Opinie o Ekspres do kawy Nivona 791 - 3 LATA GWARANCJI

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w każdym domu. Czarny ekspres Nivona 791 swoją premierę miał w 2021 roku i jest udoskonaloną wersją klasycznej serii 700. Ekspres posiada kolorowy wyświetlacz i wyjątkowo cichy młynek.
Kod produktu: 4260083467916
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Kraków
2023-01-31
jestem zadowolona, ekspres spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kępno
2023-01-30
Urządzenie - działa - jest sprawne wszystko przebiegło sprawnie. Kawa smaczna. Funkcje serwisowe - działają - pierwszy raz bez instrukcji sobie poradziliśmy - więc jest prosty w obsłudze. Polecam produkt. Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Grabowo
2023-01-28
Szybko i sprawnie przeprowadzony zakup. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zamość
2023-01-23
Polecam serdecznie. Bardzo szybka realizacja zamówienia,obsługa na najwyższym poziomie. Ekspres w pełni spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony. Polecam z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2023-01-21
Świetnie wykonany i robi fantastyczną kawę. Gorącą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łódź
2023-01-19
Świetna kawa, prosta obsługa i konserwacja, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Niepołomice
2023-01-14
Szybka wysyłka. Ekspres bardzo fajny. Intuicyjna obsługa. Oby posłużył jak poprzednia Nivona 757 czyli ponad 6,5 tyś. kaw różnego rodzaju. Polecam sprzedawcę i ekspres. Janusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2023-01-13
Szczerze polecam zarówno zakupy w KONESSO jak i oferowane produkty. Kupiłem ekspres do kawy NIVONA 791. Firma przysłała mi ekspres w ciągu dwóch dni (wielki PLUS). Ekspres działa wyśmienicie. Mogę ustawić sobie szereg parametrów przygotowywanej kawy; począwszy od temperatury parzenia, przez ilość wody, ilość kawy, ilość mleka. Mam porównanie z innym ekspresem, który posiadałem i widzę, że Nivona działa szybko i znacznie ciszej niż mój poprzedni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grezgorz, Przybyszew
2023-01-12
Zajefajny sprzęt :) Polecam wszystkim. Dobra gwarancja i świetne kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2023-01-08
Transakcja OK, towar (ekspres + kawa) zgodny z opisem, kontakt ze sprzedającym wzorowy. Wysyłka nieco się przeciągnęła, przez brak jednej z wybranych przeze mnie kaw, ale po kontakcie sklep zaproponował zamianę na inną, dostępną (i nieco droższą). Zdecydowanie polecam, bo zakupy w Konesso to prawdziwa przyjemność, a i ceny bardzo konkurencyjne. Ekspres spełnia nasze oczekiwania, chociaż pewnym minusem (niezależnym od sklepu) jest aplikacja Nivona, która jest niedopracowana. Paweł
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jedlicze
2023-01-02
Profesjonalna obsługa, która potrafi wytłumaczyć Wszelkie wątpliwości klienta dotyczące zakupu oraz i jest w stanie odpowiedzieć na pytania techniczne i obsługi zakupionego sprzętu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Brzeźno
2022-12-29
Błyskawiczna dostawa, ekspres wyśmienicie spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pietrzykowice
2022-12-28
To jest to co potrzebowaliśmy. Jedyny minus ;-) - zwiększyło się zużycie kawy w domu. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Ostróda
2022-12-28
Naprawdę długo trwało u mnie podejmowanie decyzji który ekspres wybrać. Gdy wybrałem już markę i model, pojawił się ten "facelifting" w bardzo korzystnej cenie, choć przekraczała ona mój budżet. Pomimo małej ilości ocen tego (nowego) modelu zdecydowałem się na zakup, którego nie żałuję i szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym. Ma wiele funkcji, których nie używam (jak np. łączenie się z aplikacją), niemniej jednak po dwóch kilogramach kawy mogę stwierdzić, że tworzy bardzo smaczne napoje. Pamiętajcie drodzy użytkownicy, że na jakość "naparu" wpływa zarówno kawa, jak również różne ustawienia ekspresu, wliczając w to grubość zmielenia ziaren. Polecam eksperymentować i dobrać smak pod siebie. Nie rozumiem dlaczego niektórzy postrzegają samoczynne czyszczenie ekspresu po włączeniu czy przed wyłączeniem za coś złego, przecież to pozwoli na bezawaryjne użytkowanie. Podsumowując, według mojej subiektywnej oceny, na chwilę obecną ekspres nie ma wad i oby tak pozostało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2022-12-27
Ekspres spełnia oczekiwania aczkolwiek jest za głośny ;( reszta OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Zielonki
2022-12-22
Ekspres po miesiącu użytkowania spisuję się bardzo dobrze. Kawa czarna jest pyszna, gorąca i ładna krema. Kawy białe również idealnie spienione.Młynek jest cichy jak i praca całego ekspresu.Zaletą Nivony jest prosta obsługa i ładny wygląd. Obsługa w sklepie Konesso na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Chrzanów
2022-12-21
Ekspres świetny, wszystkie kawy z niego pyszne, obsługa dziecinnie prosta, bardzo łatwy w utrzymaniu czystości. Miałam ekspresy z innych wiodących firm ale jak na razie ten bije je na głowę.Firma Konesso bezkonkurencyjna, obsługa na bardzo wysokim poziomie a przesyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2022-12-21
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka przesyłka, świetny ekspres:) polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Koszalin
2022-12-04
Ekspress działa bez zarzutu, sprządzam rózne rodzaje kaw. jedynie niewielki problem z usunięciem zapisów moja kawa , gdy wprowadziłam coś zle.Narazie jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2022-12-04
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Ekspres jest cichy i robi pyszną kawę. Wcześniej miałem ekspresy innych firm i najbardziej jestem zadowolony z tego modelu. Domyślne programy są dobre. Obsługa sklepu Konesso na najwyższym poziomie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Kraków
2022-11-25
Świetny ekspres. Jestem bardzo zadowolony! Poprzednio posiadałem ekspres Philips LatteGo i jakością ten bije go na głowę. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Nowy Dwór Mazowiecki
2022-11-20
Ekspres spełnia moje oczekiwania. Jest świetny. Obsługa sklepu ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sosnowiec
2022-11-11
Jest to moj kolejny ekspres Nivona. Bardzo prosty w obsłudze. Polecam każdemu kto zastanawia się nad kupieniem tego modelu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-11-11
Ekspres jest świetny. Kawy wychodzą idealne i nie ma z nim wiele kłopotu przy konserwacji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wieleń
2022-11-03
Ekspres jest genialny. Robi przepyszna kawe, czarna jak i biała( pianka jest sztywna i gęsta). Łatwy w urzyciu i w czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Wrocław
2022-10-24
Sprawa załatwiona szybki i profesjonalnie. Ekspres super. Firma godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
    pixel