Opinie o Lavazza - łyżeczka do kawy 13cm

Lavazza - łyżeczka do kawy 13cm - opinie w konesso.pl
  • Łyżeczka do kawy z logo Lavazza. Długość: 13cm
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, ZAMBRÓW
2017-04-17
super łyżeczka,bardzo zgrabna i wykonana bardzo dobrze..jestem bardzo zadowolona
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Mała , zgrabna, efektowa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-01-04
Prosta, elegancka łyżeczka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-09-22
Klasyczna łyżeczka, eleganckie wykonanie, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2014-09-03
Łyżeczka ładna, zgrabna. Pięknie się prezentuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2014-08-05
Bardzo fajne lyzeczki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-05-15
Łyżeczki bardzo estetycznie wykonane a przy tym jak podaję kawę w filiżankach Lavazza i do tego podam łyżeczkę tej samej firmy to wygląda to bardzo elegancko.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2013-10-28
Bardzo ładna, klasyczna łyżeczka. Idealnie nadaje się do kawy czarnej, espresso i cappuccino. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nysa
2013-08-21
łyżeczka bardzo malutka niestety tylko do espresso którego nie pijam często ale.. ładna i lekka mam 4 dokupię dwie do kompletu dla znajomych . polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-06-20
Stylowa, elegancka łyżeczka :) Realizacja zamówienia jak zwykle wzorowa.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-05-16
Lyżeczka mała i lekka, pasuje tylko do espresso. Do cappuccino muszę kupić inne.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-05-13
Bardzo ładna z logo Lavazza.Błyskawiczna wysyłka.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Lodz
2013-04-22
lyzeczka mala zgrabna pasuje mi do filizanki do espresso
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Alina, Złotów
2013-02-14
Łyżeczka nie jest taka jak się spodziewałam, zdjęcie jest niewyraźne...oczekiwałam czegoś delikatniejszego przy podanej długości, tym bardziej, ze mam już o wiele ładniejszą...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rzeszów
2013-02-08
Elegancki towar,szybka przesyłka.Sklep i towar godny polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-12-13
Łyżeczka świetnie sie prezentuje . Wysyłka błyskawiczna . Kontakt super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2012-11-01
Świetne wykonanie, estetyczny wygląd, rozmiar idealny do filiżanek do espresso. Znakomicie wyglądają w komplecie z ceramiką Lavazza.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kadzidło
2012-09-22
Zgodnie z opisem! Idealna do filiżanek espresso! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielce
2012-09-20
miła i bezproblemowa transakcja, błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodnie z opisem! Czegoż chcieć więcej, tylko polecić, więc :::P:::::O:::::L::::E:::C::::::A::::::M::: :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, WARSZAWA
2012-02-17
Klasyczna łyżeczka, ładne logo, błyskawiczna wysyłka i bardzo miły kontakt
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2012-02-04
Prosta elegancka łyżeczka, a cena nie jest wygórowana
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel