Opinie o Tabletki odkamieniające Bosch / Siemens 310967 - 6szt

Tabletki odkamieniające Bosch / Siemens 310967 - 6szt - opinie w konesso.pl
  • Tabletki odkamieniające BOSCH nadają się do wszystkich modeli ekspresów automatycznych marki BOSCH. Kamień jest największym wrogiem wszystkich urządzeń gospodarstwa domowego, które wykorzystują wodę z kranu. Opakowanie: 6szt
Kod produktu: 4242001235159
Producent: BOSCH

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 66Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Grybów
2018-12-01

Towar najwyższej jakości,bardzo szybka wysyłka,pełen profesjonalizm.Gorąco polecam sklep konesso

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Radzymin
2018-06-15
Najlepszy sklep z kawą ever!!! :) obsługa fachowa i dostawa na zawsze na drugi dzień. POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Brzeg
2018-02-23
Kupując ekspres do kawy, nie wiedziałam, że trzeba od razu kupić tabletki odkamieniające. Kupiłam tylko czyszczące, a to nie wystarcza do przeprowadzenia programu czyszczącego w ekspresie automatycznym. Polecam, kawa smakuje o niebo lepiej, a i o sprzęt trzeba dbać.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Regulice
2017-06-10
kupuję ten produkt regularnie w tym sklepie i wszystko jest bez zarzutu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-04-18
wszystko ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Konin
2016-12-31
Transakcja wzorowa, produkt zgodny z opisem, Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Dziekanowice Gm.Łubowo
2016-10-03
tabletki odkamieniające używam stale do mojego ekspresu Bocha, który działa bez zarzutu już 4 lata!!. Polecam wszystkim znajomym, bardzo szybka dostawa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2016-07-23
Tabletki bardzo dobre. Mój expres działa tak jak powinien, a ja mogę cieszyć się swoim ulubionym cappuccino. Bardzo polecam ! :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2016-01-05
Pełen profesjonalizm .Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2015-11-23
Towar najwyższej jakości, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Poznań
2015-06-03
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PAWŁOWICE
2015-05-12
super sklep,błyskawiczna dostawa,towar zgodny z opisem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2015-03-24
Towar zgodny z opisem. Nasz ekspres wreszcie pracuje bez zastrzeżeń. Wysyłka błyskawiczna. Zamówienie złożyłam pod koniec pracy a zanim przeczytałam poranną pocztę paczka była na miejscu. SUPER. Naprawdę polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rawicz
2015-02-17
Dobry towar w dobrej cenie. Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-02-07
Dobre i skuteczne tabletki odkamieniające. Mam bardzo twardą wodę, ale tabletki "dają radę". Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2015-02-04
Wszystko super
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Tychy
2015-01-17
Tabletki godne polecenia, w przystępnej cenie. Opakowanie starcza na około rok czasu. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opoczno
2014-12-11
Towar bardzo dobry. Tabletki spełniają swoją rolę w 100%, używam ich od 2 lat. Moim zdaniem najlepszy produkt tego typu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2014-11-26
Dobry produkt. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, Rusiec
2014-11-19
Obsługa sklepu profesjonalna, szybko, płynnie i skutecznie. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Lublin
2014-11-05
Sprawdzony produkt, Sklep godny polecenia :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-09-19
Działanie tabletek skuteczne. Polecam sklep za szybkość realizacji zamówień!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2014-09-05
Wszystko w najlepszym porządku :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefania, Międzyrzecz
2014-08-27
Opinia o produkcie jest jak najbardziej pozytywna. Ekspres pracuje bez zastrzeżeń, kawusia jest smakowita. Polecam zakupy w Waszym sklepie. Kontakt telefoniczny z obsługą sklepu bardzo przyjemny. Rozmowa na wysokim poziomie otrzymane wiadomości na nurtujący mnie temat wiarygodne. Z poważaniem Stefania
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, URLE
2014-07-21
Jakość zamówionego produktu jest na wysokim poziomie.Obsługa rewelacyjna, przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam. Wiesława, Łochów
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-05-22
Sklep na medal. Zamówienie zrealizowano szybko i profesjonalnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, DANKOWICE
2014-05-16
Tabletki super.Szybka obsluga.Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Działdowo
2014-05-15
Bardzo szybka i miła obsługa, towar zgodny z opisem. 6+Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Skierniewice
2014-04-25
Wszystko zgodnie z planem:) Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Wolibórz
2014-03-21
Produkt zgodny z zamówieniem i opisem, szybko i sprawnie polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-03-10
Towar zgodny z opisem. Transakcja i dostarczenie jak zwykle szybko i pomyślnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RADOSŁAW, BIAŁYSTOK
2014-02-07
towar ok, super sprzedawca
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Nałęczów
2014-01-27
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Świecie
2014-01-03
Towar super.Bardzo szybka dostawa. POLECAM!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Witaszyce
2013-12-11
Oryginalny, dobry produkt w przyzwoitej cenie. Miła obsługa i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szczerze polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rymanów
2013-11-28
towar zgodny z opisem! transakcja przebiegła pomyślnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-11-27
Tabletki odkamieniające SUPER. Używam je do mojego ekspresu SIEMENS i jestem bardzo zadowolona. Sklep WZOROWY pod każdym względem. Gorąco POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Nowa Sól
2013-10-16
Obsługa szybka i profesjonalna. Niestety Poczta Polska się nie spisała, gdybym nie miała n-ru przesyłki ze sklepu czekałabym wieczność, bo paczkę uszkodzono podczas transportu, zatrzymano na poczcie, a awizo nigdzie nie zostawiono ... Ale dla sklepu 5/5 :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Głowno
2013-09-10
Kolejny raz zamówiłam tabletki odkamieniające i otrzymałam je w tempie natychmiastowym, na dodatek ze zwrotem kilku złotych, które chyba nieopatrznie nadpłaciłam.Polecam tego sprzedawcę wszystkim.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Nowa Sól
2013-09-09
Oryginalne tabletki, godne polecenia, niewiarygodnie szybka dostawa ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mława
2013-08-15
Obsługa bardzo dobra - szybko a tabletki rewelacyjne. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Radom
2013-07-31
Szybki kontakt i realizacja. Tabletki wyglądają na bardzo skuteczne. Polecam kontakty. Jerzy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wołomin
2013-07-08
Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą i błyskawiczna realizacja zamówienia Tabletki oryginalne i świetne do ekspresu Bosch Polecam!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2013-05-17
Jestem zadowolony z produktu. Tabletki świetnie nadają się do czyszczenia ekspresu Bosch VeroCafe LattePro. Polecam sprzedawce.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Tychy
2013-05-06
Jakość produktu bez zarzutów. Obsługa rewelacyjna, a przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oleśnica
2013-04-10
Tabletki bardzo dobre, fachowa i szybka obsługa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Stryszów
2013-04-04
Towar zgodny z opisem. Sprawdza się doskonale
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Trzcińsko-Zdrój
2013-04-02
Towar zgodny z opisem, transakcja szybka i sprawnie przebiegła, super sprzedawca.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Piekary Śląskie
2013-02-28
Produkt dobry,sprzedawca słowny, transakcja szybka i udana.Polecam innym kupującym.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2013-01-11
Zamówiłam tabletki czyszczące i odkamieniające do Boscha. Obsługa rewelacyjna-dobrze zapakowany towar, tabletki oryginalne. A dostawa dosłownie lotnicza, na drugi dzień.Polecam i produkty i sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanka, Choszczno
2012-11-28
Posiadam ekspres Simens od roku i od tego czasu używam te tabletki. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lubiewo
2012-11-24
Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2012-10-29
Tabletki oryginał, expres działa, bardzo szybka dostawa, Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Kołobrzeg
2012-10-07
Świetny produkt, expres działa, bardzo szybka dostawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2012-10-05
towar zgodny z opisem transakcja szybko i sprawnie super sprzedawca
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Roźwienica
2012-09-17
Tabletki o odkamieniacz rewelacja. Rewelacyjna obsługa. Terminowa dostawa i sposób obsługi.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Komorów
2012-09-13
Towar dokładnie taki jak zamawiałem. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Brzesko
2012-08-20
Tabletki sprawdziły się w stu procentach .Expres działa bez zarzutu.Polecam wszystkim.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Wrocław
2012-08-09
Kolejny raz kupiłam te tabletki,ekspres po czyszczeniu nimi działa bezproblemowo,polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Jutrosin
2012-07-08
Również ich używam i są bardzo dobre!Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Sępólno Krajeńskie
2012-05-07
tabletki bardzo dobrze usuwają kamień z ekspresu. polecam. bardzo szybka dostawa. Teresa. Sępólno
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Mysłowice
2012-05-03
Bardzo dobry produkt.Polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2012-03-05
Tabletki Bosch - bardzo dobry produkt do szybkiego pozbycia się kamienia z ekspresu. Pozostawiają urządzenie czyste na długi czas i zapobiegają szybkiemu tworzeniu się kamienia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rumia
2012-02-21
Tabletki pierwsza klasa. Mój expres działa dalej bez zarzutów,a ja mogę się cieszyć ulubioną kawą .Tabletki oryginale. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2012-02-11
Tabletki pierwsza klasa. Mają ten sam numer co oryginalne kupione z moim ekspresem Siemens TK58001. Tabletki oryginale. Polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel