Opinie o Odkamieniacz w płynie NIVONA NIRK 703 - 500ml

  • Odkamieniacz do ekspresów NIVONA został zaprojektowany specjalnie dla naszych urządzeń i z powodzeniem usuwa kamień bez ryzyka uszkodzenia urządzenia.
  • Pojemność: 500 ml
Kod produktu: 4260083467039
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 122 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2021-11-18
Produkt polecany przez producenta. Bardzo dobrze do kamienia express.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica Świdnicki DOLNOŚLĄSKIE
2021-11-17
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, Nysa
2021-11-06
Produkt najwyższej jakości. Spełnia moje oczekiwania w 100%.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Lublin
2021-11-04
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Kowary
2021-11-04
uzywam i sa zawsze efekty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesław, Jaroslaw
2021-11-02
Zastosowane po raz pierwszy w płynie(wcześniej stosowałem tabletki) - działa dobrze.Sklep Konesso - obsługa jak zawsze bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2021-10-31
Odkamieniacz konieczny i niezbędny. Spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, PUCK
2021-10-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-10-18
super - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świerzawa
2021-10-04
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-09-20
Warto używać produktu aby ekspres pracował prawidłowo.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, STARE BUDY
2021-09-17
Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2021-09-14
Bardzo dobry płyn
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2021-09-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Błonie
2021-09-07
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Olsztyn
2021-08-20
Produkt niezbędny do uzyskania efektu dobrej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Warszawa
2021-08-19
Zawsze z niego korzystam. Super produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-08-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Morawica K/ Krakowa
2021-08-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszow
2021-08-09
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Miechów
2021-08-09
jeszcze nie wiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-08-02
bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2021-07-30
Jeszcze nie używałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-07-29
taki jak trzeba do nivony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Suszec
2021-07-15
Polecam sklep i towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aszot, Jabłonowo, Wólka Kosowska
2021-07-08
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-07-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bielsk Podlaski
2021-06-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sieradz
2021-06-26
Skuteczny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Morawica
2021-06-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, KORCZYNA
2021-06-17
Polecam. Pełen profesjonalizm. Dostawa szybka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Zielona Góra
2021-06-14
Jeszcze nie korzystałam, ale odkamieniacz jest niezbedny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-06-13
Dobry środek robi swoją robotę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, LUBIN
2021-05-15
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sieradz
2021-05-07
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łobez
2021-05-02
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Chechło
2021-04-27
bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-04-25
Super się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zaborów
2021-04-17
Profesjonalna obsługa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczytno
2021-04-15
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Bydgoszcz
2021-03-29
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Chęciny
2021-03-28
Wszystko w porządku.ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-03-25
SKUTECZNY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Przemyśl
2021-03-21
Polecam sklep Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-03-20
Polecam, dziala jak nalezy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Lubochnia
2021-03-18
Godny polecenia sklep i porządny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, LESZNO
2021-03-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Zbąszyń
2021-03-11
Wszystko zgodne z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-02-25
Dobrze czyści
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Mazańcowice
2021-02-20
Wszystko szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Częstochowa
2021-01-30
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Poronin
2021-01-30
Polecam. Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Chrzanow
2021-01-20
Od 4 lat używam ten odkamieniacz i jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Grudziądz
2021-01-19
Żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Gutowo Małe
2021-01-08
Szybko i sprawnie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-12-24
Działa zgodnie z przeznaczeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, świnoujście
2020-12-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jelenia Góra
2020-12-14
wszytstko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2020-12-04
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kutno
2020-11-29
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzepin
2020-11-24
zgodne z ofertą i zamówieniem. B. szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Suchy Las
2020-11-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Toruń
2020-11-08
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jelenia Gora
2020-10-30
Nie widzę żadnych problemów z użyciem odkamieniacza, spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2020-10-26
Pełen profesjonalizm ... szybko, sprawnie i towar bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Olsztyn
2020-10-19
Dobry i wydajny odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Tarnów
2020-10-15
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Żarki
2020-10-12
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-11
Odkamieniacza użyłam do wszystkiego co chciałam w domu "odkamienić". Sprawdził się w 100%. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, KOSZALIN
2020-09-28
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mrosek, Rydzyna
2020-09-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jasło
2020-09-21
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Jedlnia Letnisko
2020-09-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2020-08-24
Konieczne dla żywotności ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2020-05-29
Po procesie odkamieniania nie zostaje żadnej posmak w przyrządzanej później kawie. Mam nadzieję, że utrzyma ekspres w dobrej kondycji przez długie lata. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2020-05-24
Produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bestwinka
2020-04-20
Zapewnia prawidłowe działanie expresu, to juz kolejny zakup pierwszym był zakup expresu, zawsze pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2020-03-26
Super produkt i szybka obsługa, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2020-03-17
Produkt zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-02-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2020-02-16
Wydawało mi się początkowo, że odkamieniacz jest dość drogi jak na swoją wydajność. Próbowałam innych odkamieniaczy (np. dedykowanych dla ekspresów Krups),jednak były one mało skuteczne (pastylki) i wróciłam do odkamieniacza Nivona. Po odkamienianiu odkamieniaczem w pastylkach, pogorszyła się jakość pianki. Z serwisu dostałam poradę, aby odkamienić ekspres,odkamieniaczem Nivona o podwójnym stężeniu. Okazało się to skuteczne. Od tej chwili używam tylko oryginalnego odkamieniacza (stężenie jak w instrukcji) i nie ma żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-02-08
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Łęka Opatowska
2020-01-19
Stosuje tylko oryginalne środki Nivona do konserwacji ekspresu i działa już 7 lat :). W sklepie obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dolnośląskie
2020-01-04
Produkt OK. Skutecznie odkamienia. Kocioł w ekspresie wciąż pracuje jak na początku. Nie zostawia posmaku w torze wodnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2019-11-04
Świetnie działa. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Jedlnia Letnisko
2019-09-04
polecam wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2019-08-18
Produkt OK, niezbędna rzecz podczas użytkowania ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Chrzanow
2019-06-12
Akcesoria do Nivona kupuje w Konesso,jestem zadowolona z jakosci produktow jak rowniez ze sklepu Konesso,za kazdym razem jest szybko i uczciwie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-06-04
Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Tychy
2019-03-18
Produkt spełnia swoją rolę. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jelenia Gora
2019-02-26
Oryginalny produkt, kupuję zwyczajowo do kawiarki CafeRomantica, zalecany przez producenta, więc zgodnie z instrukcją producenta. Czyści urządzenie, widać po przepłukanym płynie i liczę, że dłużej popracuje bez konieczności angażowania serwisu, nie pozostawia żadnego podejrzanego posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Lublin
2019-02-11
Odkamieniacz w płynie NIVONA NIRK 703 - 500ml – to przede wszystkim pełnowartościowy, oryginalny towar jaki nabyłem. A stwierdzenie, że w Konesso jest najtaniej, że dostawa jest błyskawiczna, że jakość jest gwarantowana i że… na pewno do KONESSO warto wrócić na kolejne zakupy – to pewność satysfakcji i oszczędności czasu oraz pieniędzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Piekary Śląskie
2018-12-30
Odkamieniacz spisuje się bardzo dobrze z ekspresem tej samej marki. Jeśli chodzi o sklep - świetna cena, błyskawiczna dostawa to mnie przekonało aby tu się zaopatrywać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02
Swietnie odkamienia. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Łęki Szlacheckie
2018-09-10
Produkt wysokiej jakości. Szybka przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-12-15
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Ostrowiec Świętokrzyski
2017-03-28
Ten produkt używam od kilku lat.Jest niezastąpiony.Wysoka jakość -skuteczny w 100%.Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Rzeszów
2017-01-29
Produkt dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stalowa Wola
2017-01-18
ok. robi to co do niego należy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Płyn doskonale radzi sobie z kamieniem. Polecam stosować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karl, Jasieniec
2016-12-09
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-04
Dobry produkt spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-08-12
Polecam. bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Zabrze
2016-04-19
Najlepsze jest to, że nie psuje smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2015-11-27
Produkt wysokiej jakości. Szybka przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2015-11-24
Świetny produkt do ekspresu Nivona, nie używam filtra, jedynie ten odkamieniacz i wszystko ok. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam wszystkim sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Produkt wysokiej jakości. Szybka przesyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2015-06-24
Produkt doskonałej jakości. Używam filtrów do ekspresu i odkamienianie wypada co ok 6 miesięcy. Błyskawiczna dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Lublin
2014-09-25
zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-08-06
Produkt dobrej jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2014-02-12
Polecam produkt i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-12-20
Szybka przesyłka. Doskonały kontakt. Wysokiej jakości towar. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-12-10
doskonały produkt, dedykowany przez producenta ekspresów Nivona, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Jabłonna
2013-12-04
Świetny produkt do ekspresu Nivona, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-12-02
Co oryginał wykonany przez prducenta to inna jakosc, niz jakies podróbki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Knurów
2013-09-17
doskonały produkt, dedykowany przez producenta ekspresów Nivona, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-09
Odkamienia jak trzeba, nie psuje smaku, ponieważ ekspres przepłukuje się po jego użyciu i nie zostaje żaden posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-03-29
doskonaly produkt do ekspresu Nivona, bez filtrow odkamienianie raz na kwartal
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Starogard Gdański
2012-08-12
Odkamieniacz w płynie to coś wspaniałego. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Ostrzeszów
2012-07-21
filtry o wysokiej jakości,działają bardzo wydajnie i w zasadzie odkamienianie jest zbędne.Wysoka jakość obsługi i fachowość sklepu
Opinia naszego klienta w
    pixel