Opinie o Wkład filtrujący wodę Dafi Classic - 10 szt.

  • Wkład filtrujący wodę Dafi Classic usunie z wody kranowej chlor i wszystkie inne szkodliwe substancje, w tym również niektóre metale ciężkie. Przefiltrowana woda przy użyciu tych filtrów, nie pozostawi w czajniku i innych naczyniach tego typu, kamienia.
Producent: DAFI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 37 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Starogard Gdański
2022-03-07
Jestem usatysfakcjonowany.Produkt dobrej jakosci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Staszów
2022-02-25
Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Wrocław
2022-02-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, OSTRÓW WLKP
2022-02-07
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aliina, Chrzanów
2022-01-04
Jestem zadowolona z produktuf
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2022-01-03
Przydatny produkt, który spełnia swoją funkcję; skutecznie oczyszczając wodę. Średni okres użytkowania 1 filtra-2-3 tyg.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chmielnik
2021-12-10
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Koronowo
2021-12-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Gniewkowo
2021-11-29
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2021-11-19
Dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2021-10-11
Dzięki promocji cena jest bardzo korzystna, a jakość taka jak filtrów za cenę regularną tj. ponad 10 zł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Walentyna, Dąbrowa Górnicza
2021-07-16
Filtry do wody bez wad.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sobolew
2021-06-12
Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszarrd, Poddębice
2021-06-01
Trafny, bo przemyślany wybór. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Wrocław
2021-05-08
W porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Otwock
2021-03-02
tanio wygodnie pyszna czysta woda
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Głogów
2021-02-19
Jest git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Lublin
2021-01-19
ocena 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wołomin
2021-01-06
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, RADOM
2020-12-18
Towar jest OK i w dobrej cenie! Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Jelenia Góra
2020-12-05
Filtry spełniają swoje zadanie, są estetycznie wykonane i zapakowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Pierzchnica
2020-11-23
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz A., Warszawa
2020-11-09
Towar otrzymałem taki, jaki zamówiłem, w określonym terminie. 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Gniewkowo
2020-10-25
Towar zgodny z opisem. Spełnia moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kalisz
2020-10-03
Wszyskie aspekty O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2020-08-28
Jestem zadowolona z filtrów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Szczecin
2020-06-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Mieroszów
2020-06-01
Towar zgodny z opisem, wkłady pasują idealnie.Bardzo dobra cena w pakiecie, realizacja zakupu jak i kontakt z obsługą klienta w najwyższym standardzie! Dziękuję i pozdrawiam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Gdynia
2020-03-20
Dostawa zamówionych produktów zrealizowana bez zarzutu. Należyte zabezpieczenie przesyłki na czas transportu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2020-01-20
Super filtry, obsługa sklepu wzorowa. polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sokolniki
2020-01-16
Co tu dużo pisać, filtr tani i dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Wysoka
2019-12-08
Cóż można powiedzieć na temat filtrów - działają - i o to chodziło. Dobra cena pakietu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Seweryn, Dzierżoniów
2017-02-10
Tanio w pakiecie, a przede wszystkim - zdrowo i smacznie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-12-23
Cóż można powiedzieć na temat filtrów - działają - i o to chodziło. Dobra cena pakietu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2016-08-14
Wkłady filtrujące idealnie pasują do mojego dzbanka Dafi Classic, są zgodne z opisem... i tanie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-03-12
Produkt dotarł szybko i sprawienie. W pełni realizuje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opoczno
2014-12-11
Wkłady super wydajne i TANIE.. POLECAM!!
Opinia naszego klienta w
    pixel