021-02-13
Wszystko pasuje nawet do starej kawiarki. Dziękuję)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-02-11
wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, KONSTANTYNÓW ŁÓDZKI
2021-02-01
Spelnia oczekiwania.Kawiarka jedynie włoska.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2021-01-23
Dobre uszczelki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Pszczyna
2020-12-14
Towar zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-11-25
Mercedes wśród uszczelek do kawiarek! Bardzo chwalę sobie ten produkt/model - zarówno komfort użytkowania jak i funkcjonalność...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zabrze
2020-11-22
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-11-15
Nowe życie starych kawiarek dobrze się czyszczą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa (Bielany)
2020-10-25
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Głogów
2020-10-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Krasnopol
2020-10-19
Bardzo zyczliwe podejscie do klienta. Prosilam o zamianę towaru, bardzo dobrze zostalam potraktowana. Dziekuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Konin
2020-10-06
Wssystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mielec
2020-01-11
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2019-01-14
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Pomiary zajęły dłuższą chwilę ale udało się trafić. Uszczelka pasuje do mojej starej stalowej kawiarki, dostała nowe życie, mogę dalej się cieszyć smakiem parzonej w niej kawy. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Łomża
2018-04-13
Obsługa szybka i fachowa, uszczelka dokładnie dopasowana do kawiarki, produkt ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2017-04-13
Oryginalna uszczelka z kawiarki Allegra, jest bardziej miękka, jakby silikonowa, a powyższy produkt wydaje się bardziej gumowy/kauczukowy.
Opinia naszego klienta w
    pixel