Opinie o Zestaw kawowy Monin 3x50ml - francuska wanilia, słony karmel, czekoladowe ciasteczko

Zestaw kawowy Monin 3x50ml - francuska wanilia, słony karmel, czekoladowe ciasteczko - opinie w konesso.pl
  • W zestawie znajdują się 3 syropy francuskiej firmy Monin, każdy w buteleczce o pojemności 50ml. Syropy dostępne w zestawie są o smakach: francuskiej wanilii, słonego karmelu oraz czekoladowego ciasteczka.
Kod produktu: 5902768948011
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Stalowa Wola
2019-04-07

Polecam :) najlepsze smaki :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Brzeg
2019-03-19

Super opcja, aby wypróbować smaki przed zakupieniem w dużym opakowaniu- aczkolwiek smaki syropów Monin są bardzo dobre i ani troszkę nie sztuczne. Fajnie sprawdzi się na prezent.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dąbrowa Górnicza
2019-03-15

Fajna sprawa. Polecam dla osób chcących dopiero wypróbować te syropy. Są to małe poręczne buteleczki i nie żal zakupu, jak któryś ze smaków nie podejdzie (choć to wątpliwe).

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraśnik
2019-03-10

Niewielki ilości, różne smaki, warto sprawdzić nawet jeśli jesteś jak ja zwolennikiem czarnej, gorzkiej i mocnej kawy.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02

Zestaw fantastyczny - przepyszne smaki i aromaty, jako dodatek do kawy, ale nie tylko, zależy od wyobraźni :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Witaszyce
2018-10-27

Świetna alternatywa dla cukru! Serdecznie polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nowogard
2018-09-15

Zdecydowanie polecam!!! To jest to co nadaje smak kawie!!!

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2017-11-24
Syropy dobre, aczkolwiek ja odkryłem, że wolę smak samej kawy, bez żadnych wspomagaczy :) Jak dla mnie na pewno nada się doskonale do wzbogacenia mniej świeżej lub trochę gorszej kawy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-03-07
Wszystkie super, fajne buteleczki. To jest to co nadaje " smaczku" kawie. Warto spróbować. Zdecydowanie polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gliwice
2015-09-14
Wszystkie syropy bardzo dobre.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel