Opinie o Kawiarka Bialetti Fiammetta 3 filiżanki - Czerwona

  • Kawiarka Fiammetta Bialetti wykonana z aluminium odznacza się ekstrawaganckim designem połączonym z klasycznym stylem i fluorescencyjnym czerwonym kolorem. W kawiarce przygotujesz 3 filiżanki prawdziwego espresso na każdej kuchence gazowej i elektrycznej.
Kod produktu: 8006363026550
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Krzeszowice
2022-06-05
Świetnie wyprofilowana kawiarka, przyjemnie nalewa się z niej kawy. Bardzo dobrze zachowuje się podczas mycia i przechowywania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-01-15
Suer, to jest to czego oczekiwałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Małogoszcz
2021-12-28
Kolejna kawiarka w kolekcji, ten model bardzo przypadł mi do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznan
2021-11-19
Towar zostal przyslany blyskawicznie, byl to pr z Produkt byl prezentem dla mojej wnuczki, ucieszyla sie ogromnie, bo kawiarka sliczna zgrabna , bardzo starannie wykonana i wizualnie atrakcyjna, polecam zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2021-06-04
Moka Bialetti, zwana u nas kawiarką jest bardzo dobrym produktem. Sam Bialetti wynalazł model caffetiera. To produkt na lata. Seria wykonana ze znakomitego materiału. Smak kawy wyjątkowy. Mam w trzech rozmiarach moki Bialetti. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2021-03-21
Wszystko super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-03-18
Wszystko ok., Kawa smakuje dobrze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bielsko-Biała
2020-10-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2015-09-14
Bialetti przybliża Italię do Polski;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-06-30
Szykowna kawiarka, kawa w niej parzona smakuje wyśmienicie, ale sugerowane trzy filiżanki... zamieniamy na dwie!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel