Opinie o Tabletki czyszczące Bosch / Siemens 311940 - 10szt

  • Tabletki czyszczące BOSCH nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki BOSCH. Niezbędny detergent, który po wprowadzeniu rozpuszcza olejki kawowe (osad) znajdujące się na ściankach układu oraz modułu zaparzającego. Opakowanie: 10szt
Kod produktu: 4242005126538
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 71 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stanowice K. Oławy
2021-01-12
Tabletki te stosuję od ponad 6 lat. Działają skutecznie - ekspres mam ten sam od 6 lat i ciągle jestem zadowolony. Polecam spokojnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, OLECKO
2021-01-05
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gołdap
2020-12-31
Bardzo dobry produkt od lat kupuję do czyszczenia ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Skomielna Czarna
2020-12-28
Towar super. Szybka obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zoral, Mirosławice
2020-12-15
Szybko sprawnie załatwiona transakcja. Produkt dobrej jakości. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdynia
2020-11-22
Jestem zadowolony z produktu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mielec
2020-10-22
Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świętoszowice
2020-10-09
doskonale czyszczą skspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wodzislaw Śląski
2020-10-08
Towar pełnowartościowy.Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Mrągowo
2020-09-22
Towar pierwsza klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZYGMUNT, ZDUNSKA WOLA
2020-08-20
Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, Reguły
2020-06-22
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Bydgoszcz
2019-09-09
brak zastrzeżeń polecam do ekspresów boscha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISLAW, LODZ
2019-08-05
Znakomity środek do czyszczenia ekspresów do kawy - oryginalne tabletki zawsze spełniają swoje zadania. Dzięki regularnym zakupom w konesso pl. nie muszę się martwić o swój sprzęt do parzenia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2019-05-06
Super. Tylko ich używam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bugaj
2018-11-19
tanie i dobre tabletki , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rzeszów
2018-11-15
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2018-06-15
Najlepszy sklep z kawą ever!!! :) obsługa fachowa i dostawa zawsze na drugi dzień. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Skierniewice
2017-08-13
Towar szybko i na czas zgodny z opisem. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Świetne tabletki- bardzo dobrze czyszczą ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
jest to oryginalny produkt - najlepszy do ekspresów Siemensa Boscha. nie mamy żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2017-01-09
Pasują też do Krupsa, a są tańsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2016-12-06
Korzystam z tych tabletek od dłuższego czasu do czyszczenia Siemensa,sprawdzają się bardzo dobrze.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
Tabletki bardzo dobre. Mój expres działa tak jak powinien, a ja mogę cieszyć się swoim ulubionym cappuccino. Bardzo polecam ! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2016-02-22
świetne tabletki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chojnice
2016-01-13
Używam od tabletki BOSCH jakiegoś czasu, są dobre polecam. Dostawa szybka. Można korzystać z zakupów w tym sklepie. Jolanta, Chojnice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2016-01-13
Szybka dostawa i tabletki dobrze się sprawdzają w czyszczeniu. pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2016-01-05
Pełen profesjonalizm .Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2015-11-23
Towar najwyższej jakości, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2015-06-28
Produkt godny polecenia. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PAWŁOWICE
2015-05-12
super sklep,błyskawiczna dostawa,towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2015-04-23
Tabletki w bardzo dobrej cenie,działają jak należy.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rawicz
2015-02-17
dobry towar w dobrej cenie. Szybka, profesjonalna obsług. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-02-07
Zgodnie z zaleceniami producenta, używam tabletek czyszczących do ekspresu Bosch. Tabletki oryginalne, obsługa super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kamienna Góra
2015-01-25
Tabletki w dobrej cenie,szybka dostawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Tychy
2015-01-17
Dobre tabletki w dobrej cenie, Opakowanie starcza na ok rok czasu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opoczno
2014-12-11
Towar bardzo dobry. Tabletki spełniają swoją rolę w 100%, używam ich od 2 lat. Moim zdaniem najlepszy produkt tego typu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2014-11-05
Sprawdzony produkt, Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-09-24
Doskonałe działanie, jak się skończą to kupię następne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2014-09-05
Wszystko w najlepszym porządku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pawłowiczki
2014-07-30
Szybka dostawa i tabletki dobrze się sprawdzają w czyszczeniu expresu :) Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Skierniewice
2014-04-25
Wszystko zgodnie z planem:)) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Opole
2014-04-23
Tabletki zakupiłam do ekspresu BOSCH TASSIMO. Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu, jak i realizacji zamówienia. Bardzo szybka realizacja zamówienia, ekspresowa wysyłka. Tabletki również bardzo dobre. Jak najbardziej POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RADOSŁAW, BIAŁYSTOK
2014-02-07
tabletki ok, sprzedawca rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Goleniów
2014-01-31
Tabletki zakupiłam do ekspresu BOSCH. Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu jak i realizacji zamówienia. Byłam informowana o każdym etapie realizacji zamówienia a przesyłka bardzo dobrze zapakowana i szybko dostarczona . GORĄCO POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Brzeg Dolny
2014-01-29
towar zgodny z zamówieniem, przesyłka błyskawiczna-dziekuję,polecam i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Świecie
2014-01-03
Towar super. Bardzo szybka dostawa. POLECAM!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Tarnobrzeg
2013-12-21
Wszystko,szybko solidnie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roksana, Warszawa
2013-12-12
Tabletki zgodne z opisem, bardzo dobre do ekspresu Bosh. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Witaszyce
2013-12-11
Tabletki super! Oryginalne i w dobrej cenie, już wypróbowane na moim ekspresie Bosch Benvenuto. Polecam jak najbardziej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rymanów
2013-11-28
towar zgodny z opisem! transakcja przebiegła pomyślnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-11-27
Tabletki czyszczące SUPER. Używam je do mojego ekspresu SIEMENS i jestem bardzo zadowolona. Sklep WZOROWY pod każdym względem. Gorąco POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Nowa Sól
2013-10-16
Świetny produkt. Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zduńska Wola
2013-10-14
Tabletki jak i firma bez zastrzeżeń. Szybko i profesjonalnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Nowa Sól
2013-10-07
Super tabletki, w moim BOSCH-u sprawdziły się rewelacyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jawor
2013-09-27
Tabletki rewelacją polecam sklep. Przesyłka blyskawiczna dziękuje i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wołomin
2013-07-08
Szybka realizacja zamówienia .Towar zgodny z opisem!!! polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-05-17
Sprzedawca godny polecenia. Szybka i fachowa obsługa. Towar spełnił moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Stryszów
2013-04-04
Rewelacyjny produkt. Bardzo dobrze się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2013-02-22
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanka, Choszczno
2012-11-28
Używam od roku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lubiewo
2012-11-24
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2012-10-29
Towar oryginalny, bardzo szybka dostawa, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2012-10-15
Tabletki bardzo dobrej jakości, oryginalne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Komorów
2012-09-13
Towar dokładnie taki jak zamawiałem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrocław
2012-08-09
Tabletki znam i polecam,super szybka wysyłka całego zamawianego towaru,dostawca godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kłodawa
2012-07-23
Tabletki sprawdzone od dłuższego czasu, jednakże bardzo miło zaskoczyła mnie ekspresowa realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Jutrosin
2012-07-08
Oczywiście polecam bez żadnych zastrzeżeń!Doskonale czyszczą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KATOWICE
2012-02-13
Tabletki bez zastrzeżeń. Towar oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2012-02-11
Tabletki pierwsza klasa. Mają ten sam numer co oryginalne kupione z moim ekspresem Siemens TK58001. Tabletki oryginale. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel