Opinie o Filtr wody do ekspresu Nivona NIRF 700

Filtr wody do ekspresu Nivona NIRF 700 - opinie w konesso.pl
  • Filtr ten został zaprojektowany specjalnie dla automatycznych ekspresów do kawy marki NIVONA. Regularnie wymieniany wkład filtra CLARIS pozwala na odkamienianie ekspresów marki Nivona tylko raz w roku.
Kod produktu: 4260083467015
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-01-08

Polecam filtr. Jest bardzo skuteczny i niezbędny, jeśli chcemy cieszyć się dobrą kawą z doskonale działającego expresu.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02

Bardzo polecam te filtry do ekspresów NIVONA- robią to co powinny :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Rzeszów
2018-10-31

Filtr wyłącza w ekspresie uporczywy monit o jego wymianę. Poza tym wzbudza nadzieję, że faktycznie poprawia jakość wody. Zakup - jak zwykle - przebiegł bez problemu.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Lisów
2018-07-30
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Bielsk Podlaski
2018-07-02
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2018-04-29
Posiadam ekspres Nivony i filtr jest oczywiście konieczny, dzięki temu nie muszę korzystać z Brity, bo niestety we Wrocławiu woda jest bardzo zakamieniona. Jednak mógłby być zdecydowanie tańszy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tomaszów Mazowiecki
2017-12-28
Zakupiony towar zgodny z oczekiwaniem, aczkolwiek kawa, którą dokupiłem do zamówienia - poezja (Zicafe)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-08-17
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2016-11-27
Nie drogo, regularna wymiana i kamień nie straszny ekspresowi. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sambor, Pruszcz Gdański
2016-07-03
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-06-09
Polecam zakupy w sklepie, szybko i profesjonalnie.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Witold, Zabrze
2016-04-19
Radzi sobie idealnie z bardzo twardą wodą, ale niestety wystarcza na krótko.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Polecam zakupy w sklepie Kawy włoskie. Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konin
2015-12-14
spełnia swoje zadanie korzystam tylko z oryginalnych. raz połasiłem się na zamiennik i niestety nie pasował.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kętrzyn
2015-09-06
Używam tych filtrów od 2 lat i nie mam do tej pory problemu z zakamienieniem ekspresu. Filtr nie tylko oczyszcza wodę ale także ją zmiękcza. Przez okres 2 lat ekspres odkamieniłem dwukrotnie ale tylko profilaktycznie (zgodnie z zaleceniem instrukcji)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Produkt niezbędny. Dostawa jak zwykle ekspresowa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2015-06-17
Filtr doskonale spełnia swoją rolę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Lublin
2015-05-20
Jak zawsze: , szybko i świetny produkt
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Jeżowe
2015-03-18
Filtr w porządku. Sklep odrazu realizuje zamówienie. Polecam współpracę ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2015-02-09
Filtr jak najbardziej OK. Towar ekspresowo wysłany i zgodny z opisem. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2014-12-28
Przeznaczenie filtra znane, towar zgodny z opisem, przesyłka super ekspresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-11-12
Nieodzowny do prawidłowego używania ekspresu Nivona. Wysyłka błyskawiczna - polecam wszystkim sklep Konesso!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2014-10-07
Produkt nieodzowny do mego wspaniałego ekspresu co skutkuje świetną kawą Eugenia Katowice
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, MIKOŁÓW
2014-10-01
Mam bardzo wapienną wodę. Filtr musi być markowy i wydajny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-09-11
Polecam zakup filtra aby przedłużyć okres bezproblemowego funkcjonowania ekspresu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2014-07-06
Po prostu pasuje do mojego expresu, jest ok.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, LUBIN
2014-05-12
Polecam zakupy w sklepie Kawy włoskie. Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2014-04-07
moim zdaniem zakup filtra jest niezbedny gdyz poprawia walory smaokowe wody ale rowniez dba o poprawne funkcjoowanie ekspresu Warto zaplacic i cieszyc sie dlugo dzialajacym ekspresem i pyszna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-03-14
Używamy do naszej Nivonki i dzięki temu odkamieniamy ją raz na przysłowiowy ruski rok, a nie co miesiąc. Obsługa zamówienia jak zwykle PERFEKCYJNA!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sanok
2014-02-11
Produkt warty polecenia. Dostawa jak zwykle ekspresowa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-11-12
Do najtanszych filtr na pewno sie nie zalicza, ale to raczej nie wina sklepu, tylko producenta ;) Z zakupem jak zwykle wszystko w najlepszym porzadku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2013-10-18
polecam zakup filtra, taka inwestycja przedłuża żywotność ekspresu więc jeśli jeszcze ktoś nie ma to polecam:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Całkowicie spełnia swoje zadanie, nawet radzi sobie z tak twardą wodą jaka jest we Wrocławiu. Szkoda że wystarcza tylko na dwa miesiące, ale skoro poprawia jakoś wody i kawy tym samym, a poza tym służy ekspresowi to warto.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ziemnice
2013-07-23
Transakcja prawie bezproblemowa. Miałem kłopot przy odbiorze w paczkomacie bo sklep podał stacjonarny nr telefonu a ja wpisywałem komórkowy który też podałem w rejestracji konta.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-07-18
Towar Dobrze Zapakowany i szybko przyszedł. Jedna wada zle działająca poczata polska
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2013-06-28
Zdecydowanie poprawia jakość wody a w konsekwencji kawy. Realizacja zamówienia w tempie KOSMICZNYM !!! Pełen profesjonalizm sklepu internetowego, polecam!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-06-27
B. dobry produkt, błyskawiczna dostawa, polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zawiercie
2013-06-03
Filtr poprawia jakość, a co za tym idzie smak wody. Myślę, że wpłynie również pozytywnie na sprawność ekspresu!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kraków
2012-04-02
dobry produkt w dobrej cenie, polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2012-03-12
warto zainwestować w ten filtr wydłuża żywotność ekspresu a co za tym idzie woda jest znacznie lepsza i kolejny plus kawa smaczniejsza
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel