Opinie o Ekspres do kawy Nivona 791 + GRATIS 1kg kawy i 2 szklanki termiczne

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w każdym domu. Czarny ekspres Nivona 791 swoją premierę miał w 2021 roku i jest udoskonaloną wersją klasycznej serii 700. Ekspres posiada kolorowy wyświetlacz i wyjątkowo cichy młynek.
Kod produktu: 4260083467916
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 81 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Zabrze
2024-04-04
Ekspress zgodnie z opisem... dobrze zapakowany oraz zabezpieczony do przesyłki... żona zadowolono ...elegancko ..... serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2024-03-31
Bardzo dobry, łatwy w obsłudze. Przede wszystkim spieniacz mleka nie sprawia problemów w utrzymaniu czystości, co doprowadzało mnie do szału w poprzednim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jasienica
2024-03-30
Po miesiącu użytkowania stwierdzam że to dobry zakup. Oby dalej sprawował się tak samo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Rybnik
2024-03-28
Kawa wychodzi na prawdę dobra. Obsługa intuicyjna pomimo przesiadki z ekspresu z wieloma guzikami. Mały minus za poziom hałasu. Reklamowany cichy młynek nie do końca jest cichy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2024-03-28
Ekspres zgodny z opisem. Działa bez zarzutu. W stosunku do starszych modeli wyraźnie cichszy młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Annopol
2024-03-25
Wszystko okej. Express nivona 791 robi wspaniałe kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, LUBLIN
2024-03-21
Polecam kawa pyszna. Zachęcam do zakupu w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, BELCHATOW
2024-03-21
Ekspres bardzo prosty w obsłudze co jest tego największym plusem. Na tym mi zależało. Stopnie mielenia, mocy kawy eleganckie. Spienianie mleka z wężykiem na plus - mniej do czyszczenia. Elegancki wygląd, łatwe czyszczenie. Dosyć cicha praca.. ogólnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Brzesko
2024-03-21
Szybką dostawą. Sprzęt działa bez zarzutu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2024-03-15
ekspres dotarł na miejsce - działa bardzo dobrze. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2024-02-23
Wszystko zgodne z opisem szybka dobrze spakowana paczka polecam w 100 % mam nadzieję że zawsze będzie taka współpraca. Dzięki i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Poznań
2024-02-02
Bardzo fajny ekspres, cichy, duży zbiornik na wodę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Chwalibogowo
2024-02-02
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu. Obsługa intuicyjna. Robi pyszne kawyz super pianką.Cena bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Niedźwiadka
2024-01-28
Ekspres jest super. Kawa przepyszna, system spieniania mleka z wężykiem dużo praktyczniejszy niż karafka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2024-01-28
Polecam z czystym sumieniem sklep który podszedł do zakupu profesjonalnie, kontakt utrzymany do samego końca transakcji. Sprzęt nivona 791 użytkuje miesiąc ale muszę powiedzieć że podoba mi się. Jest cichy, ekran czytelny, intuicyjne menu. Jedynie co mnie wkurza to przycisk włączający urządzenie znajduję się w dolnej lewej części co mnie irytuje dodatkowo po stoji tą stroną od ściany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Głogoczów
2024-01-15
Bardzo łatwy w użyciu ekspres do kawy z prostym wyświetlaczem informującym o poszczególnych krokach w przygotowaniu kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szprotawa
2024-01-08
ekspres wygodny,duży zasobnik na wodę, sprawdził się w święta przy więszej ilości chętnych na kawę.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2024-01-04
Świetny ekspres, dobra kawa, obsługa bardzo profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, STRUMIANY
2024-01-04
Póki co ekspres sprawuje się b.dobrze, w ciągłym użyciu od dnia zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Mała Nieszawka
2023-12-28
Super ekspres, prosty w użytkowaniu, wygodnie programuje się ilość kawy pod filiżankę, temperaturę, moc. Spienia mleko też dobrze, wygodnie się czyści. Materiał z jakiego jest wykonany nie zostawia "plam" od wody. Duży zbiornik na wodę. Naprawdę bardzo intuicyjny ekspres. Co do smaku kawy, to wszystko zależy jaką mamy kawę, po zmianie kawy musiałam zmienić ustawienia, bo była za słaba.. muszę znaleźć swoją ulubioną, na razie testuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2023-12-28
Bardzo fajny ekspres do kawy. Świetna cena, robi pyszne kawy i można zaprogramować swoją. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2023-12-17
Używam zbyt krótko by coś sensownie napisać ale bardzo inteligętna maszyna, nawet opróżnienie tacki sygnalizuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Grudziądz
2023-12-17
Ekspres do domowych warunków sprawdza się super. Obsługa prosta i intuicyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2023-11-14
Polecam, ekspres przyszedł bardzo szybko, spełnia wszystkie nasze wymagania, jest prosty w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2023-11-14
Ekspres został dostarczony zgodnie z ustalonym terminem. Super parzy kawy, spienia mleczko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Okuniew
2023-11-08
To jest mój pierwszy ekspres i po tygodniu używania mogę serdecznie polecić, prostota obsługi i czytelny wyświetlacz to jego atuty. Dodatkowym plusem dla zakupu jest znakomity kontakt ze sklepem konesso, ekspres był już u mnie kolejnego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Katowice
2023-11-03
Super sprzet, goraco polecam. Profesjonalny wyglad, kawa wysmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Przemysław, Poznań
2023-11-02
Totalne rozczarowanie-porażka.Ekspres po uruchomieniu i zrobieniu słownie czterech kaw odmówił dalszej współpracy.Ekspres został zakupiony"na prezent" w związku z tym pozostał mi wstyd.Jedyny plus to szybka reakcja serwisu centralnego NIWONA i naprawa polegająca na wymianie płyty głównej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2023-10-30
Kawa rewelacja,przerabiałem już kilka ekspresów ,jak na razie ten jest najlepszy::)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kutno 001
2023-10-24
super szybka dostawa, kawa pyszna i aromatyczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Koło
2023-10-24
Spełnia oczekiwania. Doskonałą kawa, łatwy w utrzymaniu, zero dodatkowych elementów do mycia po spienieniu mleka - poza programem w ekspresie. Atrakcyjna cena. Szybka realizacja zamówienia, sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Wodzisław
2023-10-22
Fantastyczny sprzęt. Kawka przepyszna, łatwy w obsłudze, dużo programów. Można wybierać rodzaj kawy, wielkość, temperaturę. Można zaprogramować ulubioną kawę. Szybkie i sprawne czyszczenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Sandomierz
2023-10-22
Firmę conesso znam od wielu lat, zawsze spptykałem się z bardzo szybkąi miłą obsługą. Podobnie i tym razem, kiedy wyraziłem chęć zakuu nowego ekspresu zostałem skierowany do biura obsługi, gdzie spotkałem się z bardzo miłą i fachową obsługą. Jestem wdzięczny za cenne i rzeczowe porady. Zostałem obsłużony w bardzo krotkim czasie, tak że tego samego dnia miałem już ekspres u siebie,który spełnia moje oczekiwania i jestem bardzo zadowolony. Conesso to firma godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Kielce
2023-10-17
Ekspres bardzo dobrej jakości, prosty w obsłudze, czytelny, cichy młynek. To już drugi ekspres tej marki. Poprzedni działa bez zarzutu od kilku lat - zero napraw, jeden przegląd i smarowanie. Obecnie trafił do pracy, a w domu cieszę się z nowego 791. Polecam markę NIVONA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Wejherowo
2023-10-17
Zakupiłem ekspres Nivona 791 i zestaw do czyszczenia ekspresów clean 3 box - towar otrzymałem zgodnie z potwierdzoną datą z zapłatą przy dostawie. Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie realizacji mojego zamówienia. Ekspres użytkuję ponad miesiąc i jak na razie rewelacja. Mam małe zastrzeżenie co do wyświetlacza tzn. zbyt małe literki i cyferki - bez okularów nie jestem w stanie odczytać informacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Opole
2023-10-15
Polecam zakupy w Konesso , wysyłka expresowa wręcz , obsługa klienta na infolinii na wysokim poziomie :) a express do kawy sprawdza się wzorowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Słupsk
2023-10-15
Piękny, łatwy w obsłudze i przede wszystkim banalnie prosty w czyszczeniu. A kawa smakuje rewelacyjnie. Polecam niezdecydowanym;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pruszków
2023-10-05
Szybko, sprawnie, profesjonalnie ... pełne zadowolenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bochnia
2023-09-11
Obsługa na bardzo wysokim poziomie. expressowa. Ekspres spisuje się wyśmienicie. To mój kolejny express tym razem do biura i polecam. Warto postawić na jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zaczernie
2023-09-11
Bardzo fajny express, robi super piankę, możliwość zaprogramowania 5 swoich kaw. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Ostrzeszów
2023-09-09
Jestem bardzo zadowolony z expresu. Bardzo prosty w obsłudze. Uważam, że w tej cenie jest bezkonkurencyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, Kraków
2023-09-09
Ekspres robi dobrą kawę, nie działa aplikacja nivona na telefonach z systemem Android i producent nie jest w stanie tego naprawić także -1 gwiazdka. Podobno aplikacja działa na iPhone.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Warszawa
2023-09-01
Ekspres u mnie dopiero ponad miesiąc, ale póki co jestem bardzo zadowolony. Kawa jest esencjonalna, nie trzeba dobijać zwykłej kawy shotem z espresso jak w niektórych ekspresach z k†órych korzystałem. Obsługa bardzo intuicyjna. Ekspres faktycznie sporo się czyści samemu (po każdej kawie) ale to wg mnie dobrze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2023-06-04
Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Szybka wysyłka. Pełem profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jabłonna
2023-06-02
ekspres elegancki, nie zajmuje dużo miejsca, cichy a przede wszystkim kawa z niego bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Włoclawek
2023-05-25
Ekspres w pełni spełnił oczekiwania. Ma wszystkie funkcje, na których mi zależało. Jest dużo cichszy od poprzedniego ekspresu. A co najważniejsze robi pyszne kawy. Z realizacją zamówienia także nie było żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2023-05-13
Piątka za wygląd, ekspres jest bardzo elegancki, ma matową obudowę. Wybór kawy za pomocą pokrętła, obsługa bardzo intuicyjna. Jest tu automatyczny system pobierania mleka tzn jest taka rurka, którą włożyć można prosto do kartonu. Po każdej kawie z mlekiem należy przeprowadzić płukanie spieniacza, jest na to program. Model 791 różni się od 790 tym, że należy z osobna dokupić filtr do wody, montuje się go w zbiorniku. Można zapisać 5 własnych kaw, można w trakcie przygotowania kawy zmieniać parametry np. zmniejszyc ilość mleka, więcej kawy. Kawa z mlekiem jest naprawdę dobra, aż szkoda dodawać cukier żeby nie zaburzyć proporcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Rawicz
2023-05-06
dziekuje za super expres , wszystko dziala jak trzeba i pyszna kawka, to juz moj drugi expres tej marki serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Goworowo
2023-05-06
Ekspres użytkuję od miesiąca. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa jak należy. Robi świetne kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Trzebnica
2023-05-06
Wszystko w należytm porządku. Polecam firmę.Zamówienie i realizacja przebiegła bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łazy
2023-04-21
Obsługa OK. Wszystko przebiegło sprawnie. Jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kielce
2023-04-09
Świetny ekspres. Jak zawsze niezawodny i łatwy w obsłudze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2023-04-01
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i pomyślnie, ekspresowa wysyłka, oczywiście gwarancja na urządzenie przedłużona. Przed zakupem miła i fachowa pomoc w wyborze ekspresu. Serdecznie polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Grudziądz
2023-02-26
bardzo dobra kawa- jak zawsze u nivony. prosta obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Opole
2023-02-12
Ekspres parzy bardzo dobre espresso. System mleczny bardzo łatwy do utrzymania czystości. Ekspres sam przypomina o szybkim płukaniu systemu mlecznego po każdej kawie mlecznej. Spełnił moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Kraków
2023-01-31
jestem zadowolona, ekspres spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kępno
2023-01-30
Urządzenie - działa - jest sprawne wszystko przebiegło sprawnie. Kawa smaczna. Funkcje serwisowe - działają - pierwszy raz bez instrukcji sobie poradziliśmy - więc jest prosty w obsłudze. Polecam produkt. Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Grabowo
2023-01-28
Szybko i sprawnie przeprowadzony zakup. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zamość
2023-01-23
Polecam serdecznie. Bardzo szybka realizacja zamówienia,obsługa na najwyższym poziomie. Ekspres w pełni spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony. Polecam z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2023-01-21
Świetnie wykonany i robi fantastyczną kawę. Gorącą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łódź
2023-01-19
Świetna kawa, prosta obsługa i konserwacja, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Niepołomice
2023-01-14
Szybka wysyłka. Ekspres bardzo fajny. Intuicyjna obsługa. Oby posłużył jak poprzednia Nivona 757 czyli ponad 6,5 tyś. kaw różnego rodzaju. Polecam sprzedawcę i ekspres. Janusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2023-01-13
Szczerze polecam zarówno zakupy w KONESSO jak i oferowane produkty. Kupiłem ekspres do kawy NIVONA 791. Firma przysłała mi ekspres w ciągu dwóch dni (wielki PLUS). Ekspres działa wyśmienicie. Mogę ustawić sobie szereg parametrów przygotowywanej kawy; począwszy od temperatury parzenia, przez ilość wody, ilość kawy, ilość mleka. Mam porównanie z innym ekspresem, który posiadałem i widzę, że Nivona działa szybko i znacznie ciszej niż mój poprzedni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grezgorz, Przybyszew
2023-01-12
Zajefajny sprzęt :) Polecam wszystkim. Dobra gwarancja i świetne kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2023-01-08
Transakcja OK, towar (ekspres + kawa) zgodny z opisem, kontakt ze sprzedającym wzorowy. Wysyłka nieco się przeciągnęła, przez brak jednej z wybranych przeze mnie kaw, ale po kontakcie sklep zaproponował zamianę na inną, dostępną (i nieco droższą). Zdecydowanie polecam, bo zakupy w Konesso to prawdziwa przyjemność, a i ceny bardzo konkurencyjne. Ekspres spełnia nasze oczekiwania, chociaż pewnym minusem (niezależnym od sklepu) jest aplikacja Nivona, która jest niedopracowana. Paweł
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jedlicze
2023-01-02
Profesjonalna obsługa, która potrafi wytłumaczyć Wszelkie wątpliwości klienta dotyczące zakupu oraz i jest w stanie odpowiedzieć na pytania techniczne i obsługi zakupionego sprzętu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Brzeźno
2022-12-29
Błyskawiczna dostawa, ekspres wyśmienicie spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pietrzykowice
2022-12-28
To jest to co potrzebowaliśmy. Jedyny minus ;-) - zwiększyło się zużycie kawy w domu. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Ostróda
2022-12-28
Naprawdę długo trwało u mnie podejmowanie decyzji który ekspres wybrać. Gdy wybrałem już markę i model, pojawił się ten "facelifting" w bardzo korzystnej cenie, choć przekraczała ona mój budżet. Pomimo małej ilości ocen tego (nowego) modelu zdecydowałem się na zakup, którego nie żałuję i szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym. Ma wiele funkcji, których nie używam (jak np. łączenie się z aplikacją), niemniej jednak po dwóch kilogramach kawy mogę stwierdzić, że tworzy bardzo smaczne napoje. Pamiętajcie drodzy użytkownicy, że na jakość "naparu" wpływa zarówno kawa, jak również różne ustawienia ekspresu, wliczając w to grubość zmielenia ziaren. Polecam eksperymentować i dobrać smak pod siebie. Nie rozumiem dlaczego niektórzy postrzegają samoczynne czyszczenie ekspresu po włączeniu czy przed wyłączeniem za coś złego, przecież to pozwoli na bezawaryjne użytkowanie. Podsumowując, według mojej subiektywnej oceny, na chwilę obecną ekspres nie ma wad i oby tak pozostało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2022-12-27
Ekspres spełnia oczekiwania aczkolwiek jest za głośny ;( reszta OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Zielonki
2022-12-22
Ekspres po miesiącu użytkowania spisuję się bardzo dobrze. Kawa czarna jest pyszna, gorąca i ładna krema. Kawy białe również idealnie spienione.Młynek jest cichy jak i praca całego ekspresu.Zaletą Nivony jest prosta obsługa i ładny wygląd. Obsługa w sklepie Konesso na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Chrzanów
2022-12-21
Ekspres świetny, wszystkie kawy z niego pyszne, obsługa dziecinnie prosta, bardzo łatwy w utrzymaniu czystości. Miałam ekspresy z innych wiodących firm ale jak na razie ten bije je na głowę.Firma Konesso bezkonkurencyjna, obsługa na bardzo wysokim poziomie a przesyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2022-12-21
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka przesyłka, świetny ekspres:) polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Koszalin
2022-12-04
Ekspress działa bez zarzutu, sprządzam rózne rodzaje kaw. jedynie niewielki problem z usunięciem zapisów moja kawa , gdy wprowadziłam coś zle.Narazie jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2022-12-04
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Ekspres jest cichy i robi pyszną kawę. Wcześniej miałem ekspresy innych firm i najbardziej jestem zadowolony z tego modelu. Domyślne programy są dobre. Obsługa sklepu Konesso na najwyższym poziomie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Kraków
2022-11-25
Świetny ekspres. Jestem bardzo zadowolony! Poprzednio posiadałem ekspres Philips LatteGo i jakością ten bije go na głowę. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Nowy Dwór Mazowiecki
2022-11-20
Ekspres spełnia moje oczekiwania. Jest świetny. Obsługa sklepu ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sosnowiec
2022-11-11
Jest to moj kolejny ekspres Nivona. Bardzo prosty w obsłudze. Polecam każdemu kto zastanawia się nad kupieniem tego modelu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-11-11
Ekspres jest świetny. Kawy wychodzą idealne i nie ma z nim wiele kłopotu przy konserwacji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wieleń
2022-11-03
Ekspres jest genialny. Robi przepyszna kawe, czarna jak i biała( pianka jest sztywna i gęsta). Łatwy w urzyciu i w czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Wrocław
2022-10-24
Sprawa załatwiona szybki i profesjonalnie. Ekspres super. Firma godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
    pixel