Opinie o Kubek do herbaty Hario Handy tea maker 200ml - zielony

  • Handy tea maker marki Hario to kubek do herbaty z wkładem zaparzającym. Wykonany został z wysokiej jakości szkła żaroodpornego. Nowoczesny design, a do tego praktyczne zastosowanie, sprawia, że każdy smakosz herbaty doceni ten wyjątkowy kubek o poj. 200ml
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Bogunice
2022-01-09
Bardzo fajnie wykonany, lekki, przez hennie trzyma się w ręce - nawet chwilę po zalaniu gorącą wodą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Szamotuły
2021-12-14
Bardzo ładne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-12-06
Jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ciorella, Kraków
2021-11-09
Estetyczny, poręczny kubek. Parzę w nim zieloną herbatę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-04-17
Bardzo spodobała mi się ta szklaneczka i rzeczywiście sprawdza się znakomicie. Używam jej tyko do zielonej herbaty, którą dzięki dołączonemu sitku bardzo wygodnie się zaparza, Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2021-03-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Poznań (Poznań-Wilda)
2020-08-02
Fantastyczne rozwiązanie do parzenia aromatycznej herbaty. Kubek zaprojektowany z wnikliwością i dbałością o detale. Przykrywka po zaparzeniu stanowi podstawek do sitka. Doskonały zarówno na prezent jak i do codziennego użytku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Jaktorów
2020-06-14
Bardzo wygodny kubek. Wszystko jest dobrze przemyślane. Sitko łatwo umyć a przykrywka jest idealna do odłożenia sitka po zaparzaniu.
Opinia naszego klienta w
    pixel