Opinie o Tabletki czyszczące Bosch / Siemens 310575 - 10szt

  • Tabletki czyszczące BOSCH nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki BOSCH. Niezbędny detergent, który po wprowadzeniu rozpuszcza olejki kawowe (osad) znajdujące się na ściankach układu oraz modułu zaparzającego. Opakowanie: 10szt
Kod produktu: 4242005126545
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 129 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Daszewice
2022-08-18
PRODUKT ZGODNY Z OPISEM. SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA.POLECAM EKSPRESOWA DOSTAWA.DOBRA CENA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2022-07-14
Tabletki super. Używam ich do mojego expresu od dawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PHU Bial-Płyt, Białystok
2022-06-14
super realizacja. Tabletki ok. Sprzedawca godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gilowice
2022-05-15
Skutecznie, sprawnie... ekspres i właściciel zadowoleni:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-04-27
Idealne tabletki do automatu w zabudowie firmy Bosch.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Rzeszów
2022-04-21
Dobra jakość- tabletki czyszczące do Siemens. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koczargi Stare
2022-03-23
Sprawdzają się. Ekspres z wieloletnim przebiegem i nadal sprawny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gostyń
2022-03-19
Koniecznie do czyszczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Grodziec
2022-03-17
Produkt zgodny z opisem, godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świętoszowice
2022-03-15
jestem zadowolona, bardzo dobre tabletki czyszczace
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2022-03-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jastrowie
2022-03-01
szybko i żetelnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIECZYSLAW, Poznań
2022-02-23
Super tabletki lecz cena trochę za wysoka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-02-11
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Głubczyce
2022-02-08
towar super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Myszków
2022-01-23
Jestem zadowolona z produktu. Przesyłka ekspresowo dotarła do mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Leżajsk
2022-01-03
Czyszczę dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Łódź
2021-12-28
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Toruń
2021-12-27
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-12-10
Zawsze tu kupuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Olsztyn
2021-12-06
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Rozwadza
2021-11-20
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zbrosławice
2021-11-19
super kontakt i podstawka w prezencie pod filiżankę :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zakopane
2021-11-18
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wałbrzych
2021-11-13
Wysyłka szybko jak zawsze. Tanio i ładnie zapakowane. Często są rabaty co cieszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Grabina
2021-10-31
Tabletki czyszczące w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Wilkowice
2021-10-14
Dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bieruń
2021-09-21
Szybka dostawa.Towar Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, KRASIEJÓW
2021-09-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdynia
2021-09-17
Polecam. Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kozy
2021-09-14
Jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Domaszowice
2021-09-11
tych tabletek od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Świdwin
2021-08-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-08-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Łask
2021-08-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-07-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Grodziec
2021-07-08
Bardzo dobry produkt. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Węgrów
2021-07-05
Produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Wieruszów
2021-07-02
Super produkty polecam, używam od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Jaworze
2021-06-24
Zarówno towar jak i obsługa dostawy bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Ząbki
2021-06-19
Super szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romek, Głubczyce
2021-06-02
gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gdynia
2021-05-24
nie zawiodłem się.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, ELBLAG
2021-05-17
Wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Opole
2021-05-02
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-04-25
Ekspresowo polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bieruń
2021-04-24
Towatr oK. Są zybka dostawa. Pol
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gliwice
2021-04-22
Towar zgodny ze specyfikacja producenta ekspresu i moimi oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Jasło
2021-04-19
Są dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tarnobrzeg
2021-04-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gniezno
2021-04-09
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wieluń
2021-04-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok 15-689
2021-03-21
Towar dotarł w terminie, bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydgoszcz
2021-02-15
Łatwe w użyciu, wystarczy na dość długo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Katowice
2021-02-11
Oryginalne tabletki oczyszczające,sprawdzone ,od lat je kupuję,polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, Ząbkowice Śląskie
2021-01-30
Jestem zadowolony,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Rabka-Zdrój
2021-01-22
Sprawdzony Produkt dosyć drogi ale skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Chorzów
2021-01-22
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stanowice K. Oławy
2021-01-12
Tabletki te stosuję od ponad 6 lat. Działają skutecznie - ekspres mam ten sam od 6 lat i ciągle jestem zadowolony. Polecam spokojnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, OLECKO
2021-01-05
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gołdap
2020-12-31
Bardzo dobry produkt od lat kupuję do czyszczenia ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Skomielna Czarna
2020-12-28
Towar super. Szybka obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zoral, Mirosławice
2020-12-15
Szybko sprawnie załatwiona transakcja. Produkt dobrej jakości. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdynia
2020-11-22
Jestem zadowolony z produktu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mielec
2020-10-22
Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świętoszowice
2020-10-09
doskonale czyszczą skspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wodzislaw Śląski
2020-10-08
Towar pełnowartościowy.Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Mrągowo
2020-09-22
Towar pierwsza klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZYGMUNT, ZDUNSKA WOLA
2020-08-20
Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, Reguły
2020-06-22
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Bydgoszcz
2019-09-09
brak zastrzeżeń polecam do ekspresów boscha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISLAW, LODZ
2019-08-05
Znakomity środek do czyszczenia ekspresów do kawy - oryginalne tabletki zawsze spełniają swoje zadania. Dzięki regularnym zakupom w konesso pl. nie muszę się martwić o swój sprzęt do parzenia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2019-05-06
Super. Tylko ich używam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bugaj
2018-11-19
tanie i dobre tabletki , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rzeszów
2018-11-15
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2018-06-15
Najlepszy sklep z kawą ever!!! :) obsługa fachowa i dostawa zawsze na drugi dzień. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Skierniewice
2017-08-13
Towar szybko i na czas zgodny z opisem. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Świetne tabletki- bardzo dobrze czyszczą ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2017-02-13
jest to oryginalny produkt - najlepszy do ekspresów Siemensa Boscha. nie mamy żadnych zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2017-01-09
Pasują też do Krupsa, a są tańsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2016-12-06
Korzystam z tych tabletek od dłuższego czasu do czyszczenia Siemensa,sprawdzają się bardzo dobrze.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
Tabletki bardzo dobre. Mój expres działa tak jak powinien, a ja mogę cieszyć się swoim ulubionym cappuccino. Bardzo polecam ! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2016-02-22
świetne tabletki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chojnice
2016-01-13
Używam od tabletki BOSCH jakiegoś czasu, są dobre polecam. Dostawa szybka. Można korzystać z zakupów w tym sklepie. Jolanta, Chojnice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2016-01-13
Szybka dostawa i tabletki dobrze się sprawdzają w czyszczeniu. pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2016-01-05
Pełen profesjonalizm .Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2015-11-23
Towar najwyższej jakości, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2015-06-28
Produkt godny polecenia. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PAWŁOWICE
2015-05-12
super sklep,błyskawiczna dostawa,towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2015-04-23
Tabletki w bardzo dobrej cenie,działają jak należy.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rawicz
2015-02-17
dobry towar w dobrej cenie. Szybka, profesjonalna obsług. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-02-07
Zgodnie z zaleceniami producenta, używam tabletek czyszczących do ekspresu Bosch. Tabletki oryginalne, obsługa super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kamienna Góra
2015-01-25
Tabletki w dobrej cenie,szybka dostawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Tychy
2015-01-17
Dobre tabletki w dobrej cenie, Opakowanie starcza na ok rok czasu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opoczno
2014-12-11
Towar bardzo dobry. Tabletki spełniają swoją rolę w 100%, używam ich od 2 lat. Moim zdaniem najlepszy produkt tego typu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2014-11-05
Sprawdzony produkt, Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-09-24
Doskonałe działanie, jak się skończą to kupię następne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2014-09-05
Wszystko w najlepszym porządku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pawłowiczki
2014-07-30
Szybka dostawa i tabletki dobrze się sprawdzają w czyszczeniu expresu :) Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Skierniewice
2014-04-25
Wszystko zgodnie z planem:)) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Opole
2014-04-23
Tabletki zakupiłam do ekspresu BOSCH TASSIMO. Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu, jak i realizacji zamówienia. Bardzo szybka realizacja zamówienia, ekspresowa wysyłka. Tabletki również bardzo dobre. Jak najbardziej POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RADOSŁAW, BIAŁYSTOK
2014-02-07
tabletki ok, sprzedawca rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Goleniów
2014-01-31
Tabletki zakupiłam do ekspresu BOSCH. Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu jak i realizacji zamówienia. Byłam informowana o każdym etapie realizacji zamówienia a przesyłka bardzo dobrze zapakowana i szybko dostarczona . GORĄCO POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Brzeg Dolny
2014-01-29
towar zgodny z zamówieniem, przesyłka błyskawiczna-dziekuję,polecam i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Świecie
2014-01-03
Towar super. Bardzo szybka dostawa. POLECAM!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Tarnobrzeg
2013-12-21
Wszystko,szybko solidnie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roksana, Warszawa
2013-12-12
Tabletki zgodne z opisem, bardzo dobre do ekspresu Bosh. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Witaszyce
2013-12-11
Tabletki super! Oryginalne i w dobrej cenie, już wypróbowane na moim ekspresie Bosch Benvenuto. Polecam jak najbardziej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rymanów
2013-11-28
towar zgodny z opisem! transakcja przebiegła pomyślnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-11-27
Tabletki czyszczące SUPER. Używam je do mojego ekspresu SIEMENS i jestem bardzo zadowolona. Sklep WZOROWY pod każdym względem. Gorąco POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Nowa Sól
2013-10-16
Świetny produkt. Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zduńska Wola
2013-10-14
Tabletki jak i firma bez zastrzeżeń. Szybko i profesjonalnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Nowa Sól
2013-10-07
Super tabletki, w moim BOSCH-u sprawdziły się rewelacyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jawor
2013-09-27
Tabletki rewelacją polecam sklep. Przesyłka blyskawiczna dziękuje i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wołomin
2013-07-08
Szybka realizacja zamówienia .Towar zgodny z opisem!!! polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2013-05-17
Sprzedawca godny polecenia. Szybka i fachowa obsługa. Towar spełnił moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Stryszów
2013-04-04
Rewelacyjny produkt. Bardzo dobrze się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2013-02-22
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanka, Choszczno
2012-11-28
Używam od roku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lubiewo
2012-11-24
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2012-10-29
Towar oryginalny, bardzo szybka dostawa, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2012-10-15
Tabletki bardzo dobrej jakości, oryginalne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Komorów
2012-09-13
Towar dokładnie taki jak zamawiałem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrocław
2012-08-09
Tabletki znam i polecam,super szybka wysyłka całego zamawianego towaru,dostawca godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kłodawa
2012-07-23
Tabletki sprawdzone od dłuższego czasu, jednakże bardzo miło zaskoczyła mnie ekspresowa realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Jutrosin
2012-07-08
Oczywiście polecam bez żadnych zastrzeżeń!Doskonale czyszczą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KATOWICE
2012-02-13
Tabletki bez zastrzeżeń. Towar oryginalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2012-02-11
Tabletki pierwsza klasa. Mają ten sam numer co oryginalne kupione z moim ekspresem Siemens TK58001. Tabletki oryginale. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel