Opinie o Kawa ziarnista Butterworth & Son 100% Espresso Blend 250g

  • 100% Espresso Blend to mieszanka 4 kaw marki Butterworth & Son która dzięki swej głębi i złożoności smaku zdobyła pierwsze miejsce w Caffeine's Espresso Taste Test. Można w niej wyczuć smak czekolady, czarnej herbaty z owocową nutą. Skład: 100% Arabica.
Producent: BUTTERWORTH & SON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Drezdenko
2021-01-12
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bydgoszcz
2020-11-18
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bydgoszcz
2020-10-05
Kawa super. OK !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bydgoszcz
2020-08-28
OK. Pełen profesjonalizm....zawsze godne polecenia...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Siedlec
2019-11-23
Bardzo dobra mieszanka o zrównoważonej kwasowości. Wyczuwalne nuta owocowa, choć. Osobiście wyczuwam herbaciany posmak na finiszu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-08-19
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Zabrze
2018-05-31
Kawa bardzo dobra, z lekką nutą czekolady, migdałów i zakończona owocowym akcentem, który daje lekką kwasowość. Pyszna kawa. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-01-06
Rewelacyjna kawa. Niezwykle złożony smak. W pierwszej chwili wyczuwalna czekolada i nutki karmelowe, później na języku pozostaje bardzo przyjemna owocowa kwaskowatość. Całkowicie pozbawiona goryczki. Ocena 6/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2015-08-27
Najlepsza kawa jaką kiedykolwiek piłam. Nie dziwię się,że wygrała jednogłośnie jakiś konkurs/test, jest po prostu niesamowita. Lubię kawy wyważone, intensywne w smaku ale pozbawione goryczy. Ta kawa spełnia wszystkie te warunki, jestem pewna że smakowałaby zarówno wielbicielom mocnej, dobrej kawy jak i tym którzy lubią je łagodne. Z każdym łykiem smak się nieco zmienia, {czuć nowe nuty i aromaty} jest fantastyczny. Delicje nie kawa!
Opinia naszego klienta w
    pixel