Opinie o Kawa ziarnista Bazzara GranCappuccino 1kg

Kawa ziarnista Bazzara GranCappuccino 1kg  - opinie w konesso.pl
  • Bazzara GranCappuccino to doskonała kawa ziarnista, idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki z niewielką domieszką robusty. W jej smaku możemy wyczuć słodkie nuty przypominające owoce, zaś aromat przypomina zapach kwiatów.
Kod produktu: 8026028001517
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Igor, Polkowice
2018-12-27

Jedna z kilku moich ulubionych kaw.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wieliszew
2018-10-28

Super kawa. Łagodny smak i crema na wysokim poziomie:). Polecam. pijemy już drugą paczkę i będziemy na pewno do niej wracać.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
Kawa kupiona eksperymentalnie. Fajna do mleka, delikatna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2018-04-23
Polecam tę kawę. Kawa jest przepyszna taka delikatna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2018-03-13
Świetna, naprawdę dobrze smakująca kawa. Jeśli chodzi o Bazzarę, to mój ulubiony rodzaj tej marki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2018-01-04
Delikatna kawa, dobre espresso. Polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2017-12-26
Kawa,która została przeze mnie zakupiona po odmianie 100% arabiki tego samego producenta i w porównaniu z tamtą przegrywa,aczkolwiek jest wciąż dobrą kawą.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-09-20
Kawa smaczna, lecz nie tak aromatyczna jak Bazzara Piacerepuro, którą dotychczas kupowaliśmy.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2017-04-21
Osobiście jestem nieco rozczarowany. OK, mieszanka jest poprawna ale nie ma w niej niczego poza normalnym kawowym zapachem i to niezbyt intensywnym. Próbowałem już różnych grubości mielenia, zwiększałem temperaturę ale nadal nie da się z niej wyciągnąć niczego więcej. Za mało charakteru jak na kawę do mleka. Lepiej smakuje jako czarna. Daje piękną cremę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świętno
2017-03-20
Kawa bardzo smaczna, szczególnie z mlekiem.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-02-16
Smaczna, aromatyczna :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-01-21
Jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale mam nadzieję, że będzie pyszna tak jak czytam w opisach
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2017-01-20

Data dodania 2017-04-04 13:30:00

Po wskazówkach p. Pawła z Konesso i zmianie mielenia na grubsze, kawa mniej brudzi ekspres, a nadal jest b. dobra w smaku (pijemy cappucino). Tabletki czyszczące dostępne w Konesso wyczyściły osad bez problemu. Podnoszę więc ocenę o dwie gwiazdki.

 

Data dodania 2017-01-20 20:35:00

Bardzo dobra w smaku, delkatna, w ogóle nie kwaśna, ale zapycha expres ciśnieniowy. Mielenie ustawione na średnio, ale blok zaparzający cały "uświniony", rurki zapchane, młynek tez usmarowany. Wcześniej lavazza nie robiła takich problemów. Mimo dobrego smaku raczej więcej jej nie kupię.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2016-12-30
Bardzo dobra kawa ale nie ta dobra jak Bazzara Espresso Top12 Gran Cru.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Mielec
2016-12-30
Wreszcie poczułem co to zna czy dobra kawa, do tej pory piłem namiastki kawy, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2016-11-29
Szukałam kawy do kaw mlecznych i w końcu znalazłam jest idealna! Polecam!!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Gliwice
2016-11-21
Bardzo dobra kawa, w dobrej cenie. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-11-08
Dobra, aromatyczna, delikatna. Polecam kawę i sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-10-22
Nooo, nareszcie coś naprawdę godnego uwagi!!! Dobra kawa, aromatyczna, zaskakująca smakami, łagodna a zarazem czuć w niej nie lada moc. Zostanę przy niej ciut dłużej :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-10-18
Super polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2016-10-04
Pyszna kawa, godna polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-02-08
Bardzo dobra kawa zarówno z mlekiem jak i bez. Osobiście bardziej mi "podeszła" niż Piacerepuro. Sam sklep super. Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Kraków
2015-09-12

Kupiłem kawę Bazzara szczególnie polecaną na kawy mleczne, wypróbowałem, rzeczywiście smakuje bardzo, również jako czarna. Od czasu do czasu robiłem ekspresem specjalnie dla mojej żony kawę macchiato przygotowanej na bazie 100% arabiki topowych marek. Owszem wypiła ale jak byliśmy na zakupach w galerii handlowej zawsze musieliśmy wstąpić do kawiarni aby wypić macchiato które jej smakowało najbardziej. W miniony piątek również po zakupach padła propozycja wypicia kawy w ulubionej kawiarence. Wykręciłem się brakiem czasu jednocześnie obiecując jej zrobić kawę w domu. Po powrocie nie było już czasu na kawę, natomiast następnego dnia małżonka przypomniała mi o złożonej obietnicy. Zrobiłem kawę tak jak zwykle ale już z ziaren kawy Bazzara i podałem małżonce. Po chwili poszedłem do pokoju żony i widzę pustą szklankę. Zapytałem czy smakowało, usłyszałem: pyszna, nauczyłeś się wreszcie robić dobrą kawę.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2015-08-28
Delikatna, może nawet uzależniająca:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-07-21
Wyśmienita. Bardzo delikatna. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2015-05-17
Kawa jest bardzo smaczna, polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2015-05-06
Kawa bardzo ciekawa, espresso rewelacja
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-04-29
pierwszy raz skusiłam się na ta kawe. Jest naprawde godna polecenia, ciekawy smak
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel