Opinie o Kawa ziarnista LaCava Spicy Peach Shot 1kg - NIEDOSTĘPNY

  • Średnio palona arabika Single Origin z Indonezji przeznaczona do przygotowania espresso. LaCava Spicy Peach Shot posiada słodki smak z nutą brzoskwini, przypraw korzennych, żółtej śliwki i drzewa sandałowego.
Kod produktu: 5904506130757

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Poznań
2022-11-24
Jedna z moich ulubionych kaw, lekko owocowa, ale nie kwaśna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, RUDA ŚLĄSKA
2022-10-21
Polecam. Kawa jak zwykle bardzo dobra. Super dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-10-06
"Ostra" petarda. Czuć te przyprawy - niesamowita zarówno z ekspresu automatycznego jak i kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Paprotnia
2022-09-26
Bardzo dobra kawa zarówno do dripa jak i do aeropresu. Stosunkowo mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Warszawa
2022-09-12
Bardzo dobra kawka, polecam jako czarną kawę. W mleku trochę ginie jej smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krotoszyn
2022-09-09
Bardzo dobra kawa pije się ją z prawdziwą przyjemnością!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-09-04
Jak na La Cava to srednia, malo aromatyczna, moze nieco brzoskwini, a tak to przyprawy jak to Indonezja; niestety nie moje klimaty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Malbork
2022-08-03
Super pyszna kawa.Piękny zapach,smak i aromat.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zamość
2022-07-10
Kawa parzona zarówno w ekspresie automatycznym jak i kompresso. Bardzo dobra wyczuwalne słodkie nuty owoców.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Puławy
2022-07-04
Kawa miło zaskoczyła mnie aromatem i balansem smaku, lekko wyczuwalna kwasota idealnie wpasowuje się nutę smakową. Wg mnie jednak z lepszych kaw od LaCava ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2022-06-30
Kawa niezwykle interesująca. Czuć przyprawy i uderzające przyjemnie orzeźwiające owoce; bez kwasu czy goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-06-29
Bardzo ciekawa choć trochę kwaskowa, część poszło na cold brew gdzie kwasowość była już dużo niższa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2022-06-25
Smaczna i ciekawa. Jednak dla mnie zbyt owocowa i słodka.
Opinia naszego klienta w
    pixel