Opinie o Wkład filtrujący wodę Dafi Unimax - 10 szt.

  • Wkład filtrujący wodę Dafi Unimax usunie z wody kranowej chlor i wszystkie inne szkodliwe substancje, w tym również niektóre metale ciężkie. Przefiltrowana woda przy użyciu tych filtrów, nie pozostawi w czajniku i innych naczyniach tego typu, kamienia.
Producent: DAFI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hieronim, Grodzisk Wielkopolski
2021-12-28
Wszystko jest ok, polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Zielona Góra
2021-11-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Białystok
2021-09-28
Bardzo szybka wysyłka uprzejmą obsługa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubostroń
2021-07-12
jednak oryginalne filtry są najlepsze, rewelacyjny smak wody oraz szybkość przelewania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-06-20
działają :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Szydłowo Koło Mławy
2021-06-18
Wszystko super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rzeszów
2021-06-10
wszystko tak jak w opisie, dobra jakość, szybka dostawa i przystępna cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-06-04
Dobre filtry, w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Lublin
2021-04-21
Standardowe filtry w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Chodel
2021-04-20
super szybka wysyłka, filtry ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Łódź
2021-04-05
Polecam. Są to filtry oryginalne, pewne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-04-03
Zgodne z oczekiwaniem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jaworzno
2021-01-29
Jak zawsze od lat pełen profesjonalizm :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Chodel
2020-12-08
Super szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, LUBIN
2020-06-28
Świetna cena do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Herman, Szczecin
2020-05-19
wszystko ok.Najtańsze filtry na rynku.Zawsze kupuję na cały rok Dostawa i kontakt ze sklepem bez zarzutu. Polecam zakupy w tej witrynie z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdańsk
2019-04-30
Świetny kontakt z Konesso,szybka realizacja.Polecam Andy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Mielec
2019-03-11
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, Lublin
2018-01-18
Kilka razy korzystalam juz z zakupow z Konesso i za kazdym razem wielki plus, sprawnie, szybko, towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Maria, Kraków
2017-08-31
Świetny zakup. Filtry działają rewelacyjnie. Teraz dopiero krakowska woda smakuje jak woda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Przygórze
2017-08-19
Pasują idealnie, filtrują szybko, woda pyszna nawet na surowo :) i cena apetyczna. Super sklep, rewelacyjny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Towar przyszedł wraz z pozostałymi produktami w stanie idealnym. Polecam całą transakcję i sklep. Zamawiam te wkłady od tego sprzedawcy już od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Kraków
2017-05-29
Znacznie tańsze i równie dobre jak np. Brita, a polskie, więc warto! Otwierałem kiedyś kilka takich filtrów różnych firm, wszystkie były bardzo podobne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, LUBIN
2017-04-08
Wkład filtrujący wodę Dafi Unimax jest moim kolejnym zakupem , jestem w pełni usatysfakcjonowany , świetny towar w przyzwoitej cenie , polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2016-08-07
Dobrej jakości wkłady filtrujące,dobra cena polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rzgów
2016-07-21
Filtry bardzo dobre, naprawdę przystępna cena i szybka dostawa. Towar zgodny z opisem na stronie internetowej. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Biskupice
2016-06-14
Super sklep, świetna, miła, obsługa....Szybka dostawa...Jestem stałą klientka tego sklepu....Polecam !!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2016-05-27
Filtry bardzo dobre, cena przyzwoita i sklep na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Kościan
2015-04-20
Produkt b.dobry, .Sklep super -obsługa telefoniczna b.dobra,szybka realizacja i dostawa .Ogólnie wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem .Polecam.Tamara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Koło
2015-02-14
Produkt zgodny opisem, wszystko przebiegło zgodnie z umową, szybka i bezproblemowa dostawa. W 100 % polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Krotoszyn
2014-12-30
sprawna obsługa, produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
    pixel