Opinie o Dysza powietrza do ekspresów Jura - "walec"

  • Dysza powietrza typu walec umożliwiająca poprawne działanie spieniacza mleka w ekspresach Jura. Dozownik powietrza to element, który trzeba co jakiś czas wymienić w ekspresach Jura z możliwością spieniania mleka.
Kod produktu: 71866
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gniezno
2022-06-23
Produkt zgodny z opisem. Realizacja i obsługa klienta na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Stalowa Wola
2022-06-20
Wszystko w jak najlepszym porządku ,przesyłka błyskawiczna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2022-06-02
Taki drobiazg, a bez niego mleko się nie spienia. Po zamontowania nowego , eszystko wróciło do normy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarema, Leszno
2022-04-16
Trzeba wymieniać tę część średnio co pół roku, wtedy nie ma problemów z pianą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, PUŁAWY
2022-04-13
B.dobrze pasuje, szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leżajsk
2022-04-11
Produkt zgodny z opisem. Jakość ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2022-04-07
Poprzednia dysza była juz wyeksploatowana. Po wymianie na nową, cappucino nabrało inny wymiar smaku. Dobrze ubite mleko bez pęcherzyków. Warto raz na jakiś czas wymienić. Oczywiście polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Kalisz
2022-03-13
Produkt spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Kalisz
2022-01-28
Jeszcze nie testowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2021-10-21
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Szczecin
2021-10-02
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa dzięki czemu codziennie mogę się cieszyć dobrze spienionym mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, GDYNIA
2021-07-24
Trwałe, zmieniam raz na 2-3 miesiące
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2021-07-13
Polecam sklep KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-06-22
szybka wymiana i kawa ze spienionym mlekiem już gotowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2021-05-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-04-26
zgodna z opisem , produkt oryginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kruszyn
2021-04-11
Polecam. Błyskawiczna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Gryfów Śląski
2021-04-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2021-03-18
Uzywam tylko akcesoriow jura wiec razem z promocja super cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Turośń Kościelna
2021-03-09
Wszystko OK, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Biskupiec
2021-03-06
Towar bez zarzutu, obsługa sprawna, tylko polecać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Szczecin
2021-01-18
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, GDYNIA
2021-01-01
pianka rewelka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-11-06
Dysza niezbędna do zrobienia pysznej pianki na kawce polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-10-23
Dysza ok / polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2020-07-18
Bardzo potrzebna bez tego nie ma pianki na kawce polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2020-06-05
Szybko sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam Beata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-03-28
część niezbędna aby uzyskać spienione mleko, innej nie ma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2019-06-30
Polecam. Bardzo dyzy wybór towaru, profesjonalna obsługa. Grzesiek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2016-11-21
Niezwykle potrzebna część! Jak zaobserwujemy ,że ekspres zaczyna nam gorzej spieniać mleko należy tę część starannie wyczyścić.Przy braku poprawy wymienić.Ja kupiłem na zapas przy okazji zakupu kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel