Opinie o Tabletki odkamieniające Bosch / Siemens 311864 - 6szt

  • Tabletki odkamieniające BOSCH nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki BOSCH. Kamień jest największym wrogiem wszystkich urządzeń gospodarstwa domowego, które wykorzystują wodę z kranu. Opakowanie: 6szt
Kod produktu: 4242001235159
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 135 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Prudnik
2021-11-20
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Zbrosławice
2021-11-19
super produkt i sprzedawca :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wałbrzych
2021-11-13
Wysyłka szybko jak zawsze. Tanio i ładnie zapakowane. Często są rabaty co cieszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-11-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Czarne
2021-10-24
produkt spełnia moje oczekiwania. polecM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Wilkowice
2021-10-14
Bardzo dobry zakup.Tabletki działają ze 100% skutecznością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, ZYWOCICE
2021-10-04
towar otrzymałam zgodnie z zamowieniem szybko .jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kędzierzyn-Koźle
2021-09-27
Wszystko super, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bieruń
2021-09-21
Szybka dostawa. Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Milicz
2021-09-17
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, OLECKO
2021-09-17
sklep super godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cioseki@poczta.onet.pl, Wrocław
2021-09-17
Okej fajna cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdynia
2021-09-17
Polecam. Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Latchorzew
2021-09-14
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Domaszowice
2021-09-11
Dopiero pierwszy raz używałem tych tabletek przed tygodniem. W/g specyfikacji nadają się do mojego ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chyby
2021-08-19
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Łask
2021-08-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kętrzyn
2021-07-29
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sieroszewice
2021-07-22
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Opole
2021-07-17
Szybka realizacja zamówienia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Istebna
2021-07-17
Tabletki sprawdzają się. Warto kupić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Rogoźno
2021-07-15
Skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Grodziec
2021-07-08
Korzystam z tych tbletek odkamieniajacych już kilka lat. Jestem bardzo zadowolony z ich działania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Lisia Góra
2021-07-05
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Węgrów
2021-07-05
Produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Leżajsk
2021-06-14
Polecam jestem zadowolona z zakupów, wszystko sprawnie, szybko i towar z godny z opisem .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Tończa
2021-06-13
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-05-31
wszystko super. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Biskupiec
2021-05-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-05-24
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gdynia
2021-05-24
tabletki kupuję już któryś raz z kolei są super. polecam ten produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, ELBLAG
2021-05-17
Towar sprawdzony.Działa.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2021-05-02
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Opole
2021-05-02
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZBIGNIEW, STALOWA WOLA
2021-04-26
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Sędziszów
2021-04-11
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gniezno
2021-04-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Zaręby Kościelne
2021-04-06
produkt dobrze odkamienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żory
2021-04-06
Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szydłowo
2021-04-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Biskupiec
2021-03-29
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Grybów
2021-03-28
Spełniają swoje zadanie bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok 15-689
2021-03-21
Zamówienie zrealizowane w terminie, towar w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-03-15
Towar zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zakopane
2021-02-13
Super sklep , pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Równe
2021-02-08
Jak zawsze szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Lublin
2021-01-31
Rewelacyjny sklep! Ekspresowa obsługa! Na pewno będę korzystać. Zakupy u Was to prawdziwa przyjemność! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, Ząbkowice Śląskie
2021-01-30
Jestem zadowolony, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Elbląg
2021-01-22
Sprawdzają się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdynia
2021-01-17
Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Koszalin
2021-01-11
Dobrze działają, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Nowy Targ
2021-01-11
towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Zgorzelec
2021-01-07
Szybko, sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, OLECKO
2021-01-05
produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gołdap
2020-12-31
Bardzo dobry produkt od lat kupuje do czyszczenia ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Skomielna Czarna
2020-12-28
Korzystam zawsze z usług Konesso. Zamawiam i mam do dwóch dni towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Łódź
2020-12-22
towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Przesyłka szybka i sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Oława
2020-11-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mielec
2020-10-22
Tabletki, jak zawsze, super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2020-10-19
Ok polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rawa Mazowiecka
2020-10-01
,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Opole
2020-09-27
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Złotów
2020-09-26
Polecam , bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Grybów
2020-09-17
Jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZYGMUNT, ZDUNSKA WOLA
2020-08-20
Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pysznica
2020-04-10
Kupiony dla mojego Siemensa, kostki całe ,nie uszkodzone. Ładnie musują :) czyli działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tarnowskie Góry
2020-02-24
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zakopane
2020-01-12
Produkt odpowiedni do mojego urządzenia . Wszystko na 5 +. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Bydgoszcz
2019-09-09
wszystko super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Grybów
2018-12-01
Towar najwyższej jakości,bardzo szybka wysyłka,pełen profesjonalizm.Gorąco polecam sklep konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2018-06-15
Najlepszy sklep z kawą ever!!! :) obsługa fachowa i dostawa na zawsze na drugi dzień. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Brzeg
2018-02-23
Kupując ekspres do kawy, nie wiedziałam, że trzeba od razu kupić tabletki odkamieniające. Kupiłam tylko czyszczące, a to nie wystarcza do przeprowadzenia programu czyszczącego w ekspresie automatycznym. Polecam, kawa smakuje o niebo lepiej, a i o sprzęt trzeba dbać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Regulice
2017-06-10
kupuję ten produkt regularnie w tym sklepie i wszystko jest bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-04-18
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Ślesin
2016-12-31
Transakcja wzorowa, produkt zgodny z opisem, Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pobiedziska
2016-10-03
tabletki odkamieniające używam stale do mojego ekspresu Bocha, który działa bez zarzutu już 4 lata!!. Polecam wszystkim znajomym, bardzo szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
Tabletki bardzo dobre. Mój expres działa tak jak powinien, a ja mogę cieszyć się swoim ulubionym cappuccino. Bardzo polecam ! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2016-01-05
Pełen profesjonalizm .Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2015-11-23
Towar najwyższej jakości, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Poznań
2015-06-03
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PAWŁOWICE
2015-05-12
super sklep,błyskawiczna dostawa,towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2015-03-24
Towar zgodny z opisem. Nasz ekspres wreszcie pracuje bez zastrzeżeń. Wysyłka błyskawiczna. Zamówienie złożyłam pod koniec pracy a zanim przeczytałam poranną pocztę paczka była na miejscu. SUPER. Naprawdę polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rawicz
2015-02-17
Dobry towar w dobrej cenie. Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-02-07
Dobre i skuteczne tabletki odkamieniające. Mam bardzo twardą wodę, ale tabletki "dają radę". Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2015-02-04
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Tychy
2015-01-17
Tabletki godne polecenia, w przystępnej cenie. Opakowanie starcza na około rok czasu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opoczno
2014-12-11
Towar bardzo dobry. Tabletki spełniają swoją rolę w 100%, używam ich od 2 lat. Moim zdaniem najlepszy produkt tego typu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2014-11-26
Dobry produkt. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, Rusiec
2014-11-19
Obsługa sklepu profesjonalna, szybko, płynnie i skutecznie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2014-11-05
Sprawdzony produkt, Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-09-19
Działanie tabletek skuteczne. Polecam sklep za szybkość realizacji zamówień!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2014-09-05
Wszystko w najlepszym porządku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefania, Międzyrzecz
2014-08-27
Opinia o produkcie jest jak najbardziej pozytywna. Ekspres pracuje bez zastrzeżeń, kawusia jest smakowita. Polecam zakupy w Waszym sklepie. Kontakt telefoniczny z obsługą sklepu bardzo przyjemny. Rozmowa na wysokim poziomie otrzymane wiadomości na nurtujący mnie temat wiarygodne. Z poważaniem Stefania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, URLE
2014-07-21
Jakość zamówionego produktu jest na wysokim poziomie.Obsługa rewelacyjna, przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam. Wiesława, Łochów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-05-22
Sklep na medal. Zamówienie zrealizowano szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, DANKOWICE
2014-05-16
Tabletki super.Szybka obsluga.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Działdowo
2014-05-15
Bardzo szybka i miła obsługa, towar zgodny z opisem. 6+Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Skierniewice
2014-04-25
Wszystko zgodnie z planem:) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Wolibórz
2014-03-21
Produkt zgodny z zamówieniem i opisem, szybko i sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-03-10
Towar zgodny z opisem. Transakcja i dostarczenie jak zwykle szybko i pomyślnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RADOSŁAW, BIAŁYSTOK
2014-02-07
towar ok, super sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Nałęczów
2014-01-27
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Świecie
2014-01-03
Towar super.Bardzo szybka dostawa. POLECAM!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Witaszyce
2013-12-11
Oryginalny, dobry produkt w przyzwoitej cenie. Miła obsługa i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rymanów
2013-11-28
towar zgodny z opisem! transakcja przebiegła pomyślnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-11-27
Tabletki odkamieniające SUPER. Używam je do mojego ekspresu SIEMENS i jestem bardzo zadowolona. Sklep WZOROWY pod każdym względem. Gorąco POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Nowa Sól
2013-10-16
Obsługa szybka i profesjonalna. Niestety Poczta Polska się nie spisała, gdybym nie miała n-ru przesyłki ze sklepu czekałabym wieczność, bo paczkę uszkodzono podczas transportu, zatrzymano na poczcie, a awizo nigdzie nie zostawiono ... Ale dla sklepu 5/5 :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Łódź
2013-09-10
Kolejny raz zamówiłam tabletki odkamieniające i otrzymałam je w tempie natychmiastowym, na dodatek ze zwrotem kilku złotych, które chyba nieopatrznie nadpłaciłam.Polecam tego sprzedawcę wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Nowa Sól
2013-09-09
Oryginalne tabletki, godne polecenia, niewiarygodnie szybka dostawa ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mława
2013-08-15
Obsługa bardzo dobra - szybko a tabletki rewelacyjne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Radom
2013-07-31
Szybki kontakt i realizacja. Tabletki wyglądają na bardzo skuteczne. Polecam kontakty. Jerzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wołomin
2013-07-08
Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą i błyskawiczna realizacja zamówienia Tabletki oryginalne i świetne do ekspresu Bosch Polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-05-17
Jestem zadowolony z produktu. Tabletki świetnie nadają się do czyszczenia ekspresu Bosch VeroCafe LattePro. Polecam sprzedawce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Tychy
2013-05-06
Jakość produktu bez zarzutów. Obsługa rewelacyjna, a przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oleśnica
2013-04-10
Tabletki bardzo dobre, fachowa i szybka obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Stryszów
2013-04-04
Towar zgodny z opisem. Sprawdza się doskonale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Trzcińsko-Zdrój
2013-04-02
Towar zgodny z opisem, transakcja szybka i sprawnie przebiegła, super sprzedawca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Piekary Śląskie
2013-02-28
Produkt dobry,sprzedawca słowny, transakcja szybka i udana.Polecam innym kupującym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2013-01-11
Zamówiłam tabletki czyszczące i odkamieniające do Boscha. Obsługa rewelacyjna-dobrze zapakowany towar, tabletki oryginalne. A dostawa dosłownie lotnicza, na drugi dzień.Polecam i produkty i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanka, Choszczno
2012-11-28
Posiadam ekspres Simens od roku i od tego czasu używam te tabletki. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lubiewo
2012-11-24
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2012-10-29
Tabletki oryginał, expres działa, bardzo szybka dostawa, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Kołobrzeg
2012-10-07
Świetny produkt, expres działa, bardzo szybka dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2012-10-05
towar zgodny z opisem transakcja szybko i sprawnie super sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Roźwienica
2012-09-17
Tabletki o odkamieniacz rewelacja. Rewelacyjna obsługa. Terminowa dostawa i sposób obsługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Komorów
2012-09-13
Towar dokładnie taki jak zamawiałem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Brzesko
2012-08-20
Tabletki sprawdziły się w stu procentach .Expres działa bez zarzutu.Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrocław
2012-08-09
Kolejny raz kupiłam te tabletki,ekspres po czyszczeniu nimi działa bezproblemowo,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Jutrosin
2012-07-08
Również ich używam i są bardzo dobre!Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, SĘPÓLNO KRAJ.
2012-05-07
tabletki bardzo dobrze usuwają kamień z ekspresu. polecam. bardzo szybka dostawa. Teresa. Sępólno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Mysłowice
2012-05-03
Bardzo dobry produkt.Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2012-03-05
Tabletki Bosch - bardzo dobry produkt do szybkiego pozbycia się kamienia z ekspresu. Pozostawiają urządzenie czyste na długi czas i zapobiegają szybkiemu tworzeniu się kamienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rumia
2012-02-21
Tabletki pierwsza klasa. Mój expres działa dalej bez zarzutów,a ja mogę się cieszyć ulubioną kawą .Tabletki oryginale. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2012-02-11
Tabletki pierwsza klasa. Mają ten sam numer co oryginalne kupione z moim ekspresem Siemens TK58001. Tabletki oryginale. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel