Opinie o Filtr Brita Intenza do ekspresu Bosch / Siemens TZ70003

  • Filtr do ekspresu Bosch TZ70003 pasuje do ekspresów serii: TCA7... - TCC78..., TK7..., EQ7..., C77V60..., CV776oN, VeroProfessional. Oczyszcza ok. 50 litrów wody ( ok. 350 filiżanek wody), lub jest przydatny przez 2 miesiące.
Kod produktu: 4242003442340
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 148 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2022-09-05
bardzo dobry produkt odpowiada opisowi ,szybki czas doręczenia.miła obsługa sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Opole
2022-08-29
Dobry filtr, bo oryginalny. jeśli płacimy duże pieniądze za ekspres, to warto też zadbać o zakup filtra przedłużającego życie tego urządzenia. Polecam filtr . Polecam także zakupy w sklepie Konesso, bo nigdy się jeszcze nie zawiodłem ani na sklepie, ani na oferowanym towarze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-08-29
Nie ma to jak oryginał. Zawsze ich używam i przez to mogę się cieszyć niezawodnością swojego ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Daszewice
2022-08-18
PRODUKT ZGODNY Z OPISEM. SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA.POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Tarnowo Podgórne
2022-08-05
Oryginalny filtr, dobrze zapakowany, szybko wysyłany. Produkt jak to produkt wszystko sie zgadza, bardziej polecam sklep bo bylo wszystko szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, BACZYNA
2022-07-19
Bardzo dobry polecam, szybka dostawa i bezpieczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2022-07-14
Bardzo dobry filtr w przystępnej cenie, jakość Siemens gwarantowana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2022-07-14
Filtry Brita odpowiednie do ekspresu Siemensa .Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Rzeszów
2022-06-13
Bardzo dobre filtry do ekspresu Siemens. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2022-06-01
Oryginał. Działa bez zarzutu w przeciwieństwie do niektórych zamienników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rogowo
2022-05-10
Jak zawsze wszystko ok.Pelen profesjonalizm.Polecam zakupy w Konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-04-27
Idealny filtr do automatu w zabudowie Bosch. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, PORAŻ
2022-04-24
dobra cena, szybka przesyłka, oceniam na dobra piątkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Krynki
2022-04-21
produkt zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Rzeszów
2022-04-21
Oryginalny filtr do ekspresów do kawy. Szybka dostawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2022-04-11
bardzo szybka i profesjonalna dostawa, produkt profesjonalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, Gorzów Wielkopolski, LUBUSKIE
2022-03-24
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Oleśnica
2022-03-20
Polecam. Super sprzedawca,szybka wysylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gostyń
2022-03-19
Koniecznie do filtracji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Grodziec
2022-03-17
Produkt zgodny z opisem, godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świętoszowice
2022-03-15
spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Rzeszów
2022-03-14
Super filtr - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2022-03-11
Super filtr w przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Suchy Las
2022-03-10
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2022-03-08
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2022-03-04
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Baczyna
2022-03-03
bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Słupca
2022-02-28
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2022-02-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2022-02-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kroczewo
2022-02-18
Filtry oryginalne w niskiej bardzo cenie,nie jak oszuści z euro AGD 100zł sztuka. W konesso 100 zł 3 Sztuki, jest różnica (
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wieluń
2022-02-14
Super jakość dostawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Potok
2022-02-11
Szybka dostawa,mały gratisik, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Poznań
2022-02-09
Jestem zadowolona z zakupu filtrów do ekspresu. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i solidnie. Polecam zakupy w Firmie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Mierzyn
2022-02-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Białogard
2022-01-21
Wszystko pięknie i ładnie. Dora firma polecam i niech się to trzyma. Pozdrowienia dla obsługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zawiercie
2022-01-19
Polecam jestem zadowolony .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-01-16
Idealny do automatu w zabudowie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Istebna
2022-01-08
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z przebiegu transakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Baczyna
2022-01-07
Załatwione szybko, sprawnie i tanio.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogna, Milanówek
2021-12-31
polecam, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Czestochowa
2021-12-27
Pozytywnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Olsztyn
2021-12-17
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Warszawa
2021-12-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2021-11-18
Sprawdzona jakość. Nie ma szukać zamiennika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-11-17
Super jakość w przystępnej cenie. Jak zwykle polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wałbrzych
2021-11-13
Wysyłka szybko jak zawsze. Tanio i ładnie zapakowane. Często są rabaty co cieszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stęszew
2021-11-11
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wiśniew
2021-10-26
Wszytsko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dział, Bytów
2021-10-26
Wszystko ok. Działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stargard
2021-10-18
Sprawdzone działanie. Jest ok. Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Czestochowa
2021-10-09
Super obsługa , szybko i sprawnie jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-09-16
Filtr bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PARCZEW
2021-09-13
To filtr i spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2021-08-27
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krosno Odrzańskie
2021-08-27
Nie mam opinii, nie badam wody po filtrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2021-07-13
Polecam do ekspresu Siemens!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Grodziec
2021-07-08
Produkt skudeczny. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Węgrów
2021-07-05
Produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZDZISŁAW, MIRSK
2021-07-02
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-06-20
Bardzo dobry produkt w super przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2021-06-04
Idealny do ekspresu Bosch
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-05-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2021-05-02
OK Bez uwag !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Głogów
2021-05-02
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Opole
2021-05-02
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , 30-085
2021-04-18
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-04-17
Jak zwykle profesjonalny produkt w konkurencyjnej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Szczecin
2021-04-12
Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Lublin
2021-04-12
Produkt dotarl szybko beż problemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tarnowskie Góry
2021-03-18
Wszystko sprawnie i z miłą obsługą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Ostrow Wlkp
2021-03-15
Jest ok!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Tuszów Narodowy
2021-03-08
Zakupiony towar bardzo dobrej jakości, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Zgierz
2021-02-25
towar zgodny z zamówieniem. Szybko, konkretnie, bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydgoszcz
2021-02-15
Zamowionymprodukt ok, tylko nie bardzo wiem, czy jest rzeczywiście niezbędny. Wolę wlewać do pojemnika wodę już przefiltrowaną. Mam wrażenie, że na filtrze w pojemniku na wodę osadzają się jakieś brudy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-02-13
Filtr spełni oczekiwania każdego wymagającego użytkownia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Przeworsk
2021-02-08
Szybko sprawnie jestem zafowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2021-01-17
Towar zgodny z zamówieniem. Szybko dotarł. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Namysłów
2021-01-12
polecam błyskawiczna transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kocoń
2020-12-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Elbląg
2020-12-22
Zamówiony towar otrzymałam szybko nie mam zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świętoszowice
2020-12-21
spełnia swoją funkcje, nie muszę tak często odkamieniać ekspresu do kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2020-12-20
Bardzo dobry filtr w rewelacyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2020-11-28
Wszystko OK. Oryginalny filtr. Na zamiennikach ekspres się zacinał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kwidzyn
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kielce
2020-10-26
HAMUJE OSADZANIE SIĘ KAMIENIA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2020-10-22
Oryginalny produkt w promocyjnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2020-10-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świętoszowice
2020-10-09
Spełnia swoje zadanie, ekspres jest mniej zakamieniony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rawa Mazowiecka
2020-10-01
Bardzo dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-05-16
Bardzo szybka dostawa, filtr dobrze się trzyma w pojemniku na wodę (zdecydowanie lepiej niż zamienniki). Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pysznica
2020-04-10
Używałem ekspres jakiś czas bez filtra, po zainstalowaniu wyczuwalna różnica w smaku więc działa.Towar zabezpieczony,sprawny czyli klient zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2020-02-27
Produkt zgodny z opisem. Dobra jakość. Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobrze zapakowane. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Dębica
2019-12-10
To już moje kolejne zakupy,szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, KRAKÓW
2019-11-28
Filtr oryginalny. Taki jak w opisie. Bardzo szybka wysyłka. Towar świetnie zapakowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świętoszowice
2019-11-12
Filtr oryginalny, bardzo dobry. Realizacja zamówienia jak zwykle szybko i profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kolbuszowa Dolna
2019-10-12
Filtr Brita bardzo dobry do ekspresu Siemens, polecam sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2019-07-19
Filtr oryginalny, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dobra
2019-05-04
Wszystkie akcesoria, które kupiłam są w 100% sprawne i jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy co sie rzadko zdarza zdarza podczas zakupów internetowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2019-04-14
Polecam oryginalne filtry. Działa bez zarzutu i ma regulację twardości wody, czego brakuje zamiennikom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
oryginalny filtr polecam. Zamienniki nie są idealne. Sklep super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kielce
2017-05-07
Jak zawsze wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zbąszynek
2017-02-13
Miła i fachowa obsługa, profesjonalne doradztwo w wyborze produktów. Przesyłka dostarczona terminowo zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kiełczów
2017-01-24
Filtr oryginalny, sprawny, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
filtr ok jestem zadowolony z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kielce
2016-04-24
To mój kolejny zakup. Filtr stosuję w ekspresie SIEMENS. Trudno go dostać. W Waszym sklepie jest zawsze dostępny i w ekspresowym tempie jest dostarczany. Dziękuję i polecam. Jola, Kielce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, CELESTYNÓW
2016-03-26
Filtruje dobrze, od razu kawa lepiej smakuje.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-01-03
Filtr kupiłam w tym sklepie kolejny raz, trudno dostępny gdzie indziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-06-21
Yyy, działa :D. Filtruje, nic dodać nic ująć. Żebym odczuwał jakąś zmianę smaku to nie powiem, ale może mniej kamienia chociaż będzie - planuję poużywać conajmniej rok ;) (oczywiście zmeiniając co dwa miesiące :D)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kamienna Góra
2015-01-25
Towar jak w opisie,szybka dostawa,uczciwy sprzedawca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opoczno
2014-12-11
Szybka dostawa, profesjonalna pomoc w doborze akcesoriów do ekspresu. Filtr w 100% spełnia swoje zadanie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2014-12-03
Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2014-11-26
Dobry produkt. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2014-11-05
Sprawdzony produkt, Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-10-01
Super filtr, oryginalny, świetnie się sprawdza w moim BOSCH-u. Polecam produkt. Elzbieta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PAWŁOWICE
2014-08-24
błyskawiczna dostawa,filtr ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Koźmin Wielkopolski
2014-07-30
Filtr zakupiłem do ekspresu BOSCH. Byłem informowany o każdym etapie realizacji mojego zamówienia a przesyłka bardzo dobrze zapakowana i szybko dostarczona . Dziękuję i wszystkim polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Mysłowice
2014-07-17
-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-. M-E-G-A___P-O-Z-Y-T-Y-W .-*'`'*-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-., Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i bardzo sympatycznie!!! Towar zgodny z opisem!!!!SERDECZNIE POLECAM I ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY Z TYM SPRZEDAWCĄ Gorąco pozdrawiam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2014-04-29
filtr oczywiście taki jak trzeba w dobrej cenie i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2014-04-24
filtr ok, sklep jak zwykle - expressowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Maków Mazowiecki
2014-03-16
filtry oryginalne szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Gdynia
2014-02-19
Bardzo dobry produkt. Szybka przesyłka. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Nowe Mmiasto Lubawskie
2014-02-06
Polecam. Szybka realizacja . Towar taki jak trzeba.Jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bydgoszcz
2014-02-05
do mojego simensa idealny, oferta jak do tej pory najtańsza jaką znalazłam w internecie Towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem Dostawa szybka, bez komplikacji polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Goleniów
2014-01-31
Filtr zakupiłam do ekspresu BOSCH. Przed zakupem zadałam sprzedającemu pytania ,na które dostałam w dniu następnym odpowiedzi. Byłam informowana o każdym etapie realizacji mojego zamówienia a przesyłka bardzo dobrze zapakowana i szybko dostarczona . Dziękuję i wszystkim polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pobiedziska
2014-01-31
Już trzy razy korzystałam z zakupu na stronie "kawywłoskie.pl". Jestem bardzo zadowolona. Dwa razy kupiłam kawę ziarnistą do ekspresu -super kawa Lavazza Qualita Oro, La Brasiliana Marfisto. Teraz kupiłam filtry do ekspresu Boscha. Super szybka przesyłka! Za transport zapłaciłam zgromadzonymi punktami na moim koncie. Firma -profesjonalizm w 100%. Dziękuję, Ewa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-01-23
Bardzo szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem, filtr oryginalny, sprawdza się w moim BOSCH-u. Jestem zadowolona z zakupu a kupowałam już trzeci. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radoslaw, Mrągowo
2014-01-14
Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bielsko-Biała
2013-12-05
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Już drugi raz zamawiam ten filtr i jestem z tego faktu bardzo zadowolony. Ekspres z tym filtrem spisuje sie wspaniale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kwaczała
2013-11-21
Bardzo dobry produkt. Szybka przesyłka. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Dolaszewo
2013-11-20
Bardzo szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem ,jestem zadowolona z zakupu.POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdynia
2013-11-19
Zakupiłam filtr do ekspresu do kawy - to była moja pierwsza transakcja w tym sklepie. Bardzo pozytywne odczucia wynikające z szybkiej realizacji zamówienia oraz towaru zgodnego z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, PSZCZÓŁKI
2013-10-22
szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Nowa Sól
2013-10-07
Super filtr, oryginalny, świetnie się sprawdza w moim BOSCH-u
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2013-09-03
Rewelacyjny kontakt, nieprawdopodobny profesjonalizm, niespotykanie ostatnio wysoka jakoś! :) wszystko super. Należy podkreślić sprawną i szybką realizację zamówienia. Zamówiony sprzęt oczywiście bez zarzutów. Przykładna firma:) Dziękuję. Tomek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Dębica
2013-08-03
profesjonalna obsługa. Filtr działa bez zarzutu gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Radom
2013-08-02
Jestem zadowolona- przesłany filtr zgodnie z zamówieniem . Przesyłka super ekspresowa,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gliwice
2013-07-25
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Tryszczyn
2013-07-10
Filtr trudny do znalezienia w tak szybkiej opcji dostawy jak u Was. Szybka wysyłka i solidne opakowanie paczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Opole
2013-07-05
Towar zgodny z zamówieniem, ekspresowa dostawa, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2013-06-14
Filtr jak filtr, pasuje, filtruje, jest OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ostrów Wlkp. II
2013-06-11
szybka dostawa dobra cena filtr taki jak trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, Warszawa
2013-06-10
Atrakcyjna cena + towar zgodny z opisem + super szybka przesyłka = pełna satysfakcja ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2013-05-17
Towar zgodny z zamówieniem. Jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Stryszów
2013-04-04
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2012-10-01
Jestem zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Komorów
2012-09-13
Otrzymany filtr - to jest dokładnie to co zamawiałem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Jutrosin
2012-07-08
Doskonały Filtr,bardzo długo utrzymuję wodę w doskonałym stanie bez konieczności użycia tabletek odkamieniających.Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel