Opinie o Dzbanek Latte Art do spieniania mleka 350 ml

  • Dzbanek do spieniania mleka wykonany jest ze stali nierdzewnej. Posiada dzióbek do latte art, idealny do spieniania mleka i przygotowania cappuccino. Za pomocą dzióbka latte art możemy rysować na kawie piękne rozetki itp.
Kod produktu: 4044925010559
Producent:

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 224 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2022-08-29
Super sprawa, świetny pomocnik nawet dla niefachowca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Modła Księża
2022-08-22
Dzbanek niedużych rozmiarów, ale bardzo dobrze sprawuje się przy jednej filiżance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2022-08-16
jakościowo bardzo dobry, dobrze wyprofilowany dziubek, nic nie kapie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Niewodnica Kościelna
2022-08-05
Super jak zawsze, nie mam najmniejszych zastrzeżeń, szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2022-07-30
Dobre wykonanie, dzbanek czuć w ręce, styk rączki z dzbankiem konkretny. Grube ścianki, ucho się nie nagrzewa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-07-25
Idealny na przygotowanie małej porcji spienionego mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Morzyczyn
2022-07-24
Rozsądna cena, dzbanek bardzo przydatny . Udany zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, Trzebiatów
2022-07-11
Produkty najwyższej jakości. Obsługa bez najmniejszych zastrzeżeń. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2022-06-24
Szczerze nie rozumiem czego można chcieć więcej od takiego dzbanuszka, ten jest super i nie ma w moich oczach żadnych wad. Cena super, rozmiar fajny do większości używanych przeze mnie naczyń naczyń (150-300ml).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kielce
2022-06-05
Super dzbanek. Polecam. Bardzo wygodny w użyciu. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Katowice
2022-05-23
Świetny. Wygodny, na dwie kawy jak dla mnie wystarczający, super się go używa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Jaworzno
2022-05-09
Nie mam porównania z dzbankami z innych producentów, ale wykonanie i jakość za tą cenę jest jak najbardziej w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Skierniewice
2022-04-20
100% zadowolenia.Profesjonalna obsługa.Towar zgodny z zamówieniem.Ekspresowa wysyłka.Polecam wszystkim sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, RZESZÓW
2022-03-28
Fajny, zgrabny ,poręczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mrągowo
2022-03-19
Po prostu dzbanek,spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Nowy Targ
2022-03-06
Ozdoba codziennego smaku kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Koszalin
2022-02-24
Bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Łask
2022-02-16
Świetny dzbanek dobra gruba stal, bardzo dobra wylewka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rabka Zdrój
2022-02-11
Świetny produkt, spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Wrocław
2022-02-07
Mój ulubiony dzbanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Siechnice
2022-01-29
Towar zgodny z opsem. Wysyłka szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2022-01-26
Bardzo dobry dzbanek do zastosowań, z myślą o których został stworzony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2022-01-22
Najlepszy, najprostszy dzbanek do spieniania. Polecam dla każdego kto chciałby zacząć przygodę z kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Wągrowiec
2022-01-21
dzbanek jak dzbanek, bardzo dobry stosunek jakość-cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zgorzała
2022-01-16
Spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Radzyń Podlaski
2022-01-15
Super produkt do spieniania mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Bydgoszcz
2022-01-15
Zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Pamiątkowo
2022-01-10
Dzbanek bardzo poręczny, dobrze wykonany, łatwy do czyszczenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieszko, Piekary Śląskie
2022-01-10
Po prostu dzbanek na mleko. Polecam kupić od razu przynajmniej dwa albo jeszcze jeden większy ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kościan
2022-01-04
Dzbanek spełnia moje oczekiwania. Łatwy w czyszczeniu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Ruda Śląska
2022-01-04
spełnia swoją rolę 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Kraków
2022-01-03
Nieduży, wygodny oraz poręczny dzbanek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2022-01-03
Idealnej wielkości kubek, dzióbek umożliwia precyzyjne rysowanie wzorów na kawie, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biała Podlaska
2022-01-02
dzbanek zgrabny, ale malować na kawie wciąż nie potrafię...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Radzyń Podlaski
2021-12-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łódź
2021-12-30
Po prostu dobry dzbanek :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Krosno
2021-12-30
Dzbanek ładny,spełnia w pełni swoją funkcję. Pojemność na dwa espresso.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radzyń Podlaski
2021-12-26
Świetny mleczko na jedną filiżankę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zielona Góra
2021-12-23
Idealny. Takiego szukałam. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam sklep gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Konin
2021-12-19
Świetnie sie sprawdzą. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Piekary Śląskie
2021-12-14
mały zgrabny dzbanek ekstra produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Olszyna
2021-12-13
super, odpowiednia wielkość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Warszawa
2021-12-06
Dzbanek, jak to dzbanek, jest ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznań
2021-12-03
Do dostawcy nie mam pretensji,ale do użytkowania mało przydatny z uwagi na niewielką pojemność. Rw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Cieszyn
2021-11-27
Tani i dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-11-25
Poręczny dzbanek, w którym można spienić mleko na dwa małe cappuccino. Łatwy do umycia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przegędza
2021-11-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2021-11-14
Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bytom
2021-09-30
Dzbanek jak dzbanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mykola, Poznań
2021-09-24
Ładny dzbanek, pasuje do 1 cappuccino - wchodzi około 150g mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-09-23
A tutaj mniejszy braciszek, również ze ślicznym dzióbkiem. Duet idealny :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nicole, Kępno
2021-09-19
dzbanek przyszedł bez jakiejkolwiek wady dobrze zapakowane i szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Łódź
2021-09-13
Polecam. Szczególnie za zrealizowanie mojej prośby
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2021-09-06
Ok. Dobry produkt za niewygórowaną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Nidzica
2021-08-27
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bydgoszcz
2021-08-20
Ładnie wykonany, niedrogi kubek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Poznań
2021-07-31
Dokładnie taki jak w opisie. Dostawa szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wejherowo
2021-07-26
Siostra zadowolona z takiego prezentu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-07-16
Ot porządny dzbanek, pojemność wystarczająca na 1-2 mleczne kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Przasnysz
2021-07-14
Poręczny .W sam raz na jedną mleczną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Dęblin
2021-07-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-06-28
Bardzo poręczny dopidgrzania mleka na poranną kawę,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dagmara, Łódź
2021-06-23
Dzbanek jest ok, choć póki co rzadko udaje mi się uzyskać satysfakcjonującą pianę, ale to raczej nie jego wina. Pojemność trochę za mała, żeby spienić mleko na dwie kawy cappuccino. 0,4l byłoby optymalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2021-06-20
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Olsztynek
2021-06-16
Zgodne z opisem. Spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Ostrołęka
2021-06-12
Jestem zadowolony z zakupu...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zebrzydowice
2021-06-10
Dzbanek bardzo dobrej jakości, estetyczny i wygodny w użyciu. Polecam. Szybka dostawa i profesjonalne podejście do klienta. Katarzyna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Czeladź
2021-06-05
Dzbanuszek doskonale spienia mleko na pianę.Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Stalowa Wola
2021-06-01
:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Luszowice
2021-05-23
Bardzo polecam! Produkt dobrej jakości, bardzo się cieszę z gratisowych kodów rabatowych i spinki na kawę. Naprawdę dobre podejście do klienta. Dostawa szybka, paczka dobrze zapakowana, produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bochnia
2021-05-18
Super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2021-05-10
Świetny, ale wyłącznie do kawy dla jednej osoby, dla dwóch - za mały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Mrowla
2021-05-03
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2021-04-29
Bardzo dobry dzbanek za niewielkie pieniądze. Łatwy do utrzymania w czystości i idealny do przygotowania jednej kawy mlecznej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2021-04-25
Wygodny i poręczny. Doskonała wielkość. Mleczny ideał :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Białystok
2021-04-23
znakomity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Adamówek
2021-04-17
100% zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2021-04-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HENRYK, KOSZALIN
2021-04-02
PRODUKKT ESTETYCZNY I SOLIDNY JESTEM ZADOWOLONY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jarosław
2021-03-21
Dzbanek taki jakiego oczekiwałem. Super. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Istebna
2021-03-15
Jak zawsze współpraca znakomita polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Grajewo
2021-03-09
Polecam ten sklep kupiłam produkty z tej firmy i jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Katowice
2021-03-06
Jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-03-05
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-02-28
Odpowiedni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Św. Katarzyna
2021-01-07
Jednak tak mały dzbanek jest bez sensu. Mogłem kupić dwa duże
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Dąbrowa Górnicza
2021-01-06
Dzbanek super w zupełności wystarczy na kilka kaw spienionego mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Grabów Nad Pilicą
2021-01-03
Bardzo fajny dzbanek do spieniania mleka. Polecam,,,,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Reda
2020-12-31
Świetny dzbanek do spieniania mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Warszawa
2020-12-26
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Poraj
2020-12-21
Dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Ciechanów
2020-12-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2020-12-19
Zgrabny poręczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Bielsko-Biała
2020-12-14
Sprawdza się super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, Warszawa
2020-12-10
Absolutny must have! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kobylnica
2020-12-06
przydatne urzadzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2020-11-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Gliwice
2020-11-20
Jestem bardzo zadowolony z otrzymanego dzbanka. Przesyłką gratisowa - to lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sulechów
2020-11-14
Szybka dostawa, dzbanuszek bardzo fajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Włocławek
2020-11-02
Jestem zachwycona jakością i szybkością usługi! Sklep jest bezkonkurencyjny w kontakcie z klientem! Cały czas miałam informację,na temat, co dzieje się z moim zamówionym towarem! Jeszcze nieraz skorzystam z usług tego sklepu ❣
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Dębica
2020-10-24
Świetny kubek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2020-10-23
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Nowy Tomyśl
2020-10-12
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2020-10-07
Spodziewałem się, że będzie troszkę większy, ale w sam raz na jedną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzeszów
2020-10-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-09-25
Dobra jakość w przystępnej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, Pabianice
2020-09-21
Dzbanek dobrze wykonany. Mały rozmiar - mieści się bez problemu pod niskim ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-09-04
Błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krynica - Zdrój
2020-08-14
Polecam profesjonalna obsluga i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2020-08-01
Spełnia oczekiwania polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Rzeszów
2020-06-21
Dzbanek jest jak trzeba :). Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wetlina
2020-06-16
Bardzo dobra jakość, robi swoją robotę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-05-31
Dzbanek bardzo dobrej jakości, spełnia swoje zadanie, jest ładny. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2020-05-27
Dzbanek dobrej jakości, spełnia swoje zadanie w 100%, godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kościerzyna
2020-05-23
Polecam. Dzbanek dobrze wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gdynia
2020-05-19
Wszystko OK, dzbanek dobrze wykonany - spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-18
Bardzo dobry dzbanek na maks dwie białe kawy. Przyjemny w użycie dobrze wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2020-05-02
Dobrze wykonany dzbanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecinek
2020-04-23
Kiedyś myślałem, że kubek do spieniania mleka to zbędny wydatek. Teraz już wiem, że byłem w błędzie. Kubek wykonany z odpowiednio grubej stali, solidny. 350 ml wystarcza na spienienie mleka do małej lub średniej filiżanki. Na większe kubki polecałbym wybór 600 ml. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Sosnowiec
2020-04-23
Dobrej jakości, łatwo się czyści - spełnia swoje zadanie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Błonie
2020-03-11
Dzbanek dobrej jakości, dobrze się nalewa mleko. Jak dla mnie na jedną kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Knurów
2020-01-27
Dzbanek kupiony na prezent był strzałem w dziesiątkę. Idealny na jedną lub dwie kawy. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Oława
2020-01-15
Dzbanek dobrej jakości. wygodnie nalewa się z niego spienione mleko. łatwy w utrzymaniu czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rajcza
2019-11-14
Z całego serduszka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Katowice
2019-09-22
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-08-26
Spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2019-08-23
Do spieniania mleka trzeba mieć coś metalowego - łatwiej myć przy częstym używaniu. Radzę kupić razem z ekspresem, bo i tak będzie potrzeby. A eksperymentowanie z dopasowaniem innego domowego naczynia o właściwej wysokości, szerokości i średnicy marnuje nam i czas, i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Kraków
2019-08-11
estetycznie wykonany, pojemność wystarczająca na dwie filiżanki kawy capucino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-07-29
Dobrej jakości produkt za niewielkie pieniądze. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2019-06-20
Jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Sieradz
2019-06-03
Dobrze leży w dłoni, spełnia doskonale swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Łódź
2019-05-24
Ładny i spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2019-04-25
Udany zakup, polecam do max. 2 cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-04-01
Dobry produkt za nie duże pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Jaworzno
2019-03-31
Bardzo estetyczny, w 100% spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słupsk
2019-03-14
solidnie wykonany, kompaktowy dzbanuszek idealny na 1 latte. Bardzo korzystny stosunek cena - jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Zduńska Wola
2019-03-10
Towar taki jakiego oczekiwałam. Świetny sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-02-07
Fajny, nieduży, na max 2 cappuccino, mleko dobrze wiruje :) i dobrze się spienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łaziska Górne
2018-10-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Ustrzyki Dolne
2018-09-10
Dzbaneczek doskonały do spienienia mleka do 1-2 kaw ,właśnie zamówiłem większy 0,6l.Sklep Konnesso jak zwykle gwarantuje towar najlepszej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Warszawa
2018-09-08
idealne do cappucino :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Buczkowice
2018-08-25
Świetny produkt,idealny na dwie kawki.Sklep jak zwykle pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2018-08-25
Bardzo pomocny do mały latte i pozwala wraz z dzbankiem jaki dostałem wraz z ekspresem prawidłowo przelać mleko po spienieniu aby pozbyć się nadmiernych bąbli czy kożuszka piany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2018-03-23
Kubeczek świetnie się sprawdza do tzw. Latte Art ;) Polecam każdemu :) Dobry produkt za nie duże pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jedlnia Letnisko
2018-01-22
Polecam, dzbanek ładny, dobrze wykonany, spełnia swoją funkcję. Idealny do zrobienia 1-2 białych kaw. Do przygotowania latte przydałby się większy, więc zapewne kupię również dostępny w sklepie rozmiar 0,6 l.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2018-01-19
Trochę mały, ale daje radę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-18
Bardzo dobry produkt.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2017-12-29
Mały ale wariat ;) Idealna pojemność i wygodny kształt do "malowania" ;) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2017-11-21
Bardzo dobry produkt. W sam raz na dwie kawy cappucino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2017-11-09
Bardzo dobrze wykonany dzbanuszek. Spełnia moje oczekiwania. Idealnie spienia się w nim mleko do jednej, dwóch kaw. Bardzo przydatny, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beniamin, Bojanów
2017-09-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Kraków
2017-05-29
Świetny dzbanek, ułatwia spienianie i nalewanie mleka. Świetna obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otwock
2017-03-25
Świetny, staranne wykonanie, ładnie się prezentuje, wygodny w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-03-17
Fajny dzbanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2016-12-17
Polecam -można podgrzać w nim mleko na kuchence gazowej, a zwężający się kształt zapobiega pryskaniu mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Toruń
2016-11-24
Solidny i dobrze wykonany. Idealny do spienienia mleka do jednej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2016-11-21
Świetny dzbanek, szczególnie polecam do małych ekspresów, gdzie spieniacz jest zamontowany nisko i nie ma możliwości użycia większego naczynia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wrocław
2016-09-18
Doskonały dzbanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-08-25
Świetny produkt, idealnie spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, LEGNICA
2016-07-14
Bardzo dobry dzbanek, ładnie wykonany. Zachęcam do zakupu 0,6l i 0,35l jednocześnie - są to dwie bardzo przydatne pojemności ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Dzbanuszek świetny, sklep jeszcze lepszy. Polecam Bogumiła Włocławek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Skórzewo
2015-08-31
Polecam dzbanek do spieniania i zakupy w sklepie. Mleko ma konsystencję bardzo smacznej pianki, a dostawa ekspresowa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pyrzyce
2015-04-08
Świetny dzbanek do przygotowania dwóch kaw, dobrze wykonany, ekspresowa dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2015-02-10
To mój drugi dzbanek zakupiony w sklepie. Ten bardziej przydaje się gdy potrzebujemy mniej mleka. Dostawa błyskawiczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2015-01-16
super dzbanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-10-10
wygodny, poręczny, w sam raz ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Tczew
2014-08-17
Dobra cena dzbanka, świetnie spienia niewielkie ilości mleka. Polecam. Do tego szybka wysyłka, super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2014-08-10
Dotychczas spieniałam mleko w filiżankach, teraz wiem, że dawno trzeba było kupić taki dzbanek, mleko doskonale się spienia i smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Sosnowiec
2014-07-12
dzbanek ładny taki jak na zdjęciu, szybka dostawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Katowice
2014-06-26
Dzbanuszek śliczny, taki słodki, mleko spienia się w nim ekstra. Dobry materiał, w sam raz na jedną dużąąąą kawę, przyrządzoną, co prawda w domu, a smakującą i pięknie podaną, jak w lokalu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-05-28
świetny dzbanek, bardzo fajnie się w nim spienia mleko, poręczny idealny na dwie kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2014-05-22
Bardzo profesjonalna obsługa całej transakcji. To było moje pierwsze zamówienie i z całą pewnością nie ostatnie. Towar zgodny z opisem. Dzbanuszek bardzo praktyczny i poręczny. Spełnij moje oczekiwania.Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świdnica
2014-03-07
Bardzo wygodny i poręczny do jednej dwóch kaw. Do większej ilości przydaje się ten większy 0,6. Polecam oby dwa. Szybka wysyłka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Jasło
2014-02-24
Ładny, zgrabny i funkcjonalny dzbanek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-02-21
Solidny produkt w atrakcyjnej cenie. Tego szukałem bo spełnia swoją funkcję idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2014-01-27
Bardzo ładny dzbanke, mały, poręczny. Polecam - sklep na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2014-01-22
Bardzo dobry dzbanek , w rozsądnej cenie , szybka dostawa . Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Władysławowo
2014-01-22
Świetny dzbanek za bardzo dobrą cenę ! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2014-01-14
Świetny dzbanuszek, bardzo przydatny do spieniania mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Lublin
2014-01-14
Zakupy w sklepie to niezwykła przyjemność, świetny kontakt i natychmiastowa przesyłka, a sam dzbanuszek sprawuje się idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2014-01-09
Bardzo ładny dzbanuszek, idelanie pasuje do małych ekspresów. Polecam sklep i produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Oświęcim
2013-12-30
Dzbanek solidnie wykonany, wart swojej ceny. Szybka dostawa, bardzo dobra obsługa klienta. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Siedlce
2013-12-20
pojemność zdecydowanie praktyczniejsza niż 0.5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kraków
2013-12-19
Spełnił moje oczekiwania Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Jaworzno
2013-12-17
O takim właśnie marzyłem !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Mzyki
2013-12-03
Dzbanek bardzo porządny i w dobrej cenie,spełnił moje oczekiwania.Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Wełtyń
2013-12-02
Autor; Wanda Wełtyń Dzbanek do spieniania to właśnie to czego od dawna szukałam po sklepach . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-10-31
Dzbanek spełnia swoją funkcje tak jak powinien.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jawor
2013-10-29
dzbanek porządnie wykonany i w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2013-09-17
Porządny dzbanek za umiarkowaną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2013-09-09
Super dzbanek, dostawa ekspresowa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Milówka
2013-09-05
Dzbanek super,właśnie takiego szukałem.Wysyłka błyskawiczna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2013-08-27
na taki dzbanuszek czekałam ,dobry produkt polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2013-08-26
O taki dzbanuszek właśnie mi chodziło.Bardzo dobry produkt.Szybka i sprawna obsługa klienta,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2013-08-21
Gustowny i bardzo potrzeby gadżet. Polecam. Sklep jak zwykle spisał się na medal - szybkość i jakość obsługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Tychy
2013-08-20
Produkt wysokiej jakości, bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-07-10
Bardzo dobry dzbanek. Rączka ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-08
Polecam świetny dzbanek idealny do spieniania mleka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-06-08
Kubek do spieniania super, ładny kształt oraz wykonanie,bardzo tani,wysyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Świętochłowice
2013-05-13
Bardzo ładny dzbanuszek. Szkoda, że nie ma na nim logo sklepu. Błyskawiczna dostawa, pełna bieżąca informacja mailowa. Polecam sklep i produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Wrocław
2013-04-29
Świetny dzbanek, szybka dostawa - dla mnie transakcja i zakup idealne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Koziegłowy
2013-04-25
Takiego dzbanuszka długo szukałam i nareszcie go mam! Gorąco polecam! Hanna C.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2013-04-09
Dzbanek ładnie wykonany. Teraz tylko musze nauczyć się malować :) Narazie idzie opornie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Janowice
2013-03-08
Dobry dzbanek za przystępną cenę.Obsługa sklepu profesjonalna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Solec Kujawski
2013-02-22
Dzbanek naprawdę fajny, jedynie rączka mogłaby być lepiej wykonana. Poza tym bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Biała Podlaska
2013-01-22
Baaardzo dobry kontakt, nawet dla wymagajacych klientów. dzbanek sliczny, i zgrabny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Gliwice
2012-12-13
Świetny dzbanek! Standardowo używam 0,6 l, ale dla 1-2 osób okazuje się on nieoszczędny. Dlatego kupiłem dzbanek o pojemności 0,35 l. Polecam go, bo jest praktyczny, dobrze wykonany i wreszcie nie muszę wylewać nadmiaru mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sosnowiec
2012-12-06
Idealny dzbanek do 2 kaw. Dobre wykonanie. Sklep jak zwykle profesjonalny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2012-11-01
Dzbanek sprawdza się bardzo dobrze. Wzorowe wykonanie, wygodnie się trzyma i przelewa spienione mleko. Idealna pojemność dla dwóch filiżanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Opole
2012-10-30
Bardzo fajny dzbanek, polecam !!!:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Dzbanek dobrej jakości . Polecam każdemu . Zakupy w sklepie to przyjemność . Kontakt rewelacja .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rybnik
2012-10-18
Swietny dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2012-10-18
Bardzo dobry produkt, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Przemyśl
2012-09-20
Dzbanek naprawdę solidnie wykonany i funkcjonalny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wrocław
2012-09-19
Dzbanek świetny, mleko ubija się bardzo dobrze, a dzbanek ma zgrabny kształt i nie jest za duży. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, LUBLIN
2012-09-10
Wszystko ok, polecam! Piorunująca realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2012-07-29
Dzbanek Latte Art bardzo dobrej jakości. Atrakcyjna cena. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Słupsk
2012-05-29
W pełni profesjonalny dzbanek w bardzo dobrej jakości i cenie. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Wrocław
2012-05-18
Fajny dzbanek, idealny na 1-2 cappu, bardzo wygodny do latte art i do latte macchiato.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Chróścina
2012-05-15
Jest ok, jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sieradz
2012-04-27
Dobrze wykonany i w tej pojemności idealny na 1-2 cappu. Atrakcyjna cena. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Szczecin
2012-03-25
Baaardzo dobry dzbanek, idealny do spieniania mleka, odpowiedni dziubek umozliwiajacy swobodne malowanie mlekiem na kawie.
Opinia naszego klienta w
    pixel