Opinie o Kawiarka Bialetti Musa Restyling 10 filiżanek

  • Kawiarka Musa Restyling włoskiego producenta Bialetti wykonana ze stali nierdzewnej o stylowym i eleganckim wyglądzie pozwala na zaparzenie 10 filiżanek prawdziwego włoskiego espresso na każdym kuchence i płycie indukcyjnej.
Kod produktu: 8006363017459
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Konstancin
2022-06-06
Kupiłam w Konesso kawiarkę tej samej firmy Bialetti ale na mniej filiżanek.Postanowiłam kupić na 10 filiżanek.Kawa wspaniała z tej kawiarki.Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Olsztyn
2022-04-25
Kawiarka jak na razie sprawdza się, kawa smaczna, produkt ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Warszawa
2022-03-19
Kawiarka bardzo dobrze wykonana, działa bez zarzutu na indukcji, parzenie w niej kawy to czysta przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arnold, Wrocław
2022-03-10
Absolutnie i z czystym sumieniem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Torzym
2022-01-19
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Nowy Tomyśl
2021-10-30
bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Kraków
2021-08-02
Jestem zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Żnin
2021-07-19
Kawiarkę kupiłam, by moć cieszyć się kawą także na wakacjach, nie korzystając nadmiernie z kawiarni. Jestem zadowolona. Smak kawy inny niż z ekspresu,wiadomo, ale jesteśmy z mężem zadowleni. Użyeając muszę sie pilnowac ,by odkrecając ,nie opierac się o elementy plastikowe, ale to juz sprawy techniczne. Sam produkt na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Viletta, Kołobrzeg
2021-06-14
Super jakość Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2021-05-17
Świetny ekspres, doskonała pojemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łąck
2021-04-23
Bardzo dobry jakosciowo produkt, dotychczas używałam kawiarki z sieciówki - bez porównania ta jest lepsza, solidniej wykonana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyn, Warszawa
2021-04-11
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Kawiarka solidna i zgodną z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-01-11
Super kawiarka ale nie na małe ręce aby odkręcić po dobrym zakręceniu ;)Bezpieczny w użyciu elementy zewn nie nagrzewają się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pęczniew
2020-12-24
Wszystko okey. Prezent na święta. Jednak jestem pewna, że się sprawdzi ☺
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2020-12-22
Jestem zachwycona:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Białystok
2020-10-11
Mamy ją już miesiąc, używamy prawie codziennie i jak na razie sprawdza się idealnie. Polecamy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2020-10-02
Bardzo dobre urządzenie.Mam 3 kawiarki Bialetti w różnych rozmiarach i wszystkie są godne polecenia.U mnie robią za expres podczas podróży.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Warszawa
2020-09-10
Kawiarka spełnia moje oczekiwania. Smak kawy także mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Jerzmanowice
2020-09-06
Solidna kawiarka o pojemności dokładnie jakiej potrzebowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Radom
2020-08-16
Ładna, estetyczna kawiarka; kawa jest o niebo smaczniejsza niż parzona w szklance. Obsługa klienta - jak zwykle perfekcyjna. Polecam Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARTLOMIEJ, Zdzieszowice
2020-07-20
Polevam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Puszczykowo
2020-04-27
polecam kawiarkę pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2018-01-04
Bardzo fajna kawiarka. Super wykonanie. Dobra kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Błaszki
2016-09-21
Pięknie i starannie wykonana włoska kawiarka. Bardzo prosta w obsłudze, konserwacja/czyszczenie nie sprawia większego problemu (warto korzystać z oryginalnych części zamiennych, dostępnych również w sklepie Konesso.pl). Możliwość używania na wszystkich rodzajach kuchni, w tym indukcyjnych, to duży plus. Smak kawy bardzo dobry, porównywalny do espresso z prawdziwego ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
    pixel